X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki wrocilam z zakupow i ogladania mebelkow. Zakupiona wanienka, podklad do przewijania, kocyk i nocnik (dlatego, ze kolorystycznie nam pasowal do lazienki). Mebelki przepiekne i jestem w nich mega zakochana (troche mialam nadzieje, ze na zywo jakosc slaba bedzie, ale nie) - droooogie straszliwie :(
    Teraz leze sobie i odpoczywam, bo juz padam troszke.

Nalka, Tusia84, weronikabp, Galanea, NataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żądam dowodów! :D Matę do przewijania też kupiliśmy, uważamy, że jest praktyczniejsza od przewijaka, bo wszędzie mogę ją brać i mieści się do torebki.

Ja po wczorajszych zakupach leżę i kwiczę ale warto było. Jutro lecę do ikei dokupić pledy po 5 zł. ;P

Limerikowo lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Nalka ja sie jeszcze nie naumialam zdjec wstawiac :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka jakie meble oglądałaś?
    użuj fotosik.pl doładuj zdjecie i skopiuj gotowy link jest tam napisane, link do forum :)) to wszystko.
    U mnie pachnie czekoladowym z malinami, może odpędzi te czarne chmury i mysli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 16:17

Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie, pogoda dzisiaj cudowna :P Wiało lało, ale za to świetnie mi się spało, nawet kotu nie chciało się wstawać :P

Piszecie o luteinie, ja przyjmuję pod język, bo trochę się zmagałam z infekcjami, ale mi moja gin powiedziała, że działa tak samo i nie ma różnicy, a nawet słyszałam, że ta dopochwowa, to chwyt marketingowy, bo pierwsza była podjęzykowa. No ale nie wiem, nie znam się.

A ja robię dzisiaj tartę kajmakową :>
    http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_kajmakowa/przepis.html

Tusia84 lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas beza z lemon curd. ;)

Galanea lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj się pomalowałam hahah żeby poczuć się lepiej i chociaż siedzę w ciuchach łóżkowych cały dzień to jakoś tak lepiej się poczułam kiedy robiłam sobie w łóżku makeup ;) no i teraz bede mogła odebrać przyzwoicie wyglądając pizze na którą mam ogromną ochotę :)

weronikabp, Galanea, NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wrote:
    U nas beza z lemon curd. ;)
    nalka no u mnie miał być ale rano zachciało mi się jednak czekoladowego z malinami ale bardzo lubię tort bezowy z lemon curd, jest pyszny.

Nalka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zlitujcie sie z tymi slodkosciami... jezyk i slina do pasa :P

Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no ja też znowu przez Was słodkości robię, bo co oglądam te cuda, to nie wyrabiam. Dlatego dziś tarta. Polecam, prosta, bez pieczenia i pyszna. Tylko bardzo słodka ;)

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mi sie nie chce ruszac ni reka ni noga, chyba ze po milke bubbly ktora kolo mnie lezy :D
    Ale jutro wlasnie chyba zrobie ta tarte:)

Galanea lubi tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, studniówkę mam dzisiaj! Dopiero zauważyłam :D

NataliaK, weronikabp, Tusia84, Limerikowo, evas, Nalka, Paulina1986, nutka, monalisa lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Oooo, studniówkę mam dzisiaj! Dopiero zauważyłam :D
    czyli ja miałam wczoraj :))) wow!
    Galanea a to za nasze studniówki! na zdrowie :))

66a927cea13c8a6em.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:15

Galanea, Limerikowo, NataliaK, Tusia84, evas, eta, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co Weronika, zapraszam do poloneza :D

Ale ten czas leci :) Już sto dni zostało, a przecież może być jeszcze szybciej.

Oj Weronika, aż mi ślinka leci jak widzę to ciasto. Muszę się zebrać w sobie i zrobić tę tartę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:18

weronikabp lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję studniówki :). Ja jak zwykle kulinarnymi wygibasami nie mogę się pochwalić, ale robię sobie ponczo, w takim kształcie, ale jednokolorowe, niebieskie:

16485_338378236267411_1715947200_n.jpg

Wrzucę fotę jak skończę :).

A mąż biedaczek maluje mieszkanie z moim tatą, już od 9 siedzą. Jutro powtórka z rozrywki. Szkoda mi go, bo ja leniuchuję cały dzień, ale z drugiej strony... jego nie budzi w środku nocy ból bioder, ani spojenia łonowego, więc może nie powinnam mieć tak do końca wyrzutów sumienia ;).

No i to oznacza, że do przeprowadzki coraz bliżej :). W przyszłym tygodniu szafy, dziecięce mebelki, łóżko, a za dwa tygodnie kuchnia i PRZEPROWADZKA!!! Wreszcie, wreszcie, po dwóch latach od kupna mieszkania, a prawie czterech na wynajmowanym mieszkaniu :) :) :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:17

Galanea, weronikabp, Tusia84, Limerikowo, evas, Nalka, ivv, nutka, monalisa lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te co mogą się ruszać to nie mają dziś ochot ;) a te co by polatały mimo brzydkiej pogody jak np. ja :D to nie mogą.. o ironio losu

ale pocieszające jest to, że po deszczu zawsze wychodzi tęcza.. moją tęczą po tym całym deszczu będzie zdrowe donoszone maleństwo :)

widok z okna

6479afd0292e844cmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:45

Martynika, weronikabp, Limerikowo, Galanea, Niesforna, evas, nutka lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    czyli ja miałam wczoraj :))) wow!
    Galanea a to za nasze studniówki! na zdrowie :))

66a927cea13c8a6em.jpg

Weronika wlasnie mnie zabilas tym. Powiedz mi co to jest bo ja WLASNIE stwierdzilam ze bardzo ale to bardzo tego chce i to juz:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:46

weronikabp lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogoda przepiekna i tu w Irl, weekend sw Patryka, jutro i pon parady, mimo ze jestem troche przeziebiona oczywiscie sie wybieramy, dzis popolud wykorzystane na spacer na full plus male zakupy
    1sza lala dla bratanicy zakupiona, jak sie wykuruje idziemy w odwiedzimy za pare dni, na razie maja swiezoupieczeni rodzice nocki "z glowy", bo mala lubi sobie spac i ssac co pare min ;--)))))
    2agujox.jpg

f2w3pc0zzgl2xzuk.png

weronikabp, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Weronika wlasnie mnie zabilas tym. Powiedz mi co to jest bo ja WLASNIE stwierdzilam ze bardzo ale to bardzo tego chce i to juz:D

kochana wrzucałam link rano,
    oto to pyszne coś:
    http://slodkogorzkiswiat.blogspot.com/2011/09/ciasto-czekoladowe-z-malinami.html

do tego gałka waniliowych haagen dazs :))
    jest naprawdę pyszne, polecam na ciepło, mój mąż stwierdził, że nie przetrwa do jutra. :) a i Mała szaleje po tej pyszności, już wiem co będzie lubiła :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:51

NataliaK lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz z telefonu to nie wrzuce, ale juz kiedys linka do mebelkow wrzucilam:
    http://gibbon.waw.pl/strony.strona.112.0.html

Nalka lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ