MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
topa42 wrote:Hejka ja też jestem z małopolski - witam
U nas imię wybrane będzie Borys a na drugie mąż upiera się dać Roch heheheh chciał tak dać na pierwsze ale powiedziałam po moim trupie
Roch takie nie spotykane mój chciał Robert gdzie sam dobrze r nie wymawia i śmiałam się że będzie Lobert zamiast Robert:)ale Tymon też nie spotykane u nas się jeszcze nie spotkałam i najbardziej mi się podoba to że z nikim się nie kojarzy.
weronikabp lubi tę wiadomość
Elka:)
[/url]
[/url]
-
o jezuu musiałam dopaść komputer bo dzisiaj próbowałam napisać Wam 3 wiadomości i każdą mi telefon kasował
byłam dzisiaj u internistki w sprawie mojego przeziębienia(okazało się, że mam zapalenie zatok..podobno) ale dowiedziałam się właśnie od lekarki,że faktycznie przysługuje ta położna od 21 tygodnia, w sumie byłam zaskoczona bo lekarka sama to zaproponowała, nawet dobrze nie wróciłam do domu a już dzwoniła położna umówić się, ten proceder jest chyba od niedawna bo sama położna przyznała że debiutuje w takiej roli przed porodem w wizytach domowych. Kazała mi przygotować liste pytań a ja mam pustke w głowie:D
a wracając do przeziębień czego używacie na ból gardła? bo w sumie to zapytałam dopiero w aptece o to, a pani stwierdziła że nic nie mogę -
Tymon jest super:) mojemu mężowi bardzo się podoba też Borys:)
z imieniem dla naszej dziewczynki mieliśmy problem, zupełnie przypadkiem wpadła nam w ucho Lena, a tu dzisiaj czytam że w 2013 ponad 10tys dziewczynek dostało takie imię w Łodzi..i trochę jestem przerażona -
azi wrote:o jezuu musiałam dopaść komputer bo dzisiaj próbowałam napisać Wam 3 wiadomości i każdą mi telefon kasował
byłam dzisiaj u internistki w sprawie mojego przeziębienia(okazało się, że mam zapalenie zatok..podobno) ale dowiedziałam się właśnie od lekarki,że faktycznie przysługuje ta położna od 21 tygodnia, w sumie byłam zaskoczona bo lekarka sama to zaproponowała, nawet dobrze nie wróciłam do domu a już dzwoniła położna umówić się, ten proceder jest chyba od niedawna bo sama położna przyznała że debiutuje w takiej roli przed porodem w wizytach domowych. Kazała mi przygotować liste pytań a ja mam pustke w głowie:D
a wracając do przeziębień czego używacie na ból gardła? bo w sumie to zapytałam dopiero w aptece o to, a pani stwierdziła że nic nie mogęazi lubi tę wiadomość
-
Hej! Do kompletujących wyprawkę, może którąś z Was zainteresuje...
W ofercie są jeszcze butelki po niskiej cenie Dr Brown's i Avent. Jeśli któraś z Was kompletuje wyprawkę to polecam, najtaniej jak się dało a butelki Dr Brown są nowe, Aventa używane ale do nich nowe smoczki:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3967482768
http://allegro.pl/show_item.php?item=3967824251 -
azi wrote:o jezuu musiałam dopaść komputer bo dzisiaj próbowałam napisać Wam 3 wiadomości i każdą mi telefon kasował
a wracając do przeziębień czego używacie na ból gardła? bo w sumie to zapytałam dopiero w aptece o to, a pani stwierdziła że nic nie mogę
Na ból gardła prenalen gardło ja biorę i brałam już kiedyś. Została mi ostatnia tabletka więc zostawiam ją na noc, bo nie wiem co u mojego męża, dalej go nie ma... Więc mi nie kupi raczej już. Wiem, że nie ma jak zzadzwonić i ja sama też nie mogę, więc czekam, ale coraz mniej cierpliwie. Sama skoczyłam po tę mąkę i powiem wam, że pierogi z jarmużem są pyszne!
Co do położnej to już na jutro jestem umówiona i dam wam znać jak to wygląda;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 18:20
azi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wracam z połówkowego i echo serca. Dostałam najpiękniejszy z możliwych prezentów urodzinowych. Wszystko jest DOBRZE, wszystko W NORMACH, nie ma śladu ARSA
A na domiar szczęścia - DZIEWCZYNKA!!! Jestem przeszczęśliwa
Dostałam płytę z badania i oglądam w kółko jak głupia.
Mała waży 392g. Także nadciąga moja mała ZosiaDzięki za trzymane kciuki
nutka, azi, evas, excella, balonik, Tusia84, fler, ivv, Mucha, Nalka, MagdaO, weronikabp, onka79, Paulina1986, eta lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Dziewczyny, wracam z połówkowego i echo serca. Dostałam najpiękniejszy z możliwych prezentów urodzinowych. Wszystko jest DOBRZE, wszystko W NORMACH, nie ma śladu ARSA
A na domiar szczęścia - DZIEWCZYNKA!!! Jestem przeszczęśliwa
Dostałam płytę z badania i oglądam w kółko jak głupia.
Mała waży 392g. Także nadciąga moja mała ZosiaDzięki za trzymane kciuki
Galanea lubi tę wiadomość
-
A mnie coś dziś z prawej strony, trochę w prawo od wyrostka pobolewa. Wyrostek już mam usunięty więc to nie on. Nie jest to mocno dokuczliwe, ale to czuję. Trochę jakby jajnik w czasie owulacji;/ zapytam jutro położnej i zobaczę co doradzi.
-
nutka wrote:A mnie coś dziś z prawej strony, trochę w prawo od wyrostka pobolewa. Wyrostek już mam usunięty więc to nie on. Nie jest to mocno dokuczliwe, ale to czuję. Trochę jakby jajnik w czasie owulacji;/ zapytam jutro położnej i zobaczę co doradzi.
Słyszałam, że ból w okolicach jajników w ciąży może oznaczać rozciąganie się macicy.
Może być też jelito lub ból po zrostach pooperacyjnych. Ja też mam wycięty wyrostek i czasem mnie boli w tych okolicach (a miałam operowany mając 3 lata).Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:26
-
Elka, witaj w naszym gronie
. Jeżeli chcesz uzupełnić jakieś informacje do poniższej listy, to daj znać
.
Magda, a czemu obawiałaś się wyników toxoplazmozy akurat?
LISTA AKTUALNA:
Paula222 – 23 lata, Olsztyn, mężatka, długie starania – 20, 22 maja – chłopiec
natalkaa86 – 1 czerwca
Bankierka – 29 lat, panna do 15 sierpnia – 2 czerwca
leniuta29 – 2 czerwca
MagdaO – 29 lat, woj. pomorskie, córka z zD, nieformalnie zamężna, 3 cykl starań – 2 czerwca – chłopiec
NataliaK – 25 lat , Warszawa, mężatka – 2 czerwca – chłopiec
Martynika – 24 lata – 4 czerwca – chłopiec
Judi2014 – 4 czerwca – chłopiec
czekajajaca – 30 lat, Kraków, mężatka, 4 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
fler – 28 lat, okolice Krakowa, mężatka, 5 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
MonikaS – 30 lat, syn 2 lata – 5 czerwca – chłopiec
seksualnaa – 6 czerwca
mamablizniat:) – 6 czerwca – chłopiec x2
jarzębinka – 9 czerwca
karolina1990 – 23 lata, pomorze, mężatka, 2 cykl starań – 10 czerwca – dziewczynka
AISAK – 25 lat, woj. Lubelskie, mężatka, 2 cykl starań – 11 czerwca – chłopiec
Evelineq – 25 lat, Podkarpacie, mężatka – 11 czerwca – dziewczynka
kambel – 22 lata, panna, 2 cykl starań – 12 czerwca – dziewczynka
szczesliwa83 – 12 czerwca
mała czarna 88 – 13 czerwca
Nalka – 22 lata, Gdańsk, mężatka, szczęściara – 14 czerwca - dziewczynka
Mati1980 – 33 lata, Wrocław, mężatka, 9 cykl starań – 14 czerwca – chłopiec
azi – 28 lat, Łódź, mężatka, 3 cykl starań – 14 czerwca - dziewczynka
MartaM27 – 14 czerwca
monalisa – 35 lat, Poznań, mężatka, dwójka dzieci, 7 lat starań –14 czerwca – dziewczynka
Evcia – woj. Śląskie – 15 czerwca – dziewczynka
nutka – 22 lata, Dolny Śląsk, mężatka, 12 miesięcy starań – 16 czerwca – chłopiec
vosia – 17 czerwca
Elka:) – Małopolska – 18 czerwca – chłopiec
Modelka – 32 lata – 19 czerwca – chłopiec
Niesforna – 29 lat, Warszawa, mężatka, 3 cykl starań – 19 czerwca - chłopiec
Maksi8 – 20 czerwca[/u]
Hankaa28 – 29 lat, Poznań, córka 7 lat, panna do 30 sierpnia – 20 czerwca – dziewczynka
fasolka13 – 21 czerwca
Truskawkowe ciastko – 24 lata, mężatka, rok starań –21 czerwca
Karolajn – 22 czerwca
weronikabp – 37 lat, mężatka, 3 miesiące starań – 22 czerwca – dziewczynka
onka79 – 35 lat, Nowy Sącz / obecnie Birmingham, mężatka, starania od 01.2011r., 22 czerwca, prawdopodobnie dziewczynka
eta – 28 lat, Warszawa, mężatka, starania od kwietnia 2012 r. – 22 czerwca – chłopiec
Onka79 - 35 lat, Nowy Sącz / obecnie Birmingham, mężatka, starania od 01.2011r. - 22 czerwca
Tusia84 – 29 lat, Kubuś, Hania, Emanuel – 23 czerwca – dziewczynka
sunset – Górny Śląsk, córka 3 lata, 2 cykl starań –23 czerwca
Paulina1986 – 27 lat, Wielkopolanka, mężatka – 23 czerwca – dziewczynka
Galanea - 27 lat, Olsztyn, 1 cykl starań – 23 czerwca – dziewczynka
alexast – 31 lat, woj. Opolskie, mężatka, 3 lata starań – 23 czerwca - chłopiec
Olena – 24 czerwca
ewcia2337196 – 24 czerwca
ivv – 33 lata, Weronika, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
Agusia2312 – 23 lata, wielkopolska, mężatka, 9 cykl starań – 25 czerwca
Margotka87 – 26 lat, Zuzia 3 lata, mężatka – 25 czerwca (lub 2.07) – dziewczynka
Martusia – 25 czerwca
ch0colate – 21 lat – 25 czerwca, Bliźniaki
Mucha – 31 lat, Warszawa, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
goś83 - 30 lat, Warszawa - 26 czerwca
Kota – 28 lat, Kraków – 26 czerwca – dziewczynka
000kar000 – 27 lat, mężatka 2 cykl starań - 26 czerwca – chłopiec
excella – 26 czerwca – chłopiec
Weronika2903 – 27 czerwca
monaaa - Śląsk, mężatka – 27 czerwca (lub 3.07) – chłopiec
topa42 – 30 lat, okolice Krakowa, Oliwka 10 lat, mężatka, 10 cykli starań – 29 czerwca – chłopiec
evas – 34 lata, okolice Warszawy, Konrad 14 lat, Michał 12 lat, w związku, 2 cykl starań – 29 czerwca – chłopiec
Emilka WSK – 24 lata, Strzelce Krajeńskie, mężatka, 4 cykl starań – 29 czerwca (lub 6.07)
Duchess – 33 lata, Warszawa, syn 3 latka, mężatka – 30 czerwca
Limerikowo – 34 lata, Irlandia, mężatka – dziewczynka
balonik – warmińsko-mazurskie - koniec czerwca
WIEK, MIASTO/REGION, DZIECI, STAN CYWILNY, CYKL STARAŃ, DATA PORODU
a w czerwcu dopiszemy imię dziecka, datę porodu, wagę i wzrost.