MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika wrote:Globulkę by chociaż mógł dać... Modelka, kup sobie może sama Iladian, mnie jak tylko coś zaczyna swędzieć, to aplikuję parę dni z rzędu i teraz nawet bez przyczyny zapodaję jedną na tydzień, tak na wszelki wypadek. Posiew wyszedł bez niczego, więc coś tam to chyba daje.
Ale clotrimazolum jest tez w globulkach bo wlasnie dostalam ostatnio przy kuracji antybiotykiem zeby mi sie infekcja nie zrobila. -
nick nieaktualnyModelka wrote:Monaa, wizyta w Medicover zawsze płatna, bo to lekarz prywatny - tylko mi płaci za to pracodawca.
Hmmm kurcze to dziwne, że spotkałaś takiego lekarza, ja w sumie byłam już u kilku i za każdym razem badali.. -
Judi2014 wrote:Magda odnosnie ciasta marchewkowego... 2 szklanki marchewki surowej czy troszke podgotowanej dodajemy:)?
Sorki, ze tak nie na temat:)
Ja Ci odpiszę, bo wczoraj robiłamSurowa marchewka, starta drobniutko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 20:42
Judi2014 lubi tę wiadomość
-
Judi, na pewno wyjdzie
Tylko w przepisie jest napisane, że to porcja na dużą blachę, ja następnym razem, zrobię jednak na mniejszej, albo na dużej tortownicy, bo wolałabym jednak, żeby ciasto było wyższe. Na dużej blaszce miało tak na oko 5-6 cm.
Judi2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie przez przypadek przeczytałam wieeeeelką aferę na temat dublujących się wątków. Byłam w szoku, że mnie to ominęło, no ale na forum zaczęłam się udzielać dopiero jak zaszłam w ciążę.
Chcę tutaj złożyć wyrazy szacunku naszej Martynice, która walczyła o nas zaciekle, jak prawdziwa lwica! (jesteś może spod znaku Lwa?) Pojawiła się także ivv i margotka87. I powiem wam, że dopiero czytając poczułam jak jestem z wami związana. Z czerwcówkami, których jest 64 i wcale nie żałuję, że mamy pozakładane osobne wątki.Ja tam lubię kameralne towarzystwo.
Idę spać i jutro rano pobudka, może coś mi do łba jeszcze wejdzie. Trzymajcie za mnie kciuki o 10:00! Dobranoc.Margotka87, Martynika, ivv lubią tę wiadomość
-
Hejka. Ja już po wizycie, dziś lekarz miał trochę opóźnienia i strasznie późno przyjmował. Lekarz na poczatku zbadał mnie na samolociku powiedział że wszystko ok, później zmierzył szyjkę macicy na usg powiedział że jest ok nie chciał mi podać długości bo powiedział że będę głupoty czytać na necie
Z dzidzią wszystko ok - szczegółowe pomiary zrobimy na połówkowym popatrzyła tylko tak ogólnie powiedział że jest ok. i HURA ZNAM PŁeĆ !!!!!!!!!!!! BĘDZIE CHŁOPIEC - JEZU JAK SIĘ CIESZĘ
NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ !!!!!!!!!!!!!!! JEST CHŁOPIEC - MÓJ MĄŻ W SIÓDMYM NIEBIE :-)TAK BARDZO CHCIELIŚMY CHŁOPCA I SIĘ UDAŁO !!!!!!!!!!!! Kolejna wizyta 17 lutego bo będę potrzebować L4 i wtedy umówimy się już na połówkowe
Galanea, Judi2014, Niesforna, weronikabp, Modelka, Duchess, Nalka, Mucha, Martynika, evas, fler, AISAK, NataliaK, Tusia84, ivv, MonikaS, Paulina1986, Paula222, monaaa, monalisa lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Właśnie przez przypadek przeczytałam wieeeeelką aferę na temat dublujących się wątków. Byłam w szoku, że mnie to ominęło, no ale na forum zaczęłam się udzielać dopiero jak zaszłam w ciążę.
Chcę tutaj złożyć wyrazy szacunku naszej Martynice, która walczyła o nas zaciekle, jak prawdziwa lwica! (jesteś może spod znaku Lwa?) Pojawiła się także ivv i margotka87. I powiem wam, że dopiero czytając poczułam jak jestem z wami związana. Z czerwcówkami, których jest 64 i wcale nie żałuję, że mamy pozakładane osobne wątki.Ja tam lubię kameralne towarzystwo.
Idę spać i jutro rano pobudka, może coś mi do łba jeszcze wejdzie. Trzymajcie za mnie kciuki o 10:00! Dobranoc.
Chyba mnie cos ominelogdzie taka afera byla, w jakim watku?
pozdrawiam tym razem z Czech -
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Nie kochana, wykładasz z własnej pensji a płaci pracodawca bo ma zniżki w Medicover.
Hmmm kurcze to dziwne, że spotkałaś takiego lekarza, ja w sumie byłam już u kilku i za każdym razem badali..
No tak, jak zwał tak zwał - jest to lekarz prywatny. A Ty do kogo chodzisz w Medicover? Bo zdaje się, że też z Warszawy jesteś? -
topa42 wsiąkam z radości i zazdrości w podłogę! Gratuluję!
Kota, wątek stary ale wczoraj ktoś napisał na nim (potem wykasował wpis) więc z ciekawości zajrzałam na poprzednie strony. Olaboga..
werobikabp - ja brałam, ale nie w ciąży, tylko na gardzioło. Czy pomógł .. chyba tak w końcu. Ale, których ja antybiotyków nie brałam, żeby wyleczyć to gardło..weronikabp lubi tę wiadomość