X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak Tusia lasencja, zgadzam sie :-)

Tusia84 lubi tę wiadomość

• nutka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika masz rację. To my każdego dnia czujemy, że nasze dziecko jest w nas. Dlatego udało mi się zauważyć też zmianę w mężu- poza tym jak się cieszy z kopniaków, to właśnie jak wczoraj przyniósł ten fotelik do domu, rozpakował, pooglądał, oczywiście został poinformowany że to on ma przeczytać instrukcję i będzie musiał go zamontować w SWOIM SAMOCHODZIE(no naszym, ale wiem, że to jego cacko wymarzone i wypieszczone, dla mnie to tylko pojazd;P) to tak się chyba poczuł odpowiedzialny za to dzieciątko;)
    I chyba uświadomił sobie bardziej, że to prawda, że to już wkrótce.

Dziś rano do niego gadał i cieszył się jak synek kopał. I ja się cieszyłam, bo ja to czuję ciagle, a jemu się tylko kilka razy udało;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia bardzo zgrabny :) fakt bardzo ladna z Ciebie kobietka...bardzo sie ciesze, ze bedziesz sie pilnowac :)

Jakis taki spiacy dzisiaj dzien, bylam rano oddac probke do badania i teraz sie polozylam i nic mi sie nie chce...ewentualnie spac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:01

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam też iść dziś na krew i mocz, ale rano stwierdziłam, że pójdę jutro;P Jutro już muszę, nie ma opcji!;P

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia sliczna mamuska z Ciebie!!!! i nie gadaj o zadnym namiocie bo wygladasz meeeega SEXI!!!!!

weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ciąża CI służy :) A co do wózka - jakaś mała ta spacerówka?

A ja dziś miałam tragiczną noc :( Było mi duszno, spać nie mogłam, niewygodnie, gorąco :( Tragedia !

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • nutka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula mi też ta spacerówka wydaje się mała, ale to chyba ten pokrowiec na nóżki jest taki maciupki. Bo podstawka na nóżki jest dużo niżej i byłoby ok.

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie, czy Judi2014 cos sie odzywala? Troche sie martwie bo nie widze jej postow:-(

weronikabp lubi tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obczajcie sobie tę spacerówkę na stronie, którą Tusia wkleiła - bez pokrowca nie wydaje się już taka drobna. Ten pokrowiec ją "wyszczupla" ;).

• Martynika Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duchess, niestety, Judi nic nie pisała od czasu ostatniej informacji, że jedzie do szpitala :/.

Duchess lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duchess wrote:
    Drogie, czy Judi2014 cos sie odzywala? Troche sie martwie bo nie widze jej postow:-(
    Duchess niestety nie, tez pytałam wczoraj bo od wyjazdu do szpitala jest cicho, nie mam do niej kontaktu, moze ktos ma?

Duchess lubi tę wiadomość

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się dzieje u Judi że do szpitala pojechała?? Bo chyba pominęłam...

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze zatrzymali ja w szpitalu? Miala takie niepokojace objawy:-( trzymam kciuki za to ze niebawem sie odezwie i da znac ze sytuacja opanowana i wszystko w porzadku!!

f2wli09kll2jbdtn.png
  • Duchess Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 wrote:
    A co się dzieje u Judi że do szpitala pojechała?? Bo chyba pominęłam...
    Miala bole kregoslupa polaczone z bolem podbrzusza oraz wymioty z tego co pamietam:-(

f2wli09kll2jbdtn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duchess wrote:
    Moze zatrzymali ja w szpitalu? Miala takie niepokojace objawy:-( trzymam kciuki za to ze niebawem sie odezwie i da znac ze sytuacja opanowana i wszystko w porzadku!!
    Dokładnie bądźmy dobrej myśli i czekajmy na dobre wieści, moze po prostu nie ma netu w szpitalu.

• alexast Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę powiedzieć, że bałam się, że po tej insulinie będę chodziła do tyłu. Ale w miarę się wyspałam, nawet lżej mi się wstawało niż normalnie. Cukier rano prawie w normie :) po porannej dawce trochę mi słabo, ale mam nadzieję, że jakoś się do tego wszystkiego przyzwyczaję :)
    Ja dzisiaj mam o 17tej szkołę rodzenia, wykład na temat porodu :)
    Miałam odebrać jutro wózek, ale dziewczyny przełożyły mi korki na jutro i od 12 do 16 daje korki. Nie wiem czy dam radę do odebrać, a do mojego auto się cały komplet raczej nie zmieści.

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam się zapisać do tej szkoły rodzenia, ale już nie wiem;/ Miała być darmowa u nas w szpitalu, zapisy miały być od połowy marca na stronie. I nic nie ma nadal. No i nie wiem czy się zapisywać do tej płatnej czy wcale... Nie wiem też czy mąż da radę jeździć na każde spotkanie a sama nie chce;/ Muszę dziś z nim to ustalić, bo nie wiadomo czy jeszcze się załapiemy na kwiecień, a maj to za późno.

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiu laska z ciebie :-) bardzo ładnie wyglądasz :-)
    Ja trochę czuję się jak czołg ale wczoraj w pracy mnie pocieszyli że ajnie wyglądam i dużo nie przytyłam ;-) - miło z ich strony :-)
    A Wy dziewczyny ile przytyłyście? Bo ja od początku 8 kg

zem3i09keg891u11.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa ja na osatniej wizycie 10 marca miałam 5 kg na plusie. Tylko, że mi nie trzeba więcej bo ogólnie mam dużo nadwagi;(

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przytyłam 8 kg, ale po terapii hormonalnej też miałam trochę więcej niż powinnam. No u nas jest akurat darmowa, więc korzystam. Dzisiaj idę akurat z mężem, bo jednak nie pojechał na tą delegację. Ale w następnym tygodniu chyba sama pojadę.

nutka lubi tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ