MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przynajmniej masz jeszcze szansę
Pod koniec zeszłego roku stałam w kolejce w realu i kilka razy brałam i odkładałam lotto (tam są takie kupony jak na doładowania telefonu), w końcu się skusiłam na jeden zakład i zła (że taka kolejka) wróciłam do domu. Jeszcze kasjerka przy kasie powiedziała, że ona już nie ma nadziei i że ten kupon będzie chyba na kolejne losowanie, bo te w tym dniu już za dwie godziny. Odpowiedziałam jej, że jest mi bez różnicy czy wygram dziś czy za dwa dni
Wieczorem okazało się, że trafiłam czwórkę
excella, NataliaK, Modelka, weronikabp, Paulina1986, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam nawet szczescie do takich gierek,wujek zawsze dzwoni i pyta mnie o liczby,raz mial nawet 5
ale wtedy duzo osob mialo
wiec sie nie plawil w luksusie;-) pamietam jak bylam mala,pojechalam z ciocia do Jeleniej Gory,mialam 5 zl w kieszeni(wtedy to grube hajsy)podczas cioci nieuwagi kupilam zdrapke i wygralam 50 zl
wtedy to byla kasa
czego ja nie kupilam za taka forse
ivv, Paulina1986, evas lubią tę wiadomość
-
Ja dziś szaleńczo piekę chleby. Ale tylko dlatego, że pierwszy wyszedł malutki i taki pyszny, że pół już zjadłam... A miał poczekać na Męża. Więc żeby Mężowi przykro nie było, to piekę jeszcze dwie ciabatki
Aaaa, i odgruzowuję grill - może jutro uda się odpalić, jak będzie ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 11:59
weronikabp, Nalka lubią tę wiadomość
-
Dla dziecka taka kasa i to jeszcze tak znienacka to faktycznie raj
Babka u mnie w pracy lata temu trafiła 6 - ale miała plany...wszystkim opowiadała co ona sobie kupi, po pracy poszła na wytworny obiad - a okazało się, że tyle ludzi wygrało, że to dosłownie były grosze
Chyba jej nawet na ten obiad nie starczyło
Kilka lat temu byliśmy z M w sklepie dość mocno pokłóceni - on chciał wracać do domu, a ja koniecznie musiałam jechać do sklepu. No więc w fochu nie wszedł na sklep, tylko został przed i wysłał totka - wygrał 5to było coś koło 5500 zł
Do tej pory mam swoje ukochane balerinki z ecco
NataliaK, Paulina1986, weronikabp lubią tę wiadomość
-
właśnie słucham płyty z tekstami Osieckiej i chciałam się podzielić z Wami utworem, który wg mnie jest najpiękniejszy na świecie - aż mi ciarki przechodzą jak go słucham...
http://www.youtube.com/watch?v=vNP-Yz50NDE
podmieniłam link na oryginałWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 12:13
weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nutka wrote:My rybkę w środę jedliśmy.
A pierogi od kilku dni za mną chodzą i wczoraj kupiłam truskaweczki i później będę lepić
Któraś o coś pytała i miałam odpowiedziec, ale kurcze nie pamiętam o co chodziło...;P
Nie wiem o co ktoś pytał, ale możesz odpowiedzieć gdzie te pierogi i o którejbędę na pewno
-
weronikabp wrote:A ja kupiłam jednorazowe gacie, podkłady i wielkie podpaski
hehe - ps. jakie to jest straszne!!!!!
Oj tak przerażające. Paka pampersów dla dziecka, 2 paczki dla mamy. Boziu a tak pięknie było bez okresu... Ah... Mam nadzieje, ze chociaż po porodzie z czasem będę miała w końcu regularne miesiączki.weronikabp lubi tę wiadomość
-
ivv wrote:Nie wiem o co ktoś pytał, ale możesz odpowiedzieć gdzie te pierogi i o której
będę na pewno
Ok 16 powinny być gotowe. A gdzie- no u mnie w domu, a gdzie;P Zapraszam;) Nie wiem skąd jesteś, ale na pewno powinnaś już wyjechać -
nick nieaktualny