MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po kolejnej wizycie u gina i po kolejnym usg .Wyniki wszystkie w normie.Dzidzia ma już 2.5 cm.serduszko stuka i wszystko ok...jedynie wyszło,że jest pare dni mlodsze na usg niż pokazuje data miesiączki...
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
benitka super że wszystko ok
Dziewczyny a co do tej poduszki, ja nie myślę o kupowaniu jej w kierunku karmienia tylko dla mnie Moja koleżanka bardzo ją chwali i z resztą widziałam że użytkuje, więc ja kupię ją na pewno
A u mnie mdłości nie było i chyba już nie będzie Jedyne co to męczą mnie wzdęcia wieczorami -
a u mnie pod względem mdłości i wymiotów to najgorszy tydzień teraz:/ nie mam ochoty na jedzenie, a jak pomyślę że mam sobie coś przygotować to od razu mi niedobrze, najlepiej jak jem poza domem, bo ktoś przynosi mi talerz z jedzeniem, ja nie wącham tego tylko szybko zjem i okej. i w ogóle nie mam ochoty na warzywa i lekką kuchnię jak kiedyś, tylko zamawiam pierogi ruskie z okrasą tłuściutką kotlet schabowy, żurek z kiełbasą, bigos gusta mi sie zmieniły:) ale jak mam na coś ochotę to jem, bo przy mdłościach trzeba wykorzystać taką chwilę
liczę na to że za niedługo mdłości będą mijać i nadejdzie przypływ energii!!! czekam na to !!! -
topa42 wrote:Mnie też przeszły mdłości, bolą tylko sutki cyce powiększone :-)ale niepokoi mnie jedna rzecz ledwo wygoiła mi sie opryszczka na ustach i znów wyszła po drugiej stronie ;-( dzis zadzwonie do gina bo chyba tak nie może być? jak myślicie?
-
topa42 wrote:Mnie też przeszły mdłości, bolą tylko sutki cyce powiększone :-)ale niepokoi mnie jedna rzecz ledwo wygoiła mi sie opryszczka na ustach i znów wyszła po drugiej stronie ;-( dzis zadzwonie do gina bo chyba tak nie może być? jak myślicie?
-
hej mamusie:)
mi też mdłości pomalutku przechodzą zaczynam wracać do żywych jak to mój mąż mawia bo ostatni tydzień to tylko łóżko i nic więcej, chodź nie ukrywam że nadal jestem bardzo zmęczona, ostatnio to jem tylko kwaśne mandarynki i nic więcej.... -
Ale macie dobrze! Ja mam mdłości i wymioty codziennie. Lekarz mówi, że za 3 tygodnie powinno przejść. Dzisiaj byłam na usg. Serducho bije, ale był problem ze zbadaniem go, bo mały tak się wiercił, że gin. nie mógł uchwycić serduszka. Maluszek machał do nas rączkami i nóżkami, widziałam paluszki. A na koniec usg zaczął ssać kciuk. Normalnie widziałam jak sobie go wkłada do buzi! Niesamowite uczucie! Po wizycie, w samochodzie puściłam pięknego pawia i pierwszy raz zrobiłam to z uśmiechem.
Anielka27, Kota, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Co do zakupów to nabyłam własnie adapter do pasów samochodowych. Myślę też na zakupem poduszki do spania (przyda się potem do karmienia) Pamiętam jak w poprzednich ciążach znalezienie dogodnej pozycji było bardzo męczące. No i przy karmieniu strasznie wykrzywiłam sobie kręgosłup, do dziś odczuwam skutki karmienia w niewygodnej pozycji.
Modelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny