MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisak frytek z kefirem nie jadlam, ale ziemniaki ze skwarkami i cebulka i owszem
To jedno z moich ulubionych dan w ciazy. Dzisiaj sobie dogodzilam i na snadanie zrobilam omleta z bananem i miodem
mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 12:02
NataliaK lubi tę wiadomość
-
alexast wrote:topa ponoć mleczko alu-gastrin jest dobre na zgagę, ponoć można brać je w ciąży, ja wypróbuje, bo też mam meeega zgagę
Jutro będę w aptece to kupię :-)Mam nadzieję że pomoże bo mnie ta zgaga wykończy
W pierwszej ciąży jak chodziłam z córką też mnie tak paliła zgaga i jak się urodziła to miała czarne, gęste włosy na całej głowie była cała porośnięta i na oddziale nazywali ją cypisek
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
ja dzisiaj rano na wynikach byłam.. jutro wizyta u ginekologa i moje połówkowe USG
część z Was już dawno ma to za sobą, a ja się doczekałam i jutro na 12.15 będę mogła pooglądać dokładnie moje maleństwo i potwierdzić już mam nadzieję w 99% płeć chociaż dwa razy powiedział, że wygląda na córkę zobaczymy jutro
nutka, Limerikowo, Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane
My po USG. Pan doktor potwierdził płeć, będziemy mieć Bartoszka. Mały rozwija się prawidłowo, wszystko jest w normie. Waga 405 g.
Mój partner zapowiedział, że za rok postaramy się o siostrę dla chłopcówNataliaK, Paulina1986, Margotka87, czekajajaca, Mucha, Limerikowo, Agusia2312, Tusia84, Galanea, weronikabp, MagdaO, fler lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:A ja dziewczyny od jakiegoś tygodnia mam straszną zgagę tak że aż przełyk mnie pali
Co można na zgagę ? Na chwilkę pomaga mleko ale już nie mogę wytrzymać tak pali !
Ja też miałam często zgagę, ale zmieniłam dietę i jest ok.
A jak ją miałam to jadłam mandarynkikwas na kwas
-
NataliaK wrote:Ja też miałam często zgagę, ale zmieniłam dietę i jest ok.
A jak ją miałam to jadłam mandarynkikwas na kwas
-
nick nieaktualnyWiecie co jak czytam na innych wątkach przemyślenia dziewczyn które są na początku ciąży i piszą że jak dziecko będzie chore to usuną ciąże bo one nie chcą chorego dziecka to coś mnie trafia...
Tak jakby zgadzając się na macierzyństwo wchodziły do sklepu z zabawkami i wybierały tylko to co jest ładne i śliczne, to co brzydkie do śmietnika...
Czy niektóre polki to takie ciemne istoty, które nie wiedzą co to jest poradnictwo genetyczne, może ten kraj powinien edukować w tym zakresie...Limerikowo, Tusia84, Niesforna, MagdaO lubią tę wiadomość
-
21 wiek i chcemy decydowac niemal o wszystkim, ale czesto tak sie nie da..
trudno nam sie jest pogodzic z ulomnoscia dziecka czy wlasna, ale jak dozyjemy do starosci tez niezdarnosc nas czeka, obysmy nei doczekali ze beda i nas chcieli usunac i wybrac bardziej zwawych staruszkow..
tyle jest sytuacji beznadziejnych a rodzice wyprzedaja all i placa za zdrowie dziecka, pewie glupoty te dziewczyny pisza na pocz ciazy, ich decyzje, ich sumienie
a wiadomo czy dziecko odpukac sobei potem karku nie skreci skaczac do plytkiej wody i co tez sie go pozbeda jak Katarzyna W. kocyk za sliski miala?! katastofa, chyba niektorym babkom to hormony bija za bardzo jak maja takie zle mysli jak piszesz Natalia
MonikaS, weronikabp lubią tę wiadomość
-
ja juz na szczecsie od 2 tyg uwolniona jestem od zgagi ;--))), a co ciekawe zawsze mi wieczorem dokuczala najbardziej i raczej jak to mowia po wszystkim
Topa bardzo podoba mi sie Cypisek, jak bedzie chlopak nast razem to pomysle o takim oryginalnym imieniu ;))))))))))))))))))))))
-
evas wrote:Cześć Kochane
My po USG. Pan doktor potwierdził płeć, będziemy mieć Bartoszka. Mały rozwija się prawidłowo, wszystko jest w normie. Waga 405 g.
Mój partner zapowiedział, że za rok postaramy się o siostrę dla chłopcówevas lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Cześć Kochane
Mój partner zapowiedział, że za rok postaramy się o siostrę dla chłopców
Super gratulacjeimię cudowne, mam syna Bartosza:)
Ja mam chwile dla siebie, wiec moge poleżeć. Ale zaraz trzeba zrobić obiadek młodemu.
Miałam jedno podejście do pieluch Dada ale.chyba zle trafilam z rozmiarem i jakos mi nie pasowały, może spróbuję raz jeszcze.evas lubi tę wiadomość