MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
NataliaK wrote:Ja kupiłam sobie detektor tętna już dawno, ile nerwów mi on odjął... to tylko ja wiem
Mam go już od I trymestru, jak mnie coś niepokoi to przykładam do brzucha i słucham jak się Franek wierci, słucham bicia serduszka, polecam! -
nick nieaktualny
-
Wróciłam wczoraj ze szpitala. Ale tu napisałycie stron nie jestem w stanie wszystkiego doczytać
Topa gratuluje synusia;)
U nas wszystko dobrze, jeszcze wczoraj miałam usg i wszystko ok:) Troche sie bede wiecej oszczędzaćMiłego dnia;*
Galanea, AISAK, weronikabp lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
ja 75 nie przebolałam, teraz mam 50. Dzisiaj wymiotowałam i podejrzewam, że jutro będzie podobnie.
My mamy problem z imieniem. Najbardziej odpowiada nam Zuzanna ale to nie jest takie łał.. Problem w tym, że mężowi każde imię się "wybitnie" nie podoba. Co inne to "wybitniej". No koszmar jakiś.
Dziewczyny, wracam do życia i pragnę poinformować, że ostatni egzamin za mną. W związku z tym chciałam wam przedstawić mój hymn, który sobie puszczam po zakończeniu sesji oraz kiedy mam chwile zwątpienia nad własnym "ja" a także, w chwilach oburzenia na egzystencjalistów. Polecam.
http://www.youtube.com/watch?v=KpBMYjnCLRUGalanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Ale mega uspokaja, prawda?
jak do tej pory najlepszy zakup w ciązy
A jakie macie te detektory? Moj maz chce mi jutro na imieniny kupic. Od ktorego tygodnie slyszalyscie? Ja wzzczesniej nie kupowalam bo lekarz odradzil, powiedzial ze dziecko roznie sue uklada i moge nie uslyszec ktoregos razu serduszka i spanikuje.NataliaK lubi tę wiadomość
-
Paulina1986 - niestety, te również zaliczają się do "wybitnie nie".. Wcześniej łaził i gadał o Zuzie ( jak byliśmy piękni i młodzi a o dzieciach myśleliśmy w kategoriach abstrakcyjnych) teraz pytam czy Zuza, to mówi, że się zastanowi. Z nim jest gorzej niż ze mną.
-
nick nieaktualny
-
Kochana mi to leży wyłącznie Krzysztof.. Mężowi żadne. Jakieś takie nijakie te damskie imiona mi się wydają.
Zjadłam plaster świeżego ananasa. Teraz czytam, że nie wolno. Małej się jakoś spodobał smak, bo zaczęła fikać. Pomarańczy i grejpfrutów ponoć też nie można. A ja konsekwentnie wypijam sok z pomarańczy świeżo wyciskany. Kurde nic nie wolno, co za życie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 14:09
-
nutka nie martw się - sama wcześniej pisałaś, że masz łożysko na przedniej ścianie i że jesteś trochę przy kości (identyko jka ja w obu przypadkach hihi) i to decyduje o tym, ze jeszcze nie czujesz. Ja już czuję od jakiegoś czasu, ale to moja druga ciąa, a ponoć przy drugiej szybciej się czuje
na usg jest wszystko ok. Ruchami masz się dopiero przejmować w trzecim trymestrze
czasami może i czujesz ale nie rozróżniasz
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nutka jak tak sie strasznie martwisz to moze sobie jednak kup ten detektor tetna plodu, starczy Ci na kolejne Dzieciatko tez, juz od 12tyg sobie sprawdzisz wtedy ;--)))
Moze i Monika ma racje i cos tam Ci babelkuje a moze slabiutko czujesz?
oby zaczelo Cie kopac jak najete i nadrobilo tym samym te wszystkie dni niepewnosci !!