MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane:* 3mam kciuki za Wasze usg ja mam tylko gina dziś polowkowe 20syego:) zrobiłam listę wyprawkowa i trochę tego jest póki co mam wozek wanienke i trochę ciuszkow;) każdego miesiąca coś żeby rozłożyć wydatki;)
Limerikowo, Galanea, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Weronikabp ja też tak miewam. Ogólnie teraz mi się troszku rozregulowalo. Zawsze codziennie jak w zegarku po 7 WC, a teraz co 2-3 dni i nie wiadomo kiedy:)
Mmmm nie ma to jak kubek mleka na śniadanie z frytkami:) mniam mniamNataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Weronikabp ja też tak miewam. Ogólnie teraz mi się troszku rozregulowalo. Zawsze codziennie jak w zegarku po 7 WC, a teraz co 2-3 dni i nie wiadomo kiedy:)
Mmmm nie ma to jak kubek mleka na śniadanie z frytkami:) mniam mniam
Mrrr narobiłaś ochoty, mleko z frytkami xD ale miałabym rozstrój żołądka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:14
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Kubek mleka z frytkami??? Hahaha...Ale mnie rozbawilas tym! Ja wczoraj wieczorem mialam taki skurcz jelita, ze myslalam, ze padne, ale na szczescie przeszlo.
((
-
Kochane frytki i mleko u mnie na wschodzie tak się je i gwarantuje, ze nikt po tym nie ma bieganinki. To tak jakby zsiadłe mleczko z ziemniaczkami jeść, lub z plackami ziemniaczanymi. Chyba ze u Was się tak nie praktykuje. Spróbujcie z ciekawości. Pycha.
NataliaK, Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Kochane frytki i mleko u mnie na wschodzie tak się je i gwarantuje, ze nikt po tym nie ma bieganinki. To tak jakby zsiadłe mleczko z ziemniaczkami jeść, lub z plackami ziemniaczanymi. Chyba ze u Was się tak nie praktykuje. Spróbujcie z ciekawości. Pycha.
mieszkając w Warszawie też nie
Dla mojego żołądka skończyłoby się to tak jak mieszkanka kapusta kiszona+kefir
-
Wiem, ze to jelito bo wiem dokladnie gdzie badala mnie chwile wczesniej lekarka, ktora ma mi pomoc z tymi jelitami. Bolalo mnie w dole brzucha, ale tak mocno po lewej stronie...jakby juz pod macica. Pozniej mi chyba mala chciala pomoc bo kopala z calej sily wlasnie w to jelito
troche jakby chciala wypchnac to co tam utkwilo.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Ja z Lubelszczyzny, znad granicy z Białorusią. I takie mieszanki są mega wypasione. Dla ciekawości dodam ze Hiszpanie którzy nas odwiedzili byli oczarowani:) ale nikt nikogo nie nakłania do eksperymentow. Ja do tego frytki posypuje albo przyprawa do ziemniaka, albo wegeta z suszonymi pomidorkami .
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Ja z Lubelszczyzny, znad granicy z Białorusią. I takie mieszanki są mega wypasione. Dla ciekawości dodam ze Hiszpanie którzy nas odwiedzili byli oczarowani:) ale nikt nikogo nie nakłania do eksperymentow. Ja do tego frytki posypuje albo przyprawa do ziemniaka, albo wegeta z suszonymi pomidorkami .
jak jeszcze trochę o tym popiszesz to pewnie się skuszęale to jak już będę spokojnie w domu na zwolnieniu
nie będę ryzykować.
Swoją drogą co do takich eksperymentów to ostatni koleżanka z pracy powiedziała mi że u niej na wsi najlepszym przysmakiem jest rosół z ziemniakami i makaron zalewany osłodzoną herbatąModelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka ale dziś ponury dzień
Trzymam kciuki za wszystkie usg
ja wstałam ze strasznym bólem kręgosłupa już nie wiem co mam robićW poniedziałek mam wizytę u gina to mu o tym powiem może coś doradzi.
U mnie dziś żeberka duszone w kapuście mniami do tego mam ochotę jeszcze na spagetti hehehehe.
-
Galanea wrote:Słyszałam, że ból w okolicach jajników w ciąży może oznaczać rozciąganie się macicy.
Może być też jelito lub ból po zrostach pooperacyjnych. Ja też mam wycięty wyrostek i czasem mnie boli w tych okolicach (a miałam operowany mając 3 lata).
My imię mamy Gabryś i chyba już tak zostanie, mówimy do niego, myślimy o Gabrysiu i tak miło i słodko brzmi.
O tym dzieciątku w Polkowicach dziś na pasku w TVN 24 leci.
Co do promocji na pampersy, ja się wstrzymuję z takimi rzeczami. Kosmetyki itp będę kupować na końcu. Teraz kupuję pomalutku ubranka i układam w szafce u mężą(ma 2 razy większą niż ja;P) i tak chodzę kilka razy dziennie popatrzeć.Musimy się po komódkę wybrać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 11:37
Galanea lubi tę wiadomość
-
ja mam już kilka ubranek, łóżeczko z całym wyposażeniem (materac, pościel itd.) mam już jakieś kosmetyki, małą wyprawkę do szpitala dla mnie, resztę muszę dokupić
Margotka - fajnie, że przypomniałaś o pampersach, bo ja nie mam, a skoro promocja to może kupięMargotka87 lubi tę wiadomość