MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już nie śpie od 3,super. Mąż mnie obudził zapytać gdzie jest maść na dziąsła dla syna i dzięki temu ja już nie moge zasnąć a oni po kilku minutach chrapali. Już nawet nie opłaca mi się zamykać oczu bo o 5 zadzwoni budzik. Czas wziąć kąpiel bo na 9:30 połówkowe, pojade z wielkim bólem głowy.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Azi i excella doskonale Was rozumiem
Maz chrapie, psy chrapia, a ja od 3 sie przewracam z boku na bok i spac nie moge. Az zostalam skopana przez córcie - pewnie z przekazem: "matka nie wariuj tylko idz spac"
No i jeszcze jakby tego bylo malo tak mnie z glodu w zoladku ssie, ze az strach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 04:23
excella, Mucha lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj spalam, ale krecilam sie przez jakies idiotyczne sny...bylam we anie na wizycie u jakiegos dziwnego lekarza, ktoremu tlumaczylam, ze mam pessar i niewydolnosc szyjki i ze trzeba to sprawdzac i ze twardnieje mi macica, a ona do mnie, ze trudno i zegnam...wizyta trwala moze
5 minut i pozniej sie zaczelo, skargi, itp. po ktorych chcieli mnie przyjac do szpitala, ale tyle to trwalo, ze na jakims szpitalnym telewizorze ogladalam sobie film z mojego slubu. Dziwaczne to bylo.
Milego dnia! -
nick nieaktualnyDzień dobry, ja spałam na pewno lepiej niż wczoraj ale przerwa od 2 do 3 była
Mąż zaśpiewał 100 lat na pobudkę, teraz kawka i serek homo i jest bardzo miło, oby ten dzień był dobry i pełen uśmiechu nie tylko dla mnieevas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,
wszystkiego naj Weroniko
ja też dziś miałam w nocy pobódkę bo synek się obudził i nie mógł zasnąć, aż wzięłam go do nas do łóżka bo wtedy nawet jak mu nie idzie spanie to ja drzemię. trochę mu to zajęło, skopał mnie od zewnątrz, drugi od środka i pospali sięzaniosłam go do jego pokoiku i wtedy już sama zasnęłam i wydaje mi się, że moje spanie trwało chwilę bo zaraz i pobódkę miałam już tą poranną. mój mąż dziś nie chrapał to chociaż nie miałam problemu z uśnięciem
-
Weronika Wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie dzidziusia i całej rodzinki
Ja dzisiaj też słabo spałam....
I wiecie co cieszę się z tej wizyty dzisiejszej bo zaczęłam się martwić.. to moje dziecko cały czas się wierci i kopie po prostu mam wrażenie, że kilka minut ciszy i znowu i w nocy to samo.. powiem Wam że to moja 3 ciąża ale tak aktywnego dziecka w tym tyg ciąży nie miała.. teraz też się wierci już od ok 20 minut
Wasze maluchy też się wiercą tak dużo?? dziecko powinno chyba większość czasu spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:09
weronikabp, Niesforna lubią tę wiadomość
-
my już po przepysznym śniadanku - wiem, że nie mogę, ale już parę dni chodziło za mną jajko sadzone.... ale tak ładnie całe białko ścięte i żółtko już takie gęstniejące to może biedy nie będzie
do tego przysmażona szyneczka i chlebek z masełkiem
mniam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha wrote:A co sie dzieje?
Wszystko mnie boli, nie mam siły chodzić,jakoś mi słabo. Ogólnie jak już wstałam to tak się czułam, Franek też dziś spokojny za to w nocy miał chyba dyskotekę w brzuchu bo co chwilę mnie budził. Pewnie to przez niewyspanie takie samopoczucie... -
Weronika 100 latek
A ja powiem Wam że spałam dziś dobrze, póki mój mąż nie wrócił z pracy o 6 i się położył no i zaczął chrapaćMam nadzieję że synek nie odziedziczy chrapania
A ja wczoraj kupiłam sobie dywan, taki jak sobie wymarzyłamNie wiecie jak się cieszę
-
Tusia84 wrote:Weronika Wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie dzidziusia i całej rodzinki
Ja dzisiaj też słabo spałam....
I wiecie co cieszę się z tej wizyty dzisiejszej bo zaczęłam się martwić.. to moje dziecko cały czas się wierci i kopie po prostu mam wrażenie, że kilka minut ciszy i znowu i w nocy to samo.. powiem Wam że to moja 3 ciąża ale tak aktywnego dziecka w tym tyg ciąży nie miała.. teraz też się wierci już od ok 20 minut
Wasze maluchy też się wiercą tak dużo?? dziecko powinno chyba większość czasu spać