X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Martynika bo widzisz co sie okazalo to tylko w tych podwarszawskich ikeach ludzie wjezdzaja wozkami w tylki innym ludziom :P gdzie indziej jest wieksza kultura,czemu mnie to nie dziwi jakos :D

No,mnie też nieszczególnie ;).

NataliaK, Mucha lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym wjezdzaniem w tyl w kolejce wozkiem to wszedzie tak samo z tego co Was Dziewczyny czytam, w Poz w Tesco w styczniu po 2im razie nie wytrzymalam, obrocilam sie i rzeklam do baby: "co jest do cholery?", poskutkowalo po chamsku, maz powiedzial ze ok zrobilam bo predzej by i tak nie bylo a fury rzeczy nie mielismy na 4rece
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

NataliaK, monalisa, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana,ja za kazdym razem zwracam uwage jak ktos mnie szturcha albo wjezdza wozkiem w tylek, z reguly po chamsku bo juz samo to zachowanie drugiej osoby uwazam za przegiecie, w koncu moj tylek jest poszkodowany :D

Ps:ale mamy tematy hahahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:15

Limerikowo lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ze stolicy - tyle, że Podlasia :D
    u nas rzadko w tyłek wjeżdżają, ale zdarza się - jak wszędzie ;)
    dzisiaj w 'kerfurze' mieliśmy z m ubaw bo w kolejce pierwszeństwa stali sami ciężarni panowie, nie było sensu tam nawet stawać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:28

Martynika lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi2014 wrote:
    Pojawił się ktoś z Bydgoszczy? Bo smutno mi...Prawie wszystkie jesteście z Warszawy i omija mnie połowa tematów...W której Ikei byłyście, w jakim szpitalu szkoła rodzenia, gdzie poród, gdzie jakie ceny, gdzie tańsze ciuszki, gdzie ładniejsze...

Ja w Bydgoszczy mieszkałam 5 lat :)

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pupa jak pupa , nie jest to mile takie szturchańsko od tylu w kolejce, i bum i bum natarczywie, a poza tym kobitke w ciazy ma to juz prawo zdenerwowac
    jeszcze co innego jak dzieci sie wierca, czlowiek bierze na to poprawke, bo przeciez niedlugo bedzie mial i wlasne brzdące, ale zeby dorosli tak pruli tymi wozkami, przeciez dalej i tak nie pojada w kolejce... ha ha ha
    jak mowia Francuzy :" chacun a son tour SVP" czyli kazdy po kolei, prosze
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

monalisa lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny możecie polecić jakiegoś sprzedawcę na allegro do zakupu: pieluch tetrowych, aspiratorka do nosa, smoczków, termometru do wanienki itp?

Modelka lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka ja w 3 trymestr wchodzę we wtorek :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m aspirator do noska kupil w Tessco ok 20-30 zl nie pamietam dokladnie termometru ja nie potrzebuje. Wode sprawdzam zamaczajac łokieć tak do polowy predramienia i bicepsu tak jak to robią w szpitalu :) moja bratowa np.tez uzywala termometru ale to kwestia indywidualna. Tez nie mam jeszcze pieluszek tetrowych ani flanlowych , a po 5 bym musiala mieć tylko obawiam sie kupić z Allegro nie sprawdzonych. Wiec chetnie tez zasiegne informacji pd dziewczyn

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy u was w szpitalach może osoba towarzysząca być przy CC?
    A my z Poznania jesteśmy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:52

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na Żelaznej moze w specjalnym ubranku oczywiście.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo,czy Ty masz w avatarze zdjęcie ekranu telewizora? :D Dopiero teraz się przyjrzałam,bo na telefonie mogę powiększyć.Co to leciało? :)

Limerikowo, nutka lubią tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-informacje.html#spotkanie-35 dziewczyny tu można zapisać się na warsztaty ja sie zapisałam ale u mnie dopiero 28.05 mam nadzieje ze dociagne w dwupaku jeszcze

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika kurcze musze sie podpytac w przyszłym tygodniu lekarki mojej w szpitalu bo z tego co słyszałam to u nas na Polnej nie wpuszczają , a szkoda

Limerikowo, weronikabp lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika Ty dzis jestes prawdziwy Sherlock Holms ;--)))))))
    a tak strzelilam avatara z 1go zdjecia jakie mi podeszlo pod reke
    masz racje a to jest kadr z filmu "Kingdom of Heaven" Krolestwo Niebieskie (Niebios), film o rycerzach w wolnym tlumaczeniu mego meza, a kazdy film historyczny to jest u niego "o rycerzach" albo "znowuuuuuu rycerze" :-))mimo, ze serie sa rozne BBC The Tudors,krolowa Margot etc (to juz sama ogladam)
    a na Kingdom of Heaven z b zreszta przystojnym Orlando Bloomem to wybralismy sie na 5 randke do kina w 2005 takze czysty sentymentalizm ;-)))
    jesli leci jakis ok film historyczno-przygod w kinie i chce isc to musze go troche oszukac, ze to nie rycerze albo ze tylko troche rycerze hi hi
    do Jacka Stronga to nie musialam przekonywac, sam ciagnal mnie na inna epoke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 23:30

monalisa, weronikabp, Martynika lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś wypatrzylam ten TV w avatarze:P Haha;)

Już zrobiłam sobie listę wielu potrzebnych rzzeczy od jednego sprzedawcy.:) Mam nadzieję, że chociaż większość będzie w porządku:P
    Wybrałam tu http://allegro.pl/show_user.php?uid=17711672 Jutro dam mężowi do zatwierdzenia i może uda się zamówić.:P Większośc potrzebnych rzeczy wybrałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 00:02

Galanea, balonik lubią tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka Gratuluję III i ostatniego trymestru :) ja we wtorek wkrocze .
    Wooow ale ten użytkownik ma pozytywnych opinii kurcze, daj znać pozniej jak pieluchy czy sa pożądane czy z domieszka jakiegoś sztucznego włókna to tez u niego zamówię. Kurcze ale mnie zgaga dopadła no

nutka lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ze jutro otrzymam 4 swoje przesyłki, w tym pieluchy, jak dojdą to ocenie jakość. Aspirator to mam Fridy ok. 25 zł w każdym dziecięcym sklepie mozna kupic. co do termometra do wanny - my kupiliśmy wanienkę profilowana z naklejka-termometrem. Mam nadzieje ze zanim się odklei to nauczy nas wyczucia temperatury wody.
    Ja jak zamowie posciel to chyba juz wszystko bede miec dla Corki, oprócz ubranek które mam dostać.
    Co do ,kerfura, to dzis jedna z przechodzacych ekspedietek zobaczyla moj brzuszek daleko w kolejce I specjalnie dla mnie otworzyla kase pierwszenstwa. Bardzo mile to bylo.

monalisa, ivv lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nutka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak- też fridę sobie zaznaczyłam(na razie na liście wyprawkowej wklejam link)
    I wanienkę z termometrem, ale że taki dodatkowy 7zł to wezmę i taki na wszelki wypadek;)
    Ja pościeli na razie nie biorę. Wezmę rożek i pomyslę nad śpiworkiem, ale to w sklepie muszę podotykać, żeby za gruby nie był. No i myślę ew. o cieniusieńkiej pościeli do wózka bo nie wiadomo jakie lato będzie.;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze -od 5:00 nie śpię. problemy cisną się do głowy i nie dają spokojnie wypoczywać :/ cały dom śpi tylko ja siedzę z nosem w tablecie.
    jeszcze na domiar złego m chrapie i cholery dostaję przez to - jakaś nerwowa jestem.
    za oknem biało - czy oby napewno wiosna idzie czy zima? ehhhh
    wypiłam już grące kakao, głowa tylko się rozbolała ehhhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 06:14

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
‹‹ 594 595 596 597 598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ