MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie mówię o pisaniu z kimś na jakiś konkretny temat bo wiem, że taki temat jak interesuje mnie nie musi interesować kogoś innego, nie o to tu chodzi. Popatrz na to tak- jak któraś ma wizytę to najpierw są życzenia dobrych wieści, potem rozmowy między sobą jak tam poszła wizyta i na koniec gratulowanie i wyrażanie radości z dobrych wiadomości. A teraz cofnij się do poniedziałku i zobacz czy ktoś przejął się moją wizytą u lekarza, tym co mi powiedzą, czy szyjka się skróciła czy też nie.
Ja jak mogę komuś pomóc swoją radą to to robię ale nie krytykuję tego co w danej sytuacji zrobi. Mam swoje zdanie na temat jechania z tym czy tamtym na IP ale jakoś nikomu nie mówię że np jeździ z byle pierdołą non stop na IPWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 13:29
sunset, MonikaS, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:Nie mówię o pisaniu z kimś na jakiś konkretny temat bo wiem, że taki temat jak interesuje mnie nie musi interesować kogoś innego, nie o to tu chodzi. Popatrz na to tak- jak któraś ma wizytę to najpierw są życzenia dobrych wieści, potem rozmowy między sobą jak tam poszła wizyta i na koniec gratulowanie i wyrażanie radości z dobrych wiadomości. A teraz cofnij się do poniedziałku i zobacz czy ktoś przejął się moją wizytą u lekarza, tym co mi powiedzą, czy szyjka się skróciła czy też nie.
Ja jak mogę komuś pomóc swoją radą to to robię ale nie krytykuję tego co w danej sytuacji zrobi. Mam swoje zdanie na temat jechania z tym czy tamtym na IP ale jakoś nikomu nie mówię że np jeździ z byle pierdołą non stop na IP
Jest piękny dzien i nie chce juz poruszać trudnych tematów, chće sie relaksowac dla mojej córeczki. Tobie tez tego z serca zycze. -
nutka wrote:A ja tam oglądam:) Na youtubie też;P I jakoś nie boję się porodu, mam tylko nadzieję, że będę mogła rodzić sn;)
ja też oglądałam przed porodem, co więcej kiedyś byłam przy cc i też mnie nie przeraziły, nawet te pokazywane od tej właściwej strony na youtube:)nutka lubi tę wiadomość
-
Eee dziewczyny co tu za kłótnie wychodzą ?
Nie możecie się denerwować :*
A ja dla odmiany dziś dostałam strasznego bólu / uczucia nie dobrze na żołądku, myślałam że padnęA zaraz zaczęły mnie boleć jelita i poszłam na kibelek, teraz dochodzę do siebie i zastanawiam się co jest na rzeczy
-
weronikabp wrote:No teraz przyczepiles sie do mnie, bo ja pewnie byłam najczęściej na IP ale powiem Ci ze żadnego razu nie żałuje, i za każdym razem to było wskazanie moje doktor prowadzącej. Co do tego ze nikt nie skomentował Twojego posta w pon, sama na Twoim miejscu zastanowilabym sie czemu tak sie dzieje a nie szukała winnych wokół, ten post na ktory wlasnie odpisuje raczej ie spowoduje ze zacznę chętniej odpisywać na Twoje posty, sorry za szczerość, kończę ten temat z mojej strony, nic wiecej nie mam do dodania.
Jest piękny dzien i nie chce juz poruszać trudnych tematów, chće sie relaksowac dla mojej córeczki. Tobie tez tego z serca zycze.
Niewiem czy Ty byłaś najczęściej, bo tutaj często widziałam wpisy różnych osób że zastanawiają się czy jechać. Jeśli myślałabym konkretnie o Tobie to wierz mi że powiedziałabym to wprost. -
Weronika, ale Karolina poruszyła chyba ważną kwestię - rzeczywiście powinnyśmy zwracać większą uwagę na to, żeby nie wykluczać dziewczyn z forum. Bo jeśli o jednej wizycie mówimy przez kilka stron i czekamy na wieści, a druga przechodzi bez echa, to Karolinie mogło się zrobić przykro przecież
Kota, Paula222, karolina1990, Galanea, czekajajaca, monaaa, Martynika, MonikaS, Niesforna, nutka, Nalka lubią tę wiadomość
-
Ja może jestem dziwna ale lubię patrzeć na porody, będę wiedziała co mniej więcej dzieje się z moim ciałem i będę spokojniejsza
Ciekawa jestem jak mąż zniesie poród jak on dostaje ciarek jak mocno widać jak maleństwo się rusza w brzuchu
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:I jak widać to że nie jechałam w panice za każdym razem na IP było dobrą decyzją, ginekolog wszystko mi wytłumaczył, np to że jeden bolesny skurcz mógł wynikać z tego, że równocześnie ze skurczem gwałtownie poruszyło się dziecko, inaczej pojawiłyby się kolejne skurcze a ich nie było. Na etapie około 30 tc trzeba się liczyć ze skurczami, a to że w poprzedniej ciąży takich nie miałam o niczym nie świadczy. Nie miałam zamiaru Ci przyciąć, poprostu w końcu powiedziałam głośno to, co już dawno miałam na myśli. Nie było to bezpośrednio do Ciebie czy też o Tobie. Przykładem może być chociażby to, że jakoś jak ja napisałam w poniedziałek że jestem po wizycie itd to nikt nawet nie zwrócił na to uwagi, już nie mówiąc o jakimkolwiek miłym słowie.
Oby się okazało, że jak kolejnym razem nie pojedziesz mając niepokojące objawy, okazało się również że dobrze się stało że nie pojechałaś. Tego Ci życzę. Każdy ma innego lekarza, ja akurat mam takiego, który uważa że BRĄZOWE PLAMIENIE I SKURCZE są BARDZO ALE TO BARDZO NIEPOKOJĄCE, nie wiem, może ty masz jakiegoś czarodzieja, który wróży z kart i wie że to nic niepokojącego a wszyscy wokół przesadzają-być może naprawdę w to wierzę. Oby
Może rozkmiń wewnętrznie jak Ci na tym zależy, dlaczego nikt nie odpisał, ja nie znam przyczyny, wypowiedziałam się w powyższych komentarzach, dziękuje za uwagę, zdrówka i bez odbioru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 13:42
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynutka wrote:A ja tam oglądam:) Na youtubie też;P I jakoś nie boję się porodu, mam tylko nadzieję, że będę mogła rodzić sn;)
Ja teeż oglądam, wszystko, jak lecii wcale się nie boję, mam nadzieję że będzie również sn
Ale też rozumiem dziewczyny co proszą o cesarkę, mam nawet koleżankę która rodzi również w czerwcu i ona ma cesarkę na życzenie, tak panicznie się boi porodu.
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Weronika, ale Karolina poruszyła chyba ważną kwestię - rzeczywiście powinnyśmy zwracać większą uwagę na to, żeby nie wykluczać dziewczyn z forum. Bo jeśli o jednej wizycie mówimy przez kilka stron i czekamy na wieści, a druga przechodzi bez echa, to Karolinie mogło się zrobić przykro przecież
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam dobrego lekarza, może nie 'czarodzieja' ale kompetentnego który napewno wie co mówi. Ani teraz ani w poprzedniej ciąży nie zdarzyło się, żeby doradził mi cokolwiek złego. Brązowa kropka wielkości ziarna grochu nie jest jeszcze plamieniem, idąc takim tokiem rozumowania kropelka krwi przy wycieraniu nosa powinna już być krwotokiem. A o tym dlaczego nikt nic wtedy nie napisał już mówiłam- widocznie nie każdy jest traktowany tak samo, np wokół Twojej wizyty u lekarza było mnóstwo gadania. A skoro moje zdanie czy problemy tutaj na poważnie nikogo nie interesują to po co mam nadal się tutaj udzielać?
-
Modelka wrote:Weronika, ale Karolina poruszyła chyba ważną kwestię - rzeczywiście powinnyśmy zwracać większą uwagę na to, żeby nie wykluczać dziewczyn z forum. Bo jeśli o jednej wizycie mówimy przez kilka stron i czekamy na wieści, a druga przechodzi bez echa, to Karolinie mogło się zrobić przykro przecież
sunset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny