MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBezsenność w 20 tyg ciazy.. Dziewczyny tak piszecie o tych kopniakach itd.. Ja tylko czasem czuje jakis drobny ruch mojej małej i zaczynam sie martwić ze nie mam kopniakow tak jak Wy...
pani Doktor powiedziała że mam łożysko na przedniej ścianie dlatego kopniaki beda odczuwalne pózniej...mam nadzieje ze juz niedługo...21 tydzień sie zaczął, to juz z górki co ?
-
Na poczatku przepraszam, ze tak od rana z ochrzanem, ale dziewczynki czy wy powariowalyscie z tym lekiem przed szpitalem?
przeciez to dobrze, ze zatrzymuja na obserwacji i nie bagatelizuja sprawy, ja w szpitalu czuje sie bezpieczniej...jak napina mi sie brzuch to od razu jest reakcja i nie musze sie zastanawiac czy jechac na IP czy jeszcze nie
wiem, ze szpital do najwiekszych atrakcji nie nalezy, ale glowy do gory, jestescie pod kontrola i bardzo mnie to cieszy! Buzka :* milej niedzieli!
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A mnie obudził dziś mój babelek w brzuszku- kopał i kopał, aż wstałam napić się soku:) Zjadłam śniadanie i poszedł spać łobuziak. Nie daje o sobie zapomnieć zbyt często:)
Dziewczyny, może Wy będziecie wiedziały co to może być. 2 tygodnie temu coś zaczęło mnie swędzieć pod kolanem. Myślałam, że może coś mnie ukąsiło, jest reakcja uczuleniowa i przejdzie. Czekałam, nawet chyba więcej niż 2 tygodnie i nic. Mam wielką, suchą i swędzącą czerwona plamę pod kolanem i nie znika, nie swędzi mniej a jak próbuję posmarować balsamem to dodatkowo boli. Już mnie to zaczęło irytować i niepokoić. Ciągle to czuję, a w nocy spać nie mogę. Słyszałyście o czymś takim? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi2014 wrote:Dziewczyny, może Wy będziecie wiedziały co to może być. 2 tygodnie temu coś zaczęło mnie swędzieć pod kolanem. Myślałam, że może coś mnie ukąsiło, jest reakcja uczuleniowa i przejdzie. Czekałam, nawet chyba więcej niż 2 tygodnie i nic. Mam wielką, suchą i swędzącą czerwona plamę pod kolanem i nie znika, nie swędzi mniej a jak próbuję posmarować balsamem to dodatkowo boli. Już mnie to zaczęło irytować i niepokoić. Ciągle to czuję, a w nocy spać nie mogę. Słyszałyście o czymś takim?
Dermatolog słyszał. Przejdź się, jak coś się tak długo utrzymuje, to lekarz powinien rzucić okiem. Jako dziecko miałam coś takiego na łydce, dostałam jakiś antybiotyk w kremie, ale nie pamiętam co to było. Pokaż lekarzowi, może jaki grzybek niegroźny, albo co
.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Bezsenność w 20 tyg ciazy.. Dziewczyny tak piszecie o tych kopniakach itd.. Ja tylko czasem czuje jakis drobny ruch mojej małej i zaczynam sie martwić ze nie mam kopniakow tak jak Wy...
pani Doktor powiedziała że mam łożysko na przedniej ścianie dlatego kopniaki beda odczuwalne pózniej...mam nadzieje ze juz niedługo...21 tydzień sie zaczął, to juz z górki co ?
weronikabp, Limerikowo, monalisa, nutka lubią tę wiadomość
-
Mnie za to swędzi skóra na brzuchu od kiedy (podążając za b. dobrymi opiniami forumowiczek) przerzuciłam się na bio-oil. Jest też czasami trochę zaczerwieniona. To możliwe w ogóle, żeby bio-oil uczulał?
Chociaż pewnie wszystko może uczulić.
Od jutra będę się smarowała tylko Ziają, zobaczymy, czy swędzi, bo się zaczęła mocno rozciągać, czy przez bio-oila.
-
Ja lece na bio oil i oliwce Jonhstona.nie mam jak na razie rozstepow ani zadnych uczulen na szczescie.plus krem dla mam w ciazy-sheabutter Palmersa.mysle ze kazdy moze inaczej reagowac na dany preparat.to tak jak po kolacji w restauracji wszyscy jedli a 1 os moze
miec totalna rewolucje niby po tym samym i noc z glowy.mnie mecza za to super realistyczne sny.np dzis bylam w Izraelu w zyd i arabskiej dzielnicy i dzialo sie az sie tym snem zmeczylam
Ost dzien w pracy przede mna wlasnie;-) -
Judi2014 wrote:Ja jestem na Ziaję uczulona... W pierwszej ciąży jak posmarowałam brzuch Ziają to natychmiast zrobił się czerwony, piekł i miał chyba 100 stopni. Mój synek też na ziajkę uczulony.
Ja się właśnie Ziają smarowałam, zanim przerzuciłam się na Bio-oil i od chwili tej zamiany brzuch zaczął mnie swędzieć i skóra jest zaczerwieniona od czasu do czasu, dlatego od jutra zrobię powrót do Ziai i zobaczymy jak będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 10:39
-
A ja się smaruję Ziają od początku ciąży, a wieczorem oliwką... I tak codziennie... Mam nadzieję że dzięki temu rozstępy mnie nie dopadną...Niby ten krem Ziaji tylko 20 zł kosztuje, ale mi wychodzą 4 butelki miesięcznie
Ja dziś też źle spałam, no i jestem taaaka niewyspana