Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunset łóżeczko warto z 2-3 tygodnie wcześniej złożyć, żeby właśnie zapach nowości się "rozpruszył", bo mimo wszystko chemikaliami malucha nie chcesz witać:)

Miriam do ubranek wypranych stosuje worki próżniowe, ale ja jakoś wolę poczekać, zastanawiam się czy ten 7 nie jest za wczas, ale później to już wole być gotowa na wszystko;P

nick nieaktualny, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 wrote:
    Sunset u mnie łóżeczko już stoi aby drzewo ,,oddychało'' :D Tak samo materacyk rozpakowałam 2 dni temu aby pooddychał...
    ja podobnie, niech oddycha i traci sklepowe zapachy. :)

Paula222 lubi tę wiadomość

• ivv Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zależy gdzie będziesz suszyć - bo jak masz możliwość na powietrzu (oj, jak wtedy pachnie :) ) to poczekałabym na cieplejsze dni :) i to prawda - kurzy się, może warto poczekać. Z Weroniką prałam wszystko od razu po zakupie/dostaniu/wygrzebaniu w ciuchach w naszym proszku i płynie (tak na wszelki co by było czyste jakby wcześniej wyskoczyła), a miesiąc przed terminem wszystko od nowa w orzechach i dzidziusiu.

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam używane, więc moje już pooddychało :D Trzeba jedynie wywietrzyć poprzednich lokatorów :D

nick nieaktualny, Bea_tina, evas lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też część ubranek wyprałam i wsadziłam do worka próżniowego. Z resztą z wieloma rzeczami tak robię, to nie są już te worki próżniowe co kiedyś że otwierając je śmierdziało. Zapach ubranek się utrzymuje, worki mam nowe więc lokatorów w nim też brak.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ivv Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj pamiętam jak materac śmierdział - chyba z miesiąc go wietrzyliśmy :/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę na powietrzu więc po 7 kwietnia czekam na pogode i jade z pralą(dobrze, że nie ręcznie!!)

nick nieaktualny, ivv, Galanea lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Ja będę na powietrzu więc po 7 kwietnia czekam na pogode i jade z pralą(dobrze, że nie ręcznie!!)
    i że nie z Franią :)) ja pamiętam dobrze Franię i pranie na dworzu przez mamę :)

ivv, Bea_tina, Galanea lubią tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    A u mnie dzis beda nalesniczki orkiszowe z serem białym polane sosem malinowym własnej roboty :-)
    Ty to zawsze smaka narobisz ;)

A mój mały dzisiaj miał ochotę na banana, no i musiałam kupić i zjeść :D Tylko że ja bananów nie lubię, ale jemu widocznie smakował, bo teraz wierci się niesamowicie :D

nick nieaktualny, Bea_tina, ivv, nick nieaktualny, Galanea, excella, maggda lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Weronika ja z Frani sama kiedyś korzystałam :P A teraz będę mieć w domu ale Franka :D

To na razie popiorę poszewki od ochraniaczy :D No i koszule poprasuję, na tyle dziś ;)

Galanea, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa mi ciagle chodzą te pierogi z truskawkami... Muszę je dziś zjesc!!!

nie dam rady ich lepić, ale kupić zawsze łatwiej. Powiedzcie macie jakieś sprawdzone mrożonki z lidla, kartoflanda, biedy, carefula?

nutka lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISIAK ja lubię pizze z carefoura :D

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:

nie dam rady ich lepić, ale kupić zawsze łatwiej. Powiedzcie macie jakieś sprawdzone mrożonki z lidla, kartoflanda, biedy, carefula?

Brokuły z biedronki :D truskawki z biedronki :D no iiiii... lasagne ;-)

• ivv Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:

kiedyś kupiłam nawet dobre w kauflandzie - nie powiem Ci niestety jakie, bo nie pamietam, ale zawsze czytam skład - czym więcej owoców i im krótszy skład tym lepsze :)

evas lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawki i maliny mrożone z Kauflandu są supi ;)

evas lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Ja mam używane, więc moje już pooddychało :D Trzeba jedynie wywietrzyć poprzednich lokatorów :D
    Ja też mam używane, ale na razie w piwnicy czeka. Mam zamiar je rozłożyć na początku czerwca.
    Ciuszki tez będę prała w czerwcu, żeby mogły na słoneczku wyschnąć. Teraz jedynie wózek upiorę, bo też nabyłam używany.

Galanea, sunset, Limerikowo lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • excella Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierogi z biedronki z truskawkami jadłam, smaczne ale szału nie ma ;) ale jak musisz zaspokoić ochote to może takie starczą ;)

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie pobijmy sie czasem Czerwcowkach, bo jak Listopadowki bedziemy zakladaly kazda watek osobny hi hi
    docenmy nasza grupke i trzymajmy sie juz do konca, nieduzo przeciez zostalo
    a dzis swedzenie dalo czadu nawet skora na glowie, SZAŁ!!, a swedzi na zmiane-brzuch, ramiona, plecy,nogi
    doslownie czuje w nocy jak krostki wyskakuja i molestuja mnie
    sparwdzalam wynik bilurbiny jeszcze raz i jest niby w normie
    co to za zaraza mnie zaatakowala?? za ponad godz sie dowiem mam nadzieje plus zalecze, bo wapno i gele na wlasna reke juz nei skutkuja
    raczej psychiczne swedzenie to nie jest akurat na noc
    mialam polegiwac na szyjke tak jak grzecznie caly tydz i voila wycieczka do miasta i apteki,na szczescie ja b lubie autem jezdzic
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

Galanea, nick nieaktualny, nutka lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    i że nie z Franią :)) ja pamiętam dobrze Franię i pranie na dworzu przez mamę :)
    Sama w takiej kiedyś prałam. Rok po ślubie wyprowadziliśmy się na wynajęte i teściowa dała mi franię, żebym miała w czym prać. Po 3 miesiącach kupiłam automat na raty, bo miałam już serdecznie dość.

Limerikowo lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • maggda Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje pomocy kobiety gotującej słodkości, a mianowicie chodzą za mną cukierki domowe takie z dzieciństwa ciągnące tylko ze jak ja je robię to ten karmel od razu twardnieje i nie dam rady go oddzielić od garnka :( możne któraś wie co trzeba zrobić aby były one takie ciągnące?

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
‹‹ 686 687 688 689 690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ