MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Topa gratuluję
JA wczoraj kiedy brałam wieczorny prysznic przypomniałam sobie w momencie kiedy chciałam "wystylizować sobie fryzurkę" w wiadomym miejscu jak trudne staje się to wraz z powiększającym się brzuchem.. już wczoraj miałam problem bo brzucha nie da się wciągnąća w poprzednich ciążach pamiętam musiałam się wspierać lusterkiem żeby sobie krzywdy nie zrobić.. masakra
Nalka, ivv lubią tę wiadomość
-
Kota wrote:Chyba mnie cos ominelo
gdzie taka afera byla, w jakim watku?
pozdrawiam tym razem z Czech
Afera była dawno temu tutaj:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/do-wszystkich-nie-potrzebne-gromadzenie-sie-tematow,896,5.html
Ale przycichła, gdy te, co najbardziej walczyły wreszcie urodziły i miały ważniejsze sprawy na głowie.
Nalka, nie jestem spod znaku lwa, tylko wodnika, jutro mam urodziny.
Topa, gratuluję synka! A Weronice zdrówka życzę, dobrze, że dostałaś leki, teraz wszystko będzie w najlepszym porządku.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny - jaki u mnie piękny dzień ah. Z wrażeń wczoraj nie mogłam zasnąć mąż chodzi dumny jak PAW i cały czas się pyta czy będzie na pewno chłopak
Jezu nawet nie wiecie dziewczyny jak się cieszymy w domu mamy córeczkę i bardzo chcieliśmy chłopaka
Lekarz na wizycie skupił się na szyjce macicy i nie zrobił pomiarów dzidziusia bo powiedział że na połówkowym będziemy wszystko mierzyć :-)Najważniejsze, że powiedział że jest wszystko ok i mam więcej odpoczywać.
NataliaK, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:No tak, jak zwał tak zwał - jest to lekarz prywatny. A Ty do kogo chodzisz w Medicover? Bo zdaje się, że też z Warszawy jesteś?
Obecnie chodzę do dr. Połujańskiego przyjmuje na Inflanckiej.
Odwiedziłam też dr. Rajtara(nie polecam) i dr. Maciejewski(nie polecam)
Ogólnie do b.dobrych lekarzy w tym centrum strasznie ciężko się dostać, ale obecny jest w porządku, taki troskliwy misio hehe, bardzo się martwi jak coś sie dzieje
Modelka lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Tak, mieszkam w Warszawie.
Obecnie chodzę do dr. Połujańskiego przyjmuje na Inflanckiej.
Odwiedziłam też dr. Rajtara(nie polecam) i dr. Maciejewski(nie polecam)
Ogólnie do b.dobrych lekarzy w tym centrum strasznie ciężko się dostać, ale obecny jest w porządku, taki troskliwy misio hehe, bardzo się martwi jak coś sie dzieje
W poprzedniej ciąży byłam dwa razy u dr Rajtara, na kolposkopii na Mokotowie. Skierowała mnie do niego moja gin, słaby gość nie podobalo mi sie u niego. Za drugim razem u niego po badaniu.od razu zasłabłamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 10:24
-
nick nieaktualnyexcella wrote:W poprzedniej ciąży byłam dwa razy u dr Rajtara, na kolposkopii na Mokotowie. Skierowała mnie do niego moja gin, słaby gość nie podobalo mi sie u niego. Za drugim razem u niego po badaniu.od razu zasłabłam
Ja byłam u niego w połowie grudnia z racji krwawienia,był to pierwszy lepszy lekarz pojechałam od razu jak zobaczyłam krew, nawet mnie nie zbadał zaczął krzyczeć że mam jechać na IP bo on mi nic nie poradzi, miał rację, ale to moja pierwsza ciąża i przebiegała prawidłowo do pewnego czasu, nie wiedziałam (może to logiczne, ale nie dla mnie) że w takich sytuacjach od razu do szpitala.
Są ludzie i ludziska