MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Furia nie martw sie. Ja czytałam że serce juz moze byc widąc od 6 tygodnia ciąży ale wg usg, więc jeszcze nic straconego. Tak jak lekarz mówił trzeba poczekać jeszcze. ZObaczysz wszystko bedzie dobrze WIerze w to. Poprostu sie później dzidzia zagnieździła Głowa do góry
Tusia super że widziałas serduszko;) Ciesze się CZekam na en dzień kiedy zobacze;)
Monika super fota , pięknie widac twoje maleństwo;)[/url]
[/url] -
Furia a lekarka nie uspokajała, że na tym etapie ma prawo jeszcze nie słychać serduszka?
będzie dobrze. u mnie między terminem z miesiączki a usg jest 9 dni różnicy i jak zaszłam na pierwszą wizytę to się ginka zdziwiła, że ja wiem, że w ciąży bo jeszcze nic nawet noe widać a mi test bardzo wcześnie wyszedłLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Byłam właśnie na drugiej wizycie u swojego ginekologa i niby wszystko fajnie, z dzieckiem okej (ale to wiedziałam po usg), powiedział, żebym dała znać, jak "dojrzeję do zwolnienia" (bo powiedziałam, że wczoraj prawie padłam w pracy i w toalecie się musiałam schować, żeby odpocząć), dał skierowanie na wszystkie badania itp. Ale nie założył mi karty ciąży - mam się zgłosić za miesiąc i dopiero wtedy mi założy...
To normalne? -
Modelka no trochę dziwny ten Twój lekarz... A przy czym pracujesz? Mój mi dał od razu, bo w mojej pracy jest duże ryzyko poronienia... Ale jeśli miałaś aż taką akcję że prawie mdlałaś to dziwne że nie dostałaś zwolnienia... Ale dobrze że z maleństwem wszystko ok
Ja miałam kartę ciąży założoną w 9 tc