MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
NataliaK wrote:Martynika bo widzisz co sie okazalo to tylko w tych podwarszawskich ikeach ludzie wjezdzaja wozkami w tylki innym ludziom
gdzie indziej jest wieksza kultura,czemu mnie to nie dziwi jakos
No,mnie też nieszczególnie.
NataliaK, Mucha lubią tę wiadomość
-
z tym wjezdzaniem w tyl w kolejce wozkiem to wszedzie tak samo z tego co Was Dziewczyny czytam, w Poz w Tesco w styczniu po 2im razie nie wytrzymalam, obrocilam sie i rzeklam do baby: "co jest do cholery?", poskutkowalo po chamsku, maz powiedzial ze ok zrobilam bo predzej by i tak nie bylo a fury rzeczy nie mielismy na 4rece
NataliaK, monalisa, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana,ja za kazdym razem zwracam uwage jak ktos mnie szturcha albo wjezdza wozkiem w tylek, z reguly po chamsku bo juz samo to zachowanie drugiej osoby uwazam za przegiecie, w koncu moj tylek jest poszkodowany
Ps:ale mamy tematy hahahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:15
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
a ja ze stolicy - tyle, że Podlasia
u nas rzadko w tyłek wjeżdżają, ale zdarza się - jak wszędzie
dzisiaj w 'kerfurze' mieliśmy z m ubaw bo w kolejce pierwszeństwa stali sami ciężarni panowie, nie było sensu tam nawet stawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:28
Martynika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudi2014 wrote:Pojawił się ktoś z Bydgoszczy? Bo smutno mi...Prawie wszystkie jesteście z Warszawy i omija mnie połowa tematów...W której Ikei byłyście, w jakim szpitalu szkoła rodzenia, gdzie poród, gdzie jakie ceny, gdzie tańsze ciuszki, gdzie ładniejsze...
Ja w Bydgoszczy mieszkałam 5 lat -
pupa jak pupa , nie jest to mile takie szturchańsko od tylu w kolejce, i bum i bum natarczywie, a poza tym kobitke w ciazy ma to juz prawo zdenerwowac
jeszcze co innego jak dzieci sie wierca, czlowiek bierze na to poprawke, bo przeciez niedlugo bedzie mial i wlasne brzdące, ale zeby dorosli tak pruli tymi wozkami, przeciez dalej i tak nie pojada w kolejce... ha ha ha
jak mowia Francuzy :" chacun a son tour SVP" czyli kazdy po kolei, prosze
monalisa lubi tę wiadomość
-
Moj m aspirator do noska kupil w Tessco ok 20-30 zl nie pamietam dokladnie termometru ja nie potrzebuje. Wode sprawdzam zamaczajac łokieć tak do polowy predramienia i bicepsu tak jak to robią w szpitalu
moja bratowa np.tez uzywala termometru ale to kwestia indywidualna. Tez nie mam jeszcze pieluszek tetrowych ani flanlowych , a po 5 bym musiala mieć tylko obawiam sie kupić z Allegro nie sprawdzonych. Wiec chetnie tez zasiegne informacji pd dziewczyn
-
nick nieaktualny
-
Martynika Ty dzis jestes prawdziwy Sherlock Holms ;--)))))))
a tak strzelilam avatara z 1go zdjecia jakie mi podeszlo pod reke
masz racje a to jest kadr z filmu "Kingdom of Heaven" Krolestwo Niebieskie (Niebios), film o rycerzach w wolnym tlumaczeniu mego meza, a kazdy film historyczny to jest u niego "o rycerzach" albo "znowuuuuuu rycerze")mimo, ze serie sa rozne BBC The Tudors,krolowa Margot etc (to juz sama ogladam)
a na Kingdom of Heaven z b zreszta przystojnym Orlando Bloomem to wybralismy sie na 5 randke do kina w 2005 takze czysty sentymentalizm))
jesli leci jakis ok film historyczno-przygod w kinie i chce isc to musze go troche oszukac, ze to nie rycerze albo ze tylko troche rycerze hi hi
do Jacka Stronga to nie musialam przekonywac, sam ciagnal mnie na inna epokeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 23:30
monalisa, weronikabp, Martynika lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś wypatrzylam ten TV w avatarze:P Haha;)
Już zrobiłam sobie listę wielu potrzebnych rzzeczy od jednego sprzedawcy.Mam nadzieję, że chociaż większość będzie w porządku:P
Wybrałam tu http://allegro.pl/show_user.php?uid=17711672 Jutro dam mężowi do zatwierdzenia i może uda się zamówić.Większośc potrzebnych rzeczy wybrałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 00:02
Galanea, balonik lubią tę wiadomość
-
Nutka Gratuluję III i ostatniego trymestru
ja we wtorek wkrocze .
Wooow ale ten użytkownik ma pozytywnych opinii kurcze, daj znać pozniej jak pieluchy czy sa pożądane czy z domieszka jakiegoś sztucznego włókna to tez u niego zamówię. Kurcze ale mnie zgaga dopadła nonutka lubi tę wiadomość
-
Ja mam nadzieje ze jutro otrzymam 4 swoje przesyłki, w tym pieluchy, jak dojdą to ocenie jakość. Aspirator to mam Fridy ok. 25 zł w każdym dziecięcym sklepie mozna kupic. co do termometra do wanny - my kupiliśmy wanienkę profilowana z naklejka-termometrem. Mam nadzieje ze zanim się odklei to nauczy nas wyczucia temperatury wody.
Ja jak zamowie posciel to chyba juz wszystko bede miec dla Corki, oprócz ubranek które mam dostać.
Co do ,kerfura, to dzis jedna z przechodzacych ekspedietek zobaczyla moj brzuszek daleko w kolejce I specjalnie dla mnie otworzyla kase pierwszenstwa. Bardzo mile to bylo.
monalisa, ivv lubią tę wiadomość
-
Aisak- też fridę sobie zaznaczyłam(na razie na liście wyprawkowej wklejam link)
I wanienkę z termometrem, ale że taki dodatkowy 7zł to wezmę i taki na wszelki wypadek;)
Ja pościeli na razie nie biorę. Wezmę rożek i pomyslę nad śpiworkiem, ale to w sklepie muszę podotykać, żeby za gruby nie był. No i myślę ew. o cieniusieńkiej pościeli do wózka bo nie wiadomo jakie lato będzie.monalisa lubi tę wiadomość
-
kurcze -od 5:00 nie śpię. problemy cisną się do głowy i nie dają spokojnie wypoczywać
cały dom śpi tylko ja siedzę z nosem w tablecie.
jeszcze na domiar złego m chrapie i cholery dostaję przez to - jakaś nerwowa jestem.
za oknem biało - czy oby napewno wiosna idzie czy zima? ehhhh
wypiłam już grące kakao, głowa tylko się rozbolała ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 06:14