X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • excella Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa, gratuluje syneczka :) :)

Weronika, dużo zdrówka dla Ciebie !

Milego dnia Dziewczyny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 07:51

weronikabp lubi tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam na wypicie glukozy, ble... jeszcze do ust tego nie przylozylam a juz mi niedobrze. Juz nie mowiac o tym jak jestem glodna.

• Mucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, a wzielas cytryne? Daj znac jak Ci poszlo i jaka mialas dawke ;) dasz rade!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    a ja czekam na wypicie glukozy, ble... jeszcze do ust tego nie przylozylam a juz mi niedobrze. Juz nie mowiac o tym jak jestem glodna.
    Biedna! Mnie to czeka jutro, łączę się w bólu..

20120810580117.png

26ympwo.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wrote:
    Biedna! Mnie to czeka jutro, łączę się w bólu..

Ja też dołączam do jutrzejszej paczki glukozowych badan 75- do tego mocz i morfologia-tak mało badan ze aż milo:) Zabieram męża ze soba-w razie czego będzie mnie reanimowal:)

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Ja też dołączam do jutrzejszej paczki glukozowych badan 75- do tego mocz i morfologia-tak mało badan ze aż milo:) Zabieram męża ze soba-w razie czego będzie mnie reanimowal:)

Malo, ale niefajne to jedno badanie :)

AISAK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Mati1980 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny

AISAK, weronikabp, Galanea, Evelineq lubią tę wiadomość

relganli3wx3d6wm.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam 75 g glukozy ale nie mam cytryny wiec musze wypic takie jak mi dadza

• Mucha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam? Juz? Dalas rade? :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzien ide na glukoze, na szczescie tylko 50g, ale i tak bedzie ciężko :/

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa gratuluję :)

JA wczoraj kiedy brałam wieczorny prysznic przypomniałam sobie w momencie kiedy chciałam "wystylizować sobie fryzurkę" w wiadomym miejscu jak trudne staje się to wraz z powiększającym się brzuchem.. już wczoraj miałam problem bo brzucha nie da się wciągnąć ;) a w poprzednich ciążach pamiętam musiałam się wspierać lusterkiem żeby sobie krzywdy nie zrobić.. masakra :D

Nalka, ivv lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, Tusia, znam ten problem. Też musze wspomagac sie lusterkiem, aby zadnych krzaczkow nie zostawić ;) a z.dnia na dzien bedzie co raz ciężej :)

Tusia84 lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kota wrote:
    Chyba mnie cos ominelo :) gdzie taka afera byla, w jakim watku?

pozdrawiam tym razem z Czech :)

Afera była dawno temu tutaj:

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/do-wszystkich-nie-potrzebne-gromadzenie-sie-tematow,896,5.html

Ale przycichła, gdy te, co najbardziej walczyły wreszcie urodziły i miały ważniejsze sprawy na głowie ;).

Nalka, nie jestem spod znaku lwa, tylko wodnika, jutro mam urodziny :).

Topa, gratuluję synka! A Weronice zdrówka życzę, dobrze, że dostałaś leki, teraz wszystko będzie w najlepszym porządku :).

weronikabp lubi tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam 75 g glukozy, godzine temu wypilam. Dali mi to w letniej wodzie, brr... :/ mdli mnie masakrycznie, mam nadzieje ze teraz juz nie zwymiotuje

• topa42 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    Kochana współczuję :-( Też mnie to czeka za niedługo.

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny - jaki u mnie piękny dzień ah. Z wrażeń wczoraj nie mogłam zasnąć mąż chodzi dumny jak PAW i cały czas się pyta czy będzie na pewno chłopak :-) Jezu nawet nie wiecie dziewczyny jak się cieszymy w domu mamy córeczkę i bardzo chcieliśmy chłopaka :-) Lekarz na wizycie skupił się na szyjce macicy i nie zrobił pomiarów dzidziusia bo powiedział że na połówkowym będziemy wszystko mierzyć :-)Najważniejsze, że powiedział że jest wszystko ok i mam więcej odpoczywać.

NataliaK, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    mialam 75 g glukozy, godzine temu wypilam. Dali mi to w letniej wodzie, brr... :/ mdli mnie masakrycznie, mam nadzieje ze teraz juz nie zwymiotuje
    Super - dzielna dziewczyna :-)

Mucha lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modelka wrote:
    No tak, jak zwał tak zwał - jest to lekarz prywatny. A Ty do kogo chodzisz w Medicover? Bo zdaje się, że też z Warszawy jesteś?
    Tak, mieszkam w Warszawie.
    Obecnie chodzę do dr. Połujańskiego przyjmuje na Inflanckiej.
    Odwiedziłam też dr. Rajtara(nie polecam) i dr. Maciejewski(nie polecam)
    Ogólnie do b.dobrych lekarzy w tym centrum strasznie ciężko się dostać, ale obecny jest w porządku, taki troskliwy misio hehe, bardzo się martwi jak coś sie dzieje ;-)

Modelka lubi tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Tak, mieszkam w Warszawie.
    Obecnie chodzę do dr. Połujańskiego przyjmuje na Inflanckiej.
    Odwiedziłam też dr. Rajtara(nie polecam) i dr. Maciejewski(nie polecam)
    Ogólnie do b.dobrych lekarzy w tym centrum strasznie ciężko się dostać, ale obecny jest w porządku, taki troskliwy misio hehe, bardzo się martwi jak coś sie dzieje ;-)

W poprzedniej ciąży byłam dwa razy u dr Rajtara, na kolposkopii na Mokotowie. Skierowała mnie do niego moja gin, słaby gość nie podobalo mi sie u niego. Za drugim razem u niego po badaniu.od razu zasłabłam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 10:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    excella wrote:
    W poprzedniej ciąży byłam dwa razy u dr Rajtara, na kolposkopii na Mokotowie. Skierowała mnie do niego moja gin, słaby gość nie podobalo mi sie u niego. Za drugim razem u niego po badaniu.od razu zasłabłam ;)

Ja byłam u niego w połowie grudnia z racji krwawienia,był to pierwszy lepszy lekarz pojechałam od razu jak zobaczyłam krew, nawet mnie nie zbadał zaczął krzyczeć że mam jechać na IP bo on mi nic nie poradzi, miał rację, ale to moja pierwsza ciąża i przebiegała prawidłowo do pewnego czasu, nie wiedziałam (może to logiczne, ale nie dla mnie ;-)) że w takich sytuacjach od razu do szpitala.

Są ludzie i ludziska ;-)

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ