MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, nie wiem, czy zdołałam Was nadrobić, ale się starałam
Ja miałam ciężki weekend - płakałam mężowi w rękaw, że tyję, że gruba, że brzuch, że boczki i w ogóle. Pocieszał jak mógł, mówił, że to przecież ciąża, a nie że gruba jestem, że mnie kocha i mu się podobam, ale nic nie pomagało. Taki po prostu weekendowy dół na maksa.
Za to zaliczyliśmy siłownię, kupiłam wanienkę i mięciutkie polarowe kocyki, a na piątek jestem z koleżanką umówiona na jeżdżenie po sklepach, to kupię różne inne potrzebne rzeczy, których boję się kupować przez internet (np pieluchy tetrowe, bo tego wolę dotknąć i sprawdzić, czy mają podwójny splot).
Przymierzamy się też do zakupu materacyka - nie, nie kupimy gryki ani kokosu, mamy ogród i boję się, że mi się tam coś z wilgoci rozwinie. Na razie myślimy o firmie Alvi i materacu Mia. A Wy co kupujecie???monalisa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki ja dzisiaj robie sobie poranna studniowkowa imprezke z glukoza. Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i ze wyniki beda wszystkie w normie...please trzymajcie mocno kciuki
Tusia84, Modelka, AISAK, monalisa, Paulina1986, NataliaK, weronikabp, Agusia2312, nutka, vikus001, eta, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
My kupiliśmy kokos- gryka firmy Gryco chyba. U teściów mam rzeczy wiec nie moge zerknąć.
U nas z oknem też bialutko z 3-4 cm śniegu.
Mucha smacznego życzę, co do 100-ki nie tancuj za duzo- od tego momentu coraz szybciej czas leci:) wspaniale i przerażające zarazem:)
Ps. Czekam z Mega niecierpliwością na kurierow:)
Modelka, monalisa, weronikabp, Mucha, Galanea lubią tę wiadomość
-
Mucha gratki za 100-dniowke i zycze abys nie zasnela po wypiciu glukozy.
U nas strasznie wietrznie pewnie ten wiatr cos przywieje
Ja nocke mam nieprzespana nie zmrozylam oka za to ciuszki posegregowane od 56 do 68 część juz popralam dzisiejszej nocyPosciel juz zmieniłam, obiad przygotowany no to teraz pod prysznic i ide spać bo mi sie oczka zamykają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 07:59
Modelka, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Ja też się doczekałam wypatrywanej studniówki
i mam nadzieję, że teraz czas będzie leciał zdecydowanie szybciej.. ja glukozy nie miałam jeszcze.. jutro wizyta więc pewnie mi zleci badanie.. no i zobaczymy jak tam moja szyjka sie trzyma
weronikabp, Paulina1986, Agusia2312, nutka, Mucha, monalisa, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane w ten ponury poranek. U nas wieje i pada, a ja muszę do Warszawy na Karową jechać do endokrynologa
Wypatrzyłam sobie wózeczekjak dogadam się ze sprzedawcą na allegro to jeszcze dziś dokonamy zakupu. Bardzo się cieszę, że udało mi się znaleźć taki który nam obojgu się podoba. Tatuś kupił w weekend samochód, to postanowił i dla synka zakupić 4 kółka
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho! A ja dzis znow pospalam dluzej bo co chwile sie budzilam i obserwowalam akcje porodowa na marcowkach
tak sie tym przejelam ze budzilam sie co godzine
chyba czeka mnie bezsenny maj i czerwiec w takim razie,jak sie u nas zaczniemy wysypywac z dzidziami
Gratuluje studnioweczek mamuski,ja dzis wchodze w 30 tydzien,uh!groznie brzmi
Modelka,kochana nie martw sie, pociesze Cie ze ja mam tak co kilka dni,chociaz maz mnie wspiera to na co i rusz mam takie jazdyModelka, Agusia2312, Mucha, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
witajcie, ja prawie tez nie spalam. Najpierw zgaga a potem tak mnie zoladek bolal cala noc ze masakra. a dzis dalej zle sie czuje, bola mnie plecy i brzuch jakos tak dziwnie w dole i jakby po bokach. Zobacze czy minie, jak nie to podjade po poludniu do mojego gina- chyba juz wrocil z tevo szkolenia
monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję studnióweczkom, Muszka kciuki mocno i dawaj znać
A ja zamierzam zaraz wrócić do łóżka i czytać "Pierwszy rok z życia dziecka", nigdzie się dziś nie wybieram, na dworze masakra pogodowa.
Również czekam na kurierów, soro rzeczy ma przyjść w tym tygodniu, ciekawa jestem tej bielizny alles, no i całej wyprawki z mamas i papas do łóżeczka
dobrego dnia!AISAK, Mucha, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry;) Niestety weszłam w 3 trymestr hucznie z objawem, cytuję: "Hemoroidy u kobiet ciężarnych najczęściej pojawiają się w ostatnim trymestrze ciąży. ".
Nie dość, że krępujące to jeszcze nieprzyjemne. Idę zaraz do apteki po jakąś maść;(
Przy okazji do pasmanterii po nowe włóczki:) -
nick nieaktualnynutka wrote:Dzień dobry;) Niestety weszłam w 3 trymestr hucznie z objawem, cytuję: "Hemoroidy u kobiet ciężarnych najczęściej pojawiają się w ostatnim trymestrze ciąży. ".
Nie dość, że krępujące to jeszcze nieprzyjemne. Idę zaraz do apteki po jakąś maść;(
Przy okazji do pasmanterii po nowe włóczki:) -
ja wczoraj dziewczyny umordowalam sie....przebralam wszystkie rzeczy co dostalismy dla dzidzi posegregowalam rozmiarami a kregoslup myslalam ze mi odpadnie....teraz juz tylko pranie wszystkiego i ukladanie w komodzie....zycze wam milego dnia ja dzis z moja mama nawiedzamy ikee wiec moze jeszcze cos sie dokupi.
weronikabp, NataliaK, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
Witam
przeczytałam wszystko to teraz mogę pisać
Dziewczynom które maja studniówkę gratuluję, ja dziś świętuję z Wami bo też nam 100 dni wybiło do porodu
Modelka - co do materaca to ja się nie wypowiem, na razie nie mam nic, choć dziś chyba zamówię upatrzony kocyk
ogólnie z wiedza dotyczącą wyprawki to jestem w "lesie".
Raczej podczytuję Was i od Was będę czerpać inspirację
jutro zaczynamy szkołę rodzenia to tez się pewnie dowiem ważnych rzeczy,
a w środę wizyta u lekarza w sprawie cukrzycy.
Dziś nie chce mi się nigdzie ruszać przez tą pogodę, choć powinnam załatwić kilka spraw, ale może poczekają
ja dziś spałam dobrze tfu tfuobudziłam się tylko o 3 na siku i dalej spać! aż nie zapeszam bo ostatnio były mocne problemy z bezsennością
weronikabp, Mucha, Galanea, evas, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Hejka laseczki inne mają 30 tydzień a ja 25
Jest różnica więc pewnie urodzę z Was wszystkich ostatnia.
Ja dziś szykuję się do lekarzaciekawa jestem jak nasz synek
Dziś zrobiłam mu pierwsze nagraniejak ślicznie kopie mamusię
vikus001, nutka, Galanea, evas lubią tę wiadomość