MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martynika masz rację. To my każdego dnia czujemy, że nasze dziecko jest w nas. Dlatego udało mi się zauważyć też zmianę w mężu- poza tym jak się cieszy z kopniaków, to właśnie jak wczoraj przyniósł ten fotelik do domu, rozpakował, pooglądał, oczywiście został poinformowany że to on ma przeczytać instrukcję i będzie musiał go zamontować w SWOIM SAMOCHODZIE(no naszym, ale wiem, że to jego cacko wymarzone i wypieszczone, dla mnie to tylko pojazd;P) to tak się chyba poczuł odpowiedzialny za to dzieciątko;)
I chyba uświadomił sobie bardziej, że to prawda, że to już wkrótce.
Dziś rano do niego gadał i cieszył się jak synek kopał. I ja się cieszyłam, bo ja to czuję ciagle, a jemu się tylko kilka razy udało;)
-
Tusia bardzo zgrabny
fakt bardzo ladna z Ciebie kobietka...bardzo sie ciesze, ze bedziesz sie pilnowac
Jakis taki spiacy dzisiaj dzien, bylam rano oddac probke do badania i teraz sie polozylam i nic mi sie nie chce...ewentualnie spacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:01
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDuchess wrote:Moze zatrzymali ja w szpitalu? Miala takie niepokojace objawy:-( trzymam kciuki za to ze niebawem sie odezwie i da znac ze sytuacja opanowana i wszystko w porzadku!!
-
Muszę powiedzieć, że bałam się, że po tej insulinie będę chodziła do tyłu. Ale w miarę się wyspałam, nawet lżej mi się wstawało niż normalnie. Cukier rano prawie w normie
po porannej dawce trochę mi słabo, ale mam nadzieję, że jakoś się do tego wszystkiego przyzwyczaję
Ja dzisiaj mam o 17tej szkołę rodzenia, wykład na temat porodu
Miałam odebrać jutro wózek, ale dziewczyny przełożyły mi korki na jutro i od 12 do 16 daje korki. Nie wiem czy dam radę do odebrać, a do mojego auto się cały komplet raczej nie zmieści.weronikabp lubi tę wiadomość
-
Ja miałam się zapisać do tej szkoły rodzenia, ale już nie wiem;/ Miała być darmowa u nas w szpitalu, zapisy miały być od połowy marca na stronie. I nic nie ma nadal. No i nie wiem czy się zapisywać do tej płatnej czy wcale... Nie wiem też czy mąż da radę jeździć na każde spotkanie a sama nie chce;/ Muszę dziś z nim to ustalić, bo nie wiadomo czy jeszcze się załapiemy na kwiecień, a maj to za późno.
-
Tusiu laska z ciebie
bardzo ładnie wyglądasz
Ja trochę czuję się jak czołg ale wczoraj w pracy mnie pocieszyli że ajnie wyglądam i dużo nie przytyłam- miło z ich strony
A Wy dziewczyny ile przytyłyście? Bo ja od początku 8 kgTusia84 lubi tę wiadomość
-
ja przytyłam 8 kg, ale po terapii hormonalnej też miałam trochę więcej niż powinnam. No u nas jest akurat darmowa, więc korzystam. Dzisiaj idę akurat z mężem, bo jednak nie pojechał na tą delegację. Ale w następnym tygodniu chyba sama pojadę.
nutka lubi tę wiadomość