MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWażne jest to kto z jakiej wagi startował, ja z prawidłowej, przytyłam 11 kg, jeszcze moge 5 wg lekarzy i książek
limit do 16 ale jeśli je przekroczę to w ogóle mnie to nie zmartwi, zrzuce wszystko bo ruchliwe ze mnie stworzenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 11:03
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Jejku to mam nadzieję że u niej wszystko w porządku !! Może ją zatrzymali??
Wy mówicie tu o 5,5 na +... A ja mam już 11,8 kg na +I uwierzcie że się oszczędzam i w jedzeniu, no i ćwiczę... A tu o
weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Jejku to mam nadzieję że u niej wszystko w porządku !! Może ją zatrzymali??
Wy mówicie tu o 5,5 na +... A ja mam już 11,8 kg na +I uwierzcie że się oszczędzam i w jedzeniu, no i ćwiczę... A tu o
)
-
Nutka ja też miałam wcześniej zapas więc teraz staram się aby dużo nie przytyć
, ale się nie odchudzam
Paula nie przejmuj się ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg i zaznaczam że urodziłam miesiąc wcześniej, dzień po porodzie zostało tylko 5kg a póxniej w kolejnych miesiącach wróciłam do swojej wagievas, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mi z tym az 5,5 chodzilo o to ze przez 3 tygodnie wlasciwie mi to wszystko doszlo. Startowalam z prawidlowej wagi, schudlam do 13 tygodnia 4 i tak wlasciwie to mam tylko 1,5 na plusie od wagi przed ciaza. U mnie problem polegal na tym ze do jAkiegos 16 tygodnia zylam w strasznym (mega) stresie ze wzgledu na wczesniejsze straty i chudlam
Ja malo przytylam do tej pory tak ogolnie i mam maly brzuszek, ale jestem tez wysoka wiec moze sie inaczej to wszystko rozklada...mam nadzieje, ze mala rosnie jak trzeba!
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wam powiem ze wg mnie strasznie powoli przybieram na wadze
przed ciążą miałam 48 kg a teraz mam 55kg dodam ze również jestem dosyć wysoka kobieta. Dlatego ja wcale nie chce schudnąć po ciąży bo teraz bardziej się sobie podobam jak patrze w lustro, mężowi tez to pasuje bo teraz ma frajdę jak da mi klapsa a tyłek podskakuje hahhaahhaa
evas, Agusia2312, Mucha, weronikabp, Kota lubią tę wiadomość
-
Tusia ale z Ciebie laska
Ja to na ostatniej wizycie 2 tygodnie temu było dokładnie 6,8 na plusie i jak dla mnie to sie duzo wydawało, przed ciąża tez przytyłam przez te kuracje hormonalne i przez podwyższona prolaktyne... Niby 5 kg przytyłam ale oj widać było u mnie na brzuszku niestety .. A zawsze Miałam wage taka odpowiednią wg mnnie, mam nadzieje że po ciaży zjade do wagi sprzed przytycia:)Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
A ja mam 68 na liczniku. Pamiętam, że jak szłam rodzić pierwszego syna, to moja waga wynosiła 67 kg. Przytyłam wtedy około 12 kg i miesiąc po porodzie wszystko zgubiłam, a można nawet i więcej. No ale od tego czasu troszkę kilogramów sobie nazbierałam, choć nadal w normie się mieszczę.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Niby startowałam z wagi w normie ale ja po porodzie chcę odczekać ze 4 cykle i starać się o nast ciążę więc nie mogę sobie pozwolić na nadmiar kg
Może już za dużo nie przybędzie, trzeba być tej myślinutka, monalisa lubią tę wiadomość
-
Kochane jesteście, dziękuję za tyle miłych słów pod moim adresem
wylałyście miód na me serce.. szczególnie, że zaczynam się czuć "ociężale"
Ja już w domku zaraz sobie odgrzeję wczorajsze pierogi bo się moja mała córa upomina o jedzeniea dam jej może się odwróci bo znowu kopie tam gdzie nie powinna
monalisa lubi tę wiadomość
-
Wy też tak macie że maleństwa kopią was tam na dole? u mnie Julcia ma położenie pośladkowe i cały czas mnie tam kopie
jak dla mnie nie zbyt przyjemne uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 12:17
-
heheh właśnie o tym napisałam, że kopie tam gdzie nie powinna, moja na usg miała ułożenie poprzeczne miednicowe ale wiem kiedy się odwraca bo wtedy kopie mnie właśnie nisko w dole i od wewnętrznej strony.. czasem mam wrażenie że zaraz wystawi nogę