MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki wrocilam z zakupow i ogladania mebelkow. Zakupiona wanienka, podklad do przewijania, kocyk i nocnik (dlatego, ze kolorystycznie nam pasowal do lazienki). Mebelki przepiekne i jestem w nich mega zakochana (troche mialam nadzieje, ze na zywo jakosc slaba bedzie, ale nie) - droooogie straszliwie
Teraz leze sobie i odpoczywam, bo juz padam troszke.Nalka, Tusia84, weronikabp, Galanea, NataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Żądam dowodów!
Matę do przewijania też kupiliśmy, uważamy, że jest praktyczniejsza od przewijaka, bo wszędzie mogę ją brać i mieści się do torebki.
Ja po wczorajszych zakupach leżę i kwiczę ale warto było. Jutro lecę do ikei dokupić pledy po 5 zł. ;PLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka jakie meble oglądałaś?
użuj fotosik.pl doładuj zdjecie i skopiuj gotowy link jest tam napisane, link do forum) to wszystko.
U mnie pachnie czekoladowym z malinami, może odpędzi te czarne chmury i mysli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 16:17
Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
No faktycznie, pogoda dzisiaj cudowna
Wiało lało, ale za to świetnie mi się spało, nawet kotu nie chciało się wstawać
Piszecie o luteinie, ja przyjmuję pod język, bo trochę się zmagałam z infekcjami, ale mi moja gin powiedziała, że działa tak samo i nie ma różnicy, a nawet słyszałam, że ta dopochwowa, to chwyt marketingowy, bo pierwsza była podjęzykowa. No ale nie wiem, nie znam się.
A ja robię dzisiaj tartę kajmakową :>
http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_kajmakowa/przepis.htmlTusia84 lubi tę wiadomość
-
a ja dzisiaj się pomalowałam hahah żeby poczuć się lepiej i chociaż siedzę w ciuchach łóżkowych cały dzień to jakoś tak lepiej się poczułam kiedy robiłam sobie w łóżku makeup
no i teraz bede mogła odebrać przyzwoicie wyglądając pizze na którą mam ogromną ochotę
weronikabp, Galanea, NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To co Weronika, zapraszam do poloneza
Ale ten czas leciJuż sto dni zostało, a przecież może być jeszcze szybciej.
Oj Weronika, aż mi ślinka leci jak widzę to ciasto. Muszę się zebrać w sobie i zrobić tę tartęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:18
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Gratuluję studniówki
. Ja jak zwykle kulinarnymi wygibasami nie mogę się pochwalić, ale robię sobie ponczo, w takim kształcie, ale jednokolorowe, niebieskie:
Wrzucę fotę jak skończę.
A mąż biedaczek maluje mieszkanie z moim tatą, już od 9 siedzą. Jutro powtórka z rozrywki. Szkoda mi go, bo ja leniuchuję cały dzień, ale z drugiej strony... jego nie budzi w środku nocy ból bioder, ani spojenia łonowego, więc może nie powinnam mieć tak do końca wyrzutów sumienia.
No i to oznacza, że do przeprowadzki coraz bliżej. W przyszłym tygodniu szafy, dziecięce mebelki, łóżko, a za dwa tygodnie kuchnia i PRZEPROWADZKA!!! Wreszcie, wreszcie, po dwóch latach od kupna mieszkania, a prawie czterech na wynajmowanym mieszkaniu
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:17
Galanea, weronikabp, Tusia84, Limerikowo, evas, Nalka, ivv, nutka, monalisa lubią tę wiadomość
-
Te co mogą się ruszać to nie mają dziś ochot
a te co by polatały mimo brzydkiej pogody jak np. ja
to nie mogą.. o ironio losu
ale pocieszające jest to, że po deszczu zawsze wychodzi tęcza.. moją tęczą po tym całym deszczu będzie zdrowe donoszone maleństwo
widok z okna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:45
Martynika, weronikabp, Limerikowo, Galanea, Niesforna, evas, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Weronika wlasnie mnie zabilas tym. Powiedz mi co to jest bo ja WLASNIE stwierdzilam ze bardzo ale to bardzo tego chce i to juz:DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:46
weronikabp lubi tę wiadomość
-
pogoda przepiekna i tu w Irl, weekend sw Patryka, jutro i pon parady, mimo ze jestem troche przeziebiona oczywiscie sie wybieramy, dzis popolud wykorzystane na spacer na full plus male zakupy
1sza lala dla bratanicy zakupiona, jak sie wykuruje idziemy w odwiedzimy za pare dni, na razie maja swiezoupieczeni rodzice nocki "z glowy", bo mala lubi sobie spac i ssac co pare min ;--)))))
weronikabp, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Weronika wlasnie mnie zabilas tym. Powiedz mi co to jest bo ja WLASNIE stwierdzilam ze bardzo ale to bardzo tego chce i to juz:D
kochana wrzucałam link rano,
oto to pyszne coś:
http://slodkogorzkiswiat.blogspot.com/2011/09/ciasto-czekoladowe-z-malinami.html
do tego gałka waniliowych haagen dazs)
jest naprawdę pyszne, polecam na ciepło, mój mąż stwierdził, że nie przetrwa do jutra.a i Mała szaleje po tej pyszności, już wiem co będzie lubiła
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:51
NataliaK lubi tę wiadomość