X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • excella Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 04:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie śpie od 3,super. Mąż mnie obudził zapytać gdzie jest maść na dziąsła dla syna i dzięki temu ja już nie moge zasnąć a oni po kilku minutach chrapali. Już nawet nie opłaca mi się zamykać oczu bo o 5 zadzwoni budzik. Czas wziąć kąpiel bo na 9:30 połówkowe, pojade z wielkim bólem głowy.

weronikabp lubi tę wiadomość

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azi i excella doskonale Was rozumiem :) Maz chrapie, psy chrapia, a ja od 3 sie przewracam z boku na bok i spac nie moge. Az zostalam skopana przez córcie - pewnie z przekazem: "matka nie wariuj tylko idz spac" :) No i jeszcze jakby tego bylo malo tak mnie z glodu w zoladku ssie, ze az strach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 04:23

excella, Mucha lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • excella Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też głodna ;) na razie zrobiłam tylko kawe, wstawiłam pranie i wziełam prysznic. Nie wiem jak uda mi sie przetrwać dzisiejszy dzień :/

• Mucha Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj spalam, ale krecilam sie przez jakies idiotyczne sny...bylam we anie na wizycie u jakiegos dziwnego lekarza, ktoremu tlumaczylam, ze mam pessar i niewydolnosc szyjki i ze trzeba to sprawdzac i ze twardnieje mi macica, a ona do mnie, ze trudno i zegnam...wizyta trwala moze
    5 minut i pozniej sie zaczelo, skargi, itp. po ktorych chcieli mnie przyjac do szpitala, ale tyle to trwalo, ze na jakims szpitalnym telewizorze ogladalam sobie film z mojego slubu. Dziwaczne to bylo.
    Milego dnia!

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dzisiaj dla każdej z nas noc była nieciekawa. Mój pies chrapie jak stary chłop. Kiedy się już z nią dogadałam, żeby się inaczej ułożyła to zaczęły się jakieś głupie sny. ;/

20120810580117.png

26ympwo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja spałam na pewno lepiej niż wczoraj ale przerwa od 2 do 3 była ;)
    Mąż zaśpiewał 100 lat na pobudkę, teraz kawka i serek homo i jest bardzo miło, oby ten dzień był dobry i pełen uśmiechu nie tylko dla mnie :)

evas, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Weronika!

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronikabp jeszcze 100 lat:)

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,
    wszystkiego naj Weroniko :)
    ja też dziś miałam w nocy pobódkę bo synek się obudził i nie mógł zasnąć, aż wzięłam go do nas do łóżka bo wtedy nawet jak mu nie idzie spanie to ja drzemię. trochę mu to zajęło, skopał mnie od zewnątrz, drugi od środka i pospali się ;) zaniosłam go do jego pokoiku i wtedy już sama zasnęłam i wydaje mi się, że moje spanie trwało chwilę bo zaraz i pobódkę miałam już tą poranną. mój mąż dziś nie chrapał to chociaż nie miałam problemu z uśnięciem :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika Wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie dzidziusia i całej rodzinki :)

Ja dzisiaj też słabo spałam....

I wiecie co cieszę się z tej wizyty dzisiejszej bo zaczęłam się martwić.. to moje dziecko cały czas się wierci i kopie po prostu mam wrażenie, że kilka minut ciszy i znowu i w nocy to samo.. powiem Wam że to moja 3 ciąża ale tak aktywnego dziecka w tym tyg ciąży nie miała.. teraz też się wierci już od ok 20 minut

Wasze maluchy też się wiercą tak dużo?? dziecko powinno chyba większość czasu spać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:09

weronikabp, Niesforna lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika, wszystkiegi najlepszego !:)

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym jestem szczęśliwa bo już doszłam z ciążą tzn dotrwałam do tej ovufriendowej granicy bezpieczeństwa dla maluszka :)

weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika sto lat dla Ciebie i maluszka.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my już po przepysznym śniadanku - wiem, że nie mogę, ale już parę dni chodziło za mną jajko sadzone.... ale tak ładnie całe białko ścięte i żółtko już takie gęstniejące to może biedy nie będzie ;) do tego przysmażona szyneczka i chlebek z masełkiem :) mniam

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Weronika, dużo zdrowia i szcześcia dla Ciebie i maleństwa :)

Ale dziś się dziwnie źle czuje, pracuje dziś w domu bo nie dam rady wysiedzieć w biurze, masakra :-< noc też jakaś niespokojna.

• Mucha Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Wszystkiego najlepszego Weronika, dużo zdrowia i szcześcia dla Ciebie i maleństwa :)

Ale dziś się dziwnie źle czuje, pracuje dziś w domu bo nie dam rady wysiedzieć w biurze, masakra :-< noc też jakaś niespokojna.

A co sie dzieje?

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    A co sie dzieje?

Wszystko mnie boli, nie mam siły chodzić,jakoś mi słabo. Ogólnie jak już wstałam to tak się czułam, Franek też dziś spokojny za to w nocy miał chyba dyskotekę w brzuchu bo co chwilę mnie budził. Pewnie to przez niewyspanie takie samopoczucie...

• Mucha Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj biedna jestes, moze herbatke z cytrynka, albo mleko z czosnkiem sobie pij na wszelki wypadek ;)

NataliaK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika 100 latek :)

A ja powiem Wam że spałam dziś dobrze, póki mój mąż nie wrócił z pracy o 6 i się położył no i zaczął chrapać :/ Mam nadzieję że synek nie odziedziczy chrapania :D

A ja wczoraj kupiłam sobie dywan, taki jak sobie wymarzyłam :) Nie wiecie jak się cieszę ;)

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • evas Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Weronika Wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie dzidziusia i całej rodzinki :)

Ja dzisiaj też słabo spałam....

I wiecie co cieszę się z tej wizyty dzisiejszej bo zaczęłam się martwić.. to moje dziecko cały czas się wierci i kopie po prostu mam wrażenie, że kilka minut ciszy i znowu i w nocy to samo.. powiem Wam że to moja 3 ciąża ale tak aktywnego dziecka w tym tyg ciąży nie miała.. teraz też się wierci już od ok 20 minut

Wasze maluchy też się wiercą tak dużo?? dziecko powinno chyba większość czasu spać
    Mój mały też taki aktywny. Mam wrażenie że on tylko krótkie drzemki łapie. Albo przez sen tak się wierci. Wczoraj wieczorem to już miałam dość. Moje starsze dzieci tak mi nie dokuczały.

9bsp388.png
‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ