X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaj , mi dzień super się zaczal, maz rano się postarał, ja ogarnelam domek na skrzydelkach, bo mieliśmy poszukać rzeczy dla maluszka, szafkę na jego rzeczy. mezus sobie jeszcze pospal, kawka go zbudzilam, i to tyle dobrego na obecna chwile. Pospieszalam lekko ze od 10-15dzis meblowe otwarte, a on to tamto blee blee i moja euforia minela. Stwierdz ze sam popatrzy i zalatwi. Naszło go ze szafę posprząta, a ja juz w kutrce - wrrrr co za dzień. I ja się rozpakowala, za rzeczy co czekały do wyniesienia sama się wzięłam, słoik pobilam ah. A miało być tak pięknie tak się cieszyłam ,ze z domku wkoncu wyjdę.

Emocje dzisiaj szaleją.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 12:10

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nutka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;) Miłego dnia życzę.:) Od rana walczę z ozdabianiem tortu, ale śmietana mi się zważyła..;/ i zeszło 2 razy dłużej...;/

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam, że na Karowej odsyłają tylko jeśli mają problemy z miejscami, a ciąża przebiegała prawidłowo.

Moja koleżanka ma tam rodzić - termin ma na za tydzień, więc już tuż tuż. Wiem, że wykupiła sobie położną, żeby mieć pewność że ją przyjmą. Koszt 1200 zł.

Jak już będzie po to zapytam, i napiszę Wam jej wrażenia z pobytu. Może się przyda tym, co zamierzają tam rodzić :)

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem:)

Pisze dopiero teraz bo ze szpitala wyszłam po godz 14, zanim zajechalismy do domu to było koło 17 i odrazu poszłam spać, taka byłam wymęczona :)

Wiec Monalisa badanie odbyło sie tak jak to mi opisałaś + miałam badanie piersi:) Z maluszkiem wszytsko wporządku, obrócił sie i nie było widac co ma między nóżkami i chyba przez to go slabiej czuje ostatnio:) Wszystkie narządy prawidłowe. I to najważniejsze. Macica juz ponoć nie jest twarda. Szyjka ma 3,8 cm wiec długa chyba:) :D Miłego dnia:) Ja mam sprzątanie jeszcze i wyjazd :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:40

monaaa, Martynika, weronikabp, Tusia84, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szyjka ma tyle samo, 3,8, lekarka mówiła, że super :).

Agusia2312 lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna wrote:
    Słyszałam, że na Karowej odsyłają tylko jeśli mają problemy z miejscami, a ciąża przebiegała prawidłowo.

Moja koleżanka ma tam rodzić - termin ma na za tydzień, więc już tuż tuż. Wiem, że wykupiła sobie położną, żeby mieć pewność że ją przyjmą. Koszt 1200 zł.

Jak już będzie po to zapytam, i napiszę Wam jej wrażenia z pobytu. Może się przyda tym, co zamierzają tam rodzić :)
    Ja to się boje czy zdążę tam dojechać. A jak nie będą chcieli mnie przyjąć to im urodzę na Izbie Przyjęć :D choć moja pani doktor twierdzi, że bez problemu mnie przyjmą. Ostatnio rodziłam 1 godz. i 10 min. od pierwszego bólu, wiec mam dylemat czy w ogóle wybierać się do Warszawy.

9bsp388.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Ja to się boje czy zdążę tam dojechać. A jak nie będą chcieli mnie przyjąć to im urodzę na Izbie Przyjęć :D choć moja pani doktor twierdzi, że bez problemu mnie przyjmą. Ostatnio rodziłam 1 godz. i 10 min. od pierwszego bólu, wiec mam dylemat czy w ogóle wybierać się do Warszawy.

No przy takim wyniku sprinterskim to faktycznie sie zastanow :) a gdzie mieszkasz?

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejciu jaki paskudny dzień, noga boli niemiłosiernoe, już tyle czasu ogarniam pokój i końca nie widać - brakuje mi sił ehhhhh męża coś nie ma ehhh
    zjadłam jabłko i jakoś mi się słabo po nim zrobiło - muszę posiedzieć :)
    ja nie wiem jak ludzie się organizują w mieszkankach małych bo mi ciągle brakuje na wszystko miejsca...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja potrzebuję przestrzeni, wszystko mnie tu przytłacza...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    No przy takim wyniku sprinterskim to faktycznie sie zastanow :) a gdzie mieszkasz?
    Żyrardów. Na szczęście mamy dobry dojazd autostradą, ale jak pójdzie tak szybko jak poprzednio, to mowy nie ma żebym zdążyła.

9bsp388.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie wyjełam z piekarnika babke parzoną :) mmm ten zapach roznoszący się po kuchni... :D

Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Żyrardów. Na szczęście mamy dobry dojazd autostradą, ale jak pójdzie tak szybko jak poprzednio, to mowy nie ma żebym zdążyła.
    evas ale czad, jestesmy z tego samego miasta, tzn ja jestem z wawy ale obecnie mieszkamy tu :)) ja będe rodzić w MSWiA ale zamierzam polozyc sie wczesniej, ze wzgledu na moj blednik, wiec raczej stresu czy dojadę, nie będzie :)oby..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:42

• evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    evas ale czad, jestesmy z tego samego miasta, tzn ja jestem z wawy ale obecnie mieszkamy tu :)) ja będe rodzić w MSWiA ale zamierzam polozyc sie wczesniej, ze wzgledu na moj blednik, wiec raczej stresu czy dojadę, nie będzie :)oby..:)
    To może się znamy, tylko nie wiemy :D

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    To może się znamy, tylko nie wiemy :D
    nio..hehe a gdzie mieszkasz? w ktorych rejonach? bywasz na ryneczku? :)albo w przystanku na zdrowie u Iwonki?
    wysłałam Ci zaproszenie do Przyjaciólek, zeby moc prywatnie pisać, po co zawracać tu głowę dziewczynom :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:59

• evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do domu. Koniec pracy na dzisiaj. Trzeba odpocząć, bo jutro znowu praca.
    Miłego dnia kochane ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    nio..hehe a gdzie mieszkasz? w ktorych rejonach? bywasz na ryneczku? :)albo w przystanku na zdrowie u Iwonki?
    Przy rynku to ja mam swój sklep, a w przystanku na zdrowie też bywam :D A mieszkam na "wschodzie".

weronikabp lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Przy rynku to ja mam swój sklep, a w przystanku na zdrowie też bywam :D A mieszkam na "wschodzie".
    WOW no to czad, to napisz na priv ktory to Twoj sklep itd.. :))

• Martynika Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja,dziewczyny,dajcie tu znać jak wynik Waszych rozmów,czy się znacie z widzenia,itd.,bo jestem ciekawa :D.To jak telenowela trochę :D.

weronikabp, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smiesznie :) po raz kolejny okazuje sie ze swiat jest maly ;)

weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lody poprawiły mi humor :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ