MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Na genetychnym w 13 tygodniu bylam u Debskiej, a na wizyty chodze do Debskiego i na kazdej mam dokladne USG, teraz do niego ide na polowkowe. On taki malomowny dosyc, ale dokladny. Tanio nie jest ale po moich przejsciach warto zainwestowac w specjaliste.
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczyny w końcu nadrobiłam od wczoraj czytanie forum masakra przez pracę nie mam czasu pisać i czytać
Jutro czeka mnie wizyta u gin i chyba będę musiała zapytać o usg połówkowe mam spoko ginekologa tylko trochę trzeba z niego wyciągać a tak to kurcze twardnieje mi brzuch nic magnez i czasem nospa i przechodzi.
Czytam że już kurcze prawie wszystkie wyprawkę kompletują a ja w szarej... niby coś tam już oglądałam ale nic w szafie jeszcze nie maa jak z wózkami u was sama nie wiem jaki wybrać niby podoba mi się xlander move ale oczywiście naczytałam się opinii i już sama zgłupiałam.
PozdrawiamElka:)
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:KOBITKI ja mam taki apetyt ostatnio, że szok- jem bardzo często ale w średnich ilościach. W końcu nadrabiam zaległości. Kocham jeść
Zaraz pizzę przywiozą
mam nadzieję, że maleństwo wybaczy Mamusi takie małe grzeszki:)
a mam pytanie - próbujecie troszku trunków % ?? ja mam ochotę na odrobinkę winka... Ostatnio po pół szklanki bezalkoholowego piffka miałam wyrzuty sumienia, ale bardzo pomogło mi na trawienie.
Ja nawet mam jakiś odrzut do cukierków z alkoholem,wiadomo-ilość znikoma.
Na cioci urodzinach był tort z wiśniami w likierze, jadłam, dopoóki nie poczułam tego, później zadziałała psychika i koniec.
A dodatkowo to ja jestem anty papierosy i anty alkohol całkowicie, paliłam przez 8 lat, jak już odpuściłam sobie po tylu latach starania o dziecko, okazało się że jestem w ciąży- rzuciłam w chwili ujrzenia 2 kresek, rzuciłabym szybciej ale lekarz nie dawał nam szans na poczęcie ''drogą naturalną''. I od rzucenia fajek się zaczęło, mam apetyt taki że masakra -
Mnie tez slodycze alkoholowe odrzucaja. Palic nie palilam. U mnie wlasnie tez psychika mowi stop. Ale mysle ze lyk na spedzenie ochoty w zupelnosci wystarczy.
Moja siostra w ciazy jak byla, moglaby zabic za wino-lekarz jej pozwolil od czasu do czasu poprobowac. Pow ze widocznie organism potrzebowal. I wyniki jej sie poprawily. -
Cześć Kobietki, żeby Was nadrobić to trzeba mieć sporo czasu. Ja dziś spędziłam przyjemnie dzień, najpierw zajęcia z Zuzą w ośrodku rehabilitacji, moja córka codziennie mnie zaskakuje, dzisiaj byłam z niej mega dumna, tak pięknie sobie radziła. Później udaliśmy się we trójkę na spacerek, bo pięknie słoneczko świeciło. Kupiłam sobie przepiękną koszulkę nocną, piżamkę i szlafrok z myślą już o pobycie w szpitalu, no i przyszedł czas by zaopatrzyć się większy biustonosz, bo poprzednie zaczęły już uwierać. I uwaga mój rozmiar 80E, startowałam od miseczki C, do porodu to mi alfabetu zabraknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 19:32
nutka, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam koleżankę która w ciązy piła piwo, nie mogła się powstrzymać,po prostu musiała i koniec. Wszyscy na nią krzyczeli a ona po jednym małym piwie raz na tydzień sobie waliła :p dziecko zdrowe się urodziło, ale to nie zmienia faktu że moja głowa ma zakodowane nie i koniec, jak czuje od kogoś alkohol to mnie obrzydza
-
nick nieaktualny
-
nutka wrote:A powiedzcie w ktorych miejscach brzucha czujecie ruchy?
Przez dzień jak się ruszam nic nie czuję
-
nutka wrote:A powiedzcie w ktorych miejscach brzucha czujecie ruchy?
Chyba syneczek ma coraz mniej miejsca bo czasem nawet czuje jak się przekreca
Teraz też szaleje
I jest tak bardzo ruchliwy że czasem czuje go nawet jak chodzę i się ruszam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 20:10
-
mój maluszek był do początku lutego głową w dół. poszliśmy na zakupy i tak się kręcił i wiercił, że mówię do męża, Zże już się na bank obrócił. i jak - 5 lutego usg - mały leży w poprzek pleckami pod żebrami moimi
i wiem, że dalej tak leży, ale doktor powiedział, że jeszcze może swobodnie zmieniać pozycję i jeszcze zdąży głową w dół się obrócić
-
mi ostatnio tak apetyt się poprawił, że zaczęłam martwić się o wagę bo w 1,5 tyg kilo przybyło, piwa zbytnio się nie chce, wina nigdy nie lubiłam, wczoraj bavarię 0% wypiłam ale ledwo dopiłam
mam ochotę non stop na owoce a nie mam kaski bo czekam na wypłatę