X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki wrocilam z zakupow i ogladania mebelkow. Zakupiona wanienka, podklad do przewijania, kocyk i nocnik (dlatego, ze kolorystycznie nam pasowal do lazienki). Mebelki przepiekne i jestem w nich mega zakochana (troche mialam nadzieje, ze na zywo jakosc slaba bedzie, ale nie) - droooogie straszliwie :(
    Teraz leze sobie i odpoczywam, bo juz padam troszke.

Nalka, Tusia84, weronikabp, Galanea, NataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żądam dowodów! :D Matę do przewijania też kupiliśmy, uważamy, że jest praktyczniejsza od przewijaka, bo wszędzie mogę ją brać i mieści się do torebki.

Ja po wczorajszych zakupach leżę i kwiczę ale warto było. Jutro lecę do ikei dokupić pledy po 5 zł. ;P

Limerikowo lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Nalka ja sie jeszcze nie naumialam zdjec wstawiac :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka jakie meble oglądałaś?
    użuj fotosik.pl doładuj zdjecie i skopiuj gotowy link jest tam napisane, link do forum :)) to wszystko.
    U mnie pachnie czekoladowym z malinami, może odpędzi te czarne chmury i mysli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 16:17

Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie, pogoda dzisiaj cudowna :P Wiało lało, ale za to świetnie mi się spało, nawet kotu nie chciało się wstawać :P

Piszecie o luteinie, ja przyjmuję pod język, bo trochę się zmagałam z infekcjami, ale mi moja gin powiedziała, że działa tak samo i nie ma różnicy, a nawet słyszałam, że ta dopochwowa, to chwyt marketingowy, bo pierwsza była podjęzykowa. No ale nie wiem, nie znam się.

A ja robię dzisiaj tartę kajmakową :>
    http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_kajmakowa/przepis.html

Tusia84 lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas beza z lemon curd. ;)

Galanea lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj się pomalowałam hahah żeby poczuć się lepiej i chociaż siedzę w ciuchach łóżkowych cały dzień to jakoś tak lepiej się poczułam kiedy robiłam sobie w łóżku makeup ;) no i teraz bede mogła odebrać przyzwoicie wyglądając pizze na którą mam ogromną ochotę :)

weronikabp, Galanea, NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wrote:
    U nas beza z lemon curd. ;)
    nalka no u mnie miał być ale rano zachciało mi się jednak czekoladowego z malinami ale bardzo lubię tort bezowy z lemon curd, jest pyszny.

Nalka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zlitujcie sie z tymi slodkosciami... jezyk i slina do pasa :P

Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no ja też znowu przez Was słodkości robię, bo co oglądam te cuda, to nie wyrabiam. Dlatego dziś tarta. Polecam, prosta, bez pieczenia i pyszna. Tylko bardzo słodka ;)

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mi sie nie chce ruszac ni reka ni noga, chyba ze po milke bubbly ktora kolo mnie lezy :D
    Ale jutro wlasnie chyba zrobie ta tarte:)

Galanea lubi tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, studniówkę mam dzisiaj! Dopiero zauważyłam :D

NataliaK, weronikabp, Tusia84, Limerikowo, evas, Nalka, Paulina1986, nutka, monalisa lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Oooo, studniówkę mam dzisiaj! Dopiero zauważyłam :D
    czyli ja miałam wczoraj :))) wow!
    Galanea a to za nasze studniówki! na zdrowie :))

66a927cea13c8a6em.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:15

Galanea, Limerikowo, NataliaK, Tusia84, evas, eta, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co Weronika, zapraszam do poloneza :D

Ale ten czas leci :) Już sto dni zostało, a przecież może być jeszcze szybciej.

Oj Weronika, aż mi ślinka leci jak widzę to ciasto. Muszę się zebrać w sobie i zrobić tę tartę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:18

weronikabp lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję studniówki :). Ja jak zwykle kulinarnymi wygibasami nie mogę się pochwalić, ale robię sobie ponczo, w takim kształcie, ale jednokolorowe, niebieskie:

16485_338378236267411_1715947200_n.jpg

Wrzucę fotę jak skończę :).

A mąż biedaczek maluje mieszkanie z moim tatą, już od 9 siedzą. Jutro powtórka z rozrywki. Szkoda mi go, bo ja leniuchuję cały dzień, ale z drugiej strony... jego nie budzi w środku nocy ból bioder, ani spojenia łonowego, więc może nie powinnam mieć tak do końca wyrzutów sumienia ;).

No i to oznacza, że do przeprowadzki coraz bliżej :). W przyszłym tygodniu szafy, dziecięce mebelki, łóżko, a za dwa tygodnie kuchnia i PRZEPROWADZKA!!! Wreszcie, wreszcie, po dwóch latach od kupna mieszkania, a prawie czterech na wynajmowanym mieszkaniu :) :) :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:17

Galanea, weronikabp, Tusia84, Limerikowo, evas, Nalka, ivv, nutka, monalisa lubią tę wiadomość

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te co mogą się ruszać to nie mają dziś ochot ;) a te co by polatały mimo brzydkiej pogody jak np. ja :D to nie mogą.. o ironio losu

ale pocieszające jest to, że po deszczu zawsze wychodzi tęcza.. moją tęczą po tym całym deszczu będzie zdrowe donoszone maleństwo :)

widok z okna

6479afd0292e844cmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:45

Martynika, weronikabp, Limerikowo, Galanea, Niesforna, evas, nutka lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    czyli ja miałam wczoraj :))) wow!
    Galanea a to za nasze studniówki! na zdrowie :))

66a927cea13c8a6em.jpg

Weronika wlasnie mnie zabilas tym. Powiedz mi co to jest bo ja WLASNIE stwierdzilam ze bardzo ale to bardzo tego chce i to juz:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:46

weronikabp lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogoda przepiekna i tu w Irl, weekend sw Patryka, jutro i pon parady, mimo ze jestem troche przeziebiona oczywiscie sie wybieramy, dzis popolud wykorzystane na spacer na full plus male zakupy
    1sza lala dla bratanicy zakupiona, jak sie wykuruje idziemy w odwiedzimy za pare dni, na razie maja swiezoupieczeni rodzice nocki "z glowy", bo mala lubi sobie spac i ssac co pare min ;--)))))
    2agujox.jpg

f2w3pc0zzgl2xzuk.png

weronikabp, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Weronika wlasnie mnie zabilas tym. Powiedz mi co to jest bo ja WLASNIE stwierdzilam ze bardzo ale to bardzo tego chce i to juz:D

kochana wrzucałam link rano,
    oto to pyszne coś:
    http://slodkogorzkiswiat.blogspot.com/2011/09/ciasto-czekoladowe-z-malinami.html

do tego gałka waniliowych haagen dazs :))
    jest naprawdę pyszne, polecam na ciepło, mój mąż stwierdził, że nie przetrwa do jutra. :) a i Mała szaleje po tej pyszności, już wiem co będzie lubiła :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:51

NataliaK lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz z telefonu to nie wrzuce, ale juz kiedys linka do mebelkow wrzucilam:
    http://gibbon.waw.pl/strony.strona.112.0.html

Nalka lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ