MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:kase ma mi wyplacac zus ale wlasnie nic jeszcze nie dostalam. Zadzwonie poprostu jutro do zusu i tam mi sprawdza dokladnie
)
-
nick nieaktualny
-
Mucha a to jak nie ma leukocytow to moze nie jest tak zle
na pewno ma Twoj organizm zadanie utrudnione przez pessar troche
u mnie z posiewu mc temu wyszly grzbki w cytologii, ale ginka twierdzila ze kilka grzybkow wiec nei ma sie co martwic
my to juz widze tak porownujac na tym forum chcemy wszystkie miec idealne super wyniki ;---)))
kurcze bedziemy perfekcyjne mamy jak trza ha ha
Mucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
nadrobienie Was po dwóch dniach nieobecności graniczy z cudemAle za to zupki mnie ominęły!!!! Ależ żałuję...
Tak czytam o tych Waszych hormonach i... ja nic takiego nie mam. Może jestem troszkę bardziej płaczliwa, ale nie za bardzo. Nie krzyczę na M, nie płaczę, nie mam zachcianek jedzeniowych itp. Jedna rzecz - spałabym non stop i kilogramy idą mi w górę niesamowicie (choć wszystko idzie w brzuch, na szczęście). Jeszcze trochę muszę pochodzić do pracy, a tam mam młyn straszliwy wprost, więc jak wracam do domu, to padam na pysk... Synek przez cały dzień się prawie nie rusza, bo jak ja jestem w takim napięciu i poddenerwowaniu, to on siedzi cicho. Uaktywnia się tylko rano i wieczorami.
Za to szczęśliwie mogę powiedzieć, że nic mi się nie dzieje - plamka się nie powtórzyła, pewnie nie była związana z dzieckiem, na szczęście
Miłego dnia!NataliaK, alexast, Galanea, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Mucha nie możesz się tak wszystkim przejmować i martwić bo Twoje maleństwo to czuje.. postaraj się nie brać aż tak bardzo do siebie wszystkiego - bo nie masz powodu nic strasznego się nie dzieje.. staraj się wysypiać i uśmiechać żeby maleństwo było radosne i spokojne
Ja wczoraj zasnęłam tak wcześnie bo bardzo aktywny dzień miałam wczoraj pojechałam z dzieciakami na narty, one były pierwszy raz, ale nie byłam z nimi sama mój szwagier był i uczył dzieciaki, a my z siostrą bardziej obserwatorki z tymi brzuchami :)trochę się nalatałam po tym stoku z aparatempóźniej jeździłam za częściami do mojego samochodu i jak rano wyszłam tak wróciłam z dziećmi po 17.00 do domu i byłam wykończona..
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry drogie Panie:) ja spalam jak zabita, jeszcze odsypiam szpital... Wczoraj mój M poczol takiego kopniaka aż podskoczył. W sumie takie intensywne i mocne ruchy, ze przez brzuszek widac zaczęły mi się gdy poszłam do szpitala. To z nerwow wszystko, Lekarz nie mogl zdjecia zrobic bo tak bobas fikal. Tak wiec bardzo maleństwa nasze wszystko czują..ale cieszę się, ze wkoncu moj brzusio tetni życiem na calego:
Idę robić śniadanie zgodnie z moim sumieniem i dietka, a potem papierkową robota przede mną. Człowiek na zwolnieniu a pracować musi. -
Tez nie mam zadnych jazd hormonalnych. Wrecz przeciwnie jestem milsza, spokojniejsza, wiecej sie usmiecham, przed ciaza bylam lekka zolza
Dzisiaj pierwszy raz nie mogla spac w nocy, bylo mi strasznie niewygodnie z tym brzuchem, nie moglam sie ulozyc. Jak juz znalazlam pozycje to musialam wstawac do lazienkiw dodatku mala sobie wtedy umyslila, ze ona bedzie sobie skakac. Pierwszy raz widzialam jak mi sie brzuch ruszal od jej kopniakow
-
nick nieaktualnyNatalia to i ja mam pytanie. Jeśli moją siostra była zatrudniona w firmie zatrudniająca 3 osoby i pracowała w niej kilka miesięcy w 2013 roku, od lipca płaci jej zus l4. Jest to pełny etat. Czy w takiej sytuacji dostanie pita 11 od pracodawcy za te kilka przepracowanych miesięcy oraz za okres w którym była na L4 od lipca do grudnia dostanie pit 11 z zus?