MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow ile od rana zapisałyście
Galanea w jakim szpitalu leżysz? Jak opieka?
A co do bólu... Hmm dziś miałam fazę na bóle w kroczu?? Nie wiem co to było... Taki ból okolic krocza, nie samego wnętrza ale całych okolic... Hmm chyba pogadam o tym z ginem bo tyle się tu dzieje że sama w strachu jestem...
Ja byłam dziś w szpitalu na zwiadach, wypytałam położne co i jakJejj ale mam stresss!!!
Aaaa i wybraliśmy wózek, zamówiliśmy na koniec kwietnia o taki:
http://allegro.pl/camarelo-sevilla-3w1-gratis-do-wyboru-wysylka-0zl-i4034516378.html
wózek jest super, lekki , mięciutko chodzi, spora gondolkaMiód malina
weronikabp, Limerikowo, monalisa, Agusia2312, Modelka, Nalka lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Galanea w jakim szpitalu leżysz? Jak opieka?
Szpital Miejski. Na izbie przyjęć zbadali dokładnie. Opieka w miarę, położne bardzo fajne. Obchód lipny, dowiedziałam się tylko, że zbadają mnie w poniedziałek. I tyle.monalisa lubi tę wiadomość
-
Dzięki
Położyli mnie na ginekologii. Lekarze na obchodzie nawet w wyniki nie spojrzeli, zapytali tylko z czym tu trafiłam i "aha, to zbadamy w poniedziałek". Nie wiem po co tu leżę. I jeszcze ktg robią mi rano, a twardy brzuch mam głównie wieczorem.
-
alescie sie dzisiaj rozpisaly ze ho ho, no ale udalo mi sie nadgonic WAS po calym dniu
ja dzis po wizycie i scanie, az mnie rozbolala glowa i byl apap 2x od tych newsow:szyjka stala sie czesciowo niewydolna z 4cm kanalu zamknietego na 2.57 teraz skrocila sie, caly kanal ma 3.70 plus za tydz lot do Pl stanal pod znakiem zapytania i zaswiadczenia na lot "fit to fly"
lece na wlasna odpowiedzialnosc bo mnie postraszono ze moze sie do 1.5cm skrocic, tu jedyne remedium lezec i tak nic wiecej nie zrobia wiec wole polska opieke med jak cos ..odpukac
leze dzis na totalnej labie, od dzis maz zakupy i spacery z 2km do 1km ograniczam by ciut ruchu bylo, zobacze jak sie bede czula zreszta, jest takie parcie pod podbrzuszem, mini bol plus dziecko napiera glowa na dol
Mala ma sie ok, bedzie duza, 31tydz i 2 dzien ma 1470g, b ruchliwa, skutecznie utrudniala wszystkie pomiary ;--))) , ma duza glowe i brzuszek -to po tacie, ramiona i nogi w normie dlugosci kosci
weronikabp, evas, excella, Agusia2312, AISAK, Tusia84, maggda, Galanea, MonikaS, monalisa, Martynika, nutka, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z powodu bezsenności zaczęłam sprawdzać naszą listę i do takich wniosków doszłam:
natalkaa86 - ostatni wpis na forum 06 lutego
leniuta29 - ostatni wpis 28 lutego, termin ma na 31 maja i będzie dziewczynka
jarzębinka - napisała 5 postów 15 października i od tamtej pory cisza
Maksi8
vosia - ostatni wpis 28 października
fasolka13 - 10 postów, ostatni 26 października
Olena - straciła swoje maleństwo, stara się o kolejną ciążę
seksualnaa
mamablizniat:)
szczesliwa83
mała czarna 88 - 2 posty, ostatni 6 listopada,
MartaM27 - 8 postów, ostatni 6 stycznia,
Evcia
Elka:)
Hankaa28 - usunięte konto
Truskawkowe ciastko
Karolajn
ewcia2337196
Martusia
ch0colate
goś83
000kar000 - 19 postów, ostatni 23 stycznia
Weronika2903
Emilka WSK
balonik
Na razie tyle, w miarę wolnego czasu uzupełnię wpis. Doszłam do 75 strony naszego wątku. Wygląda na to, że wiele kont jest usuniętych, ale pewności jeszcze nie mam które.nutka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zdrówka dla Was dużo. Ja też sie zastanawiam jak moja szyjka, ale musze czekac do 2 kwietnia.
Miałam dzis w nocy chore sny, dobrze ze już ich nie pamietam
W dodatku syn w nocy dostal gorączki, i prawdopodobnie zapalenie oskrzeli. Taka pogoda a my znowu uziemieni
Zaraz trzeba wstac i ogarnąc chalupke i wymyslic cos na obiad.weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Limerkowo szczęśliwej podróży ci zycze;) żeby się szyjka więcej nie skracala:)
Galanea w moim szpitalu jest podobnie nic wiele na obchodzie nie idzie dowiedzieć ale mam zamiar rodzic w innym szpitalu dokładnie na polnej w Poznaniu bo tam mam lekarza swojego:)Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
A mnie łapią skurcze ale nie w łydkach tylko w stopie tu gdzie podbicie i wykręca mi palce.. co ciąża to nowe miejsca.. ale i tak chyba najbardziej bolesne są w biodrze. na porodówce mnie złapało.. i Krzyczę skurcz skurcz, a położna: To dobrze, że skurcz.. haha ja na to nie skurcz tylko kurcz w biodrze i się śmiałyśmy tzn ona, bo mi z tym bólem i skurczem do śmiechu nie było
-
nick nieaktualnyCzesc kobitki
Przezte Wasze skracajace sie szyje przyznam ze sie zestresilam co do usg,ktore mam w czwartek czy i mi cos tak dla zasady nie wyskoczy ;-/ mialam dzis sen,ze Franecki juz byl z nami na swiecie,taaaaaki slodziak
Milego dniamonalisa lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Czesc kobitki
Przezte Wasze skracajace sie szyje przyznam ze sie zestresilam co do usg,ktore mam w czwartek czy i mi cos tak dla zasady nie wyskoczy ;-/ mialam dzis sen,ze Franecki juz byl z nami na swiecie,taaaaaki slodziak
Milego dnia
Tez sie wlasnie boje poniedzialkowego USG -
nick nieaktualnydziewczyny nie denerwować mi się tu
) myślimy pozytywnie, ok?
szyje mają trzymać jeszcze przez parę tygodni i kropka)
ja piję kawkę, śniadanko i śmigam z evas na warsztaty o bezpieczeństwie maluchów. Podobnież bardzo ciekawe.
http://www.mama-wie.pl/
dobrego dnia, słoneczka niet, ale może się przebije?