Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaj , mi dzień super się zaczal, maz rano się postarał, ja ogarnelam domek na skrzydelkach, bo mieliśmy poszukać rzeczy dla maluszka, szafkę na jego rzeczy. mezus sobie jeszcze pospal, kawka go zbudzilam, i to tyle dobrego na obecna chwile. Pospieszalam lekko ze od 10-15dzis meblowe otwarte, a on to tamto blee blee i moja euforia minela. Stwierdz ze sam popatrzy i zalatwi. Naszło go ze szafę posprząta, a ja juz w kutrce - wrrrr co za dzień. I ja się rozpakowala, za rzeczy co czekały do wyniesienia sama się wzięłam, słoik pobilam ah. A miało być tak pięknie tak się cieszyłam ,ze z domku wkoncu wyjdę.

Emocje dzisiaj szaleją.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 12:10

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nutka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;) Miłego dnia życzę.:) Od rana walczę z ozdabianiem tortu, ale śmietana mi się zważyła..;/ i zeszło 2 razy dłużej...;/

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam, że na Karowej odsyłają tylko jeśli mają problemy z miejscami, a ciąża przebiegała prawidłowo.

Moja koleżanka ma tam rodzić - termin ma na za tydzień, więc już tuż tuż. Wiem, że wykupiła sobie położną, żeby mieć pewność że ją przyjmą. Koszt 1200 zł.

Jak już będzie po to zapytam, i napiszę Wam jej wrażenia z pobytu. Może się przyda tym, co zamierzają tam rodzić :)

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem:)

Pisze dopiero teraz bo ze szpitala wyszłam po godz 14, zanim zajechalismy do domu to było koło 17 i odrazu poszłam spać, taka byłam wymęczona :)

Wiec Monalisa badanie odbyło sie tak jak to mi opisałaś + miałam badanie piersi:) Z maluszkiem wszytsko wporządku, obrócił sie i nie było widac co ma między nóżkami i chyba przez to go slabiej czuje ostatnio:) Wszystkie narządy prawidłowe. I to najważniejsze. Macica juz ponoć nie jest twarda. Szyjka ma 3,8 cm wiec długa chyba:) :D Miłego dnia:) Ja mam sprzątanie jeszcze i wyjazd :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:40

monaaa, Martynika, weronikabp, Tusia84, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szyjka ma tyle samo, 3,8, lekarka mówiła, że super :).

Agusia2312 lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna wrote:
    Słyszałam, że na Karowej odsyłają tylko jeśli mają problemy z miejscami, a ciąża przebiegała prawidłowo.

Moja koleżanka ma tam rodzić - termin ma na za tydzień, więc już tuż tuż. Wiem, że wykupiła sobie położną, żeby mieć pewność że ją przyjmą. Koszt 1200 zł.

Jak już będzie po to zapytam, i napiszę Wam jej wrażenia z pobytu. Może się przyda tym, co zamierzają tam rodzić :)
    Ja to się boje czy zdążę tam dojechać. A jak nie będą chcieli mnie przyjąć to im urodzę na Izbie Przyjęć :D choć moja pani doktor twierdzi, że bez problemu mnie przyjmą. Ostatnio rodziłam 1 godz. i 10 min. od pierwszego bólu, wiec mam dylemat czy w ogóle wybierać się do Warszawy.

9bsp388.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Ja to się boje czy zdążę tam dojechać. A jak nie będą chcieli mnie przyjąć to im urodzę na Izbie Przyjęć :D choć moja pani doktor twierdzi, że bez problemu mnie przyjmą. Ostatnio rodziłam 1 godz. i 10 min. od pierwszego bólu, wiec mam dylemat czy w ogóle wybierać się do Warszawy.

No przy takim wyniku sprinterskim to faktycznie sie zastanow :) a gdzie mieszkasz?

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejciu jaki paskudny dzień, noga boli niemiłosiernoe, już tyle czasu ogarniam pokój i końca nie widać - brakuje mi sił ehhhhh męża coś nie ma ehhh
    zjadłam jabłko i jakoś mi się słabo po nim zrobiło - muszę posiedzieć :)
    ja nie wiem jak ludzie się organizują w mieszkankach małych bo mi ciągle brakuje na wszystko miejsca...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja potrzebuję przestrzeni, wszystko mnie tu przytłacza...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    No przy takim wyniku sprinterskim to faktycznie sie zastanow :) a gdzie mieszkasz?
    Żyrardów. Na szczęście mamy dobry dojazd autostradą, ale jak pójdzie tak szybko jak poprzednio, to mowy nie ma żebym zdążyła.

9bsp388.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie wyjełam z piekarnika babke parzoną :) mmm ten zapach roznoszący się po kuchni... :D

Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Żyrardów. Na szczęście mamy dobry dojazd autostradą, ale jak pójdzie tak szybko jak poprzednio, to mowy nie ma żebym zdążyła.
    evas ale czad, jestesmy z tego samego miasta, tzn ja jestem z wawy ale obecnie mieszkamy tu :)) ja będe rodzić w MSWiA ale zamierzam polozyc sie wczesniej, ze wzgledu na moj blednik, wiec raczej stresu czy dojadę, nie będzie :)oby..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:42

• evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    evas ale czad, jestesmy z tego samego miasta, tzn ja jestem z wawy ale obecnie mieszkamy tu :)) ja będe rodzić w MSWiA ale zamierzam polozyc sie wczesniej, ze wzgledu na moj blednik, wiec raczej stresu czy dojadę, nie będzie :)oby..:)
    To może się znamy, tylko nie wiemy :D

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    To może się znamy, tylko nie wiemy :D
    nio..hehe a gdzie mieszkasz? w ktorych rejonach? bywasz na ryneczku? :)albo w przystanku na zdrowie u Iwonki?
    wysłałam Ci zaproszenie do Przyjaciólek, zeby moc prywatnie pisać, po co zawracać tu głowę dziewczynom :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:59

• evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do domu. Koniec pracy na dzisiaj. Trzeba odpocząć, bo jutro znowu praca.
    Miłego dnia kochane ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    nio..hehe a gdzie mieszkasz? w ktorych rejonach? bywasz na ryneczku? :)albo w przystanku na zdrowie u Iwonki?
    Przy rynku to ja mam swój sklep, a w przystanku na zdrowie też bywam :D A mieszkam na "wschodzie".

weronikabp lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evas wrote:
    Przy rynku to ja mam swój sklep, a w przystanku na zdrowie też bywam :D A mieszkam na "wschodzie".
    WOW no to czad, to napisz na priv ktory to Twoj sklep itd.. :))

• Martynika Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja,dziewczyny,dajcie tu znać jak wynik Waszych rozmów,czy się znacie z widzenia,itd.,bo jestem ciekawa :D.To jak telenowela trochę :D.

weronikabp, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smiesznie :) po raz kolejny okazuje sie ze swiat jest maly ;)

weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lody poprawiły mi humor :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ