MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
My byliśmy na pierwszych zajęciach w SR.
W środę będziemy myc i masować lalki:) Jestem zadowolona, choć jak narazie nie dowiedziałam się nic nowego, bo było o dokumentach do szpitala, rzeczach dla mamy i dziecka do szpitala(a nie, muszę kupić nowe czapki bo dzieci nie lubią wiązanych:P) i o prawie dot urlopów macierzyńskich itp- a mnie to nie dotyczy;) Ale ogólnie miło, fajna atmosfera;)
Dobranoc!Nalka, Galanea lubią tę wiadomość
-
Martynika, mam nadzieję, że rozpatrzą sprawę jednak po Waszej myśli. Ja jutro (w zasadzie już dzisiaj) też mam otrzymać nową drukarkę i laminator przywiezioną właśnie przez firmę K-Ex, na pewno nie puszczę gościa bez sprawdzenia. Nauczona, niestety, twoją sprawą, bo tak prawdę mówiąc to nigdy nie sprawdzam przesyłek
Dziewczynki - solenizantki (Ivv, AISAK oraz Niesforna, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) wszystkiego naj... Kochane Baranki
Ja za 4 dni też poproszę o zmianę cyferkiPóki co, cieszę się jeszcze 28-ką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 10:45
monalisa, Martynika, Agusia2312, ivv, Galanea lubią tę wiadomość
-
Tak jak sobie Was podczytuję, to zazdroszczę tym, które pierwsze dziecko urodziły przed 30tką. Ja mam 32 na karku i szkoda, że tak się życie ułożyło, że nie mogłam mieć dziecka wcześniej.
Buziaki laski, ja dzisiaj mam wizytę u tego nowego gina, więc trzymajcie kciuki. Po wszystkim zdam relacjęmonalisa, Niesforna, Galanea lubią tę wiadomość
-
Martynika co do uszkodzonego tv to w GLS jest 7 dni na złożenie reklamacji tzn . kurier który dostarcza towar na obowiązek przyjąć reklamacje w ciagu 7 dni od dostarczenia l. Mało kto o tym wie. Ja pracuje jako spec . sprzedaży i marketingu i mamy umowę z GLS i takie są np.warunki gwarancji. Dowiedz się kto dostarczal i poproś aby kurier wrócił po przesyłkę i spisz protokół reklamacyjny pamiętaj musisz zaznaczyć USZKODZONY ZEWNĘTRZNIE. Mam nadzieje ze się uda
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Ogniste wy babki! Ale jesteście "oszukistki", ja już poprosiłam o zmianę wieku na 23 a kończę dopiero 2 sierpnia! ;P
Matka rycząca prawie czterdziestka, za dużo hormonów, prosimy o luz. AISAK ma 26 a ja nieskrępowanie dalej mogę wdrapywać się na drzewa, tupać nogą i pokazywać babciom język.
A propo babć. Ostatnio na podyplomowych studiach, wykładowca dydatkyki opowiadał nam taką historię:
Jechałem na wycieczkę z 7 i 8latkami, wiadomo jakie takie dzieci mają pęcherze. Jak staruszkowie. Co chwilę siku, potem pójdzie colę kupi i za pół godziny znowu (zatrzymywać się na stacjach gdzie nie ma sklepów! problem: nie ma już takich stacji.)do toalety. Zatrzymaliśmy się na stacji, dzieci się wysypały i ustawiły w kolejce do toalety. Wtem nadjechał tzw. rozśpiewany autokar (pielgrzymka się znaczy). Wszyscy starsi ludzie szturmem na toalety i dawaj te biedne dzieci atakują, że chamstwo, że nie wychowane itd. Dzieci dzielnie walczyły i słyszę wzywająca mnie na pomoc, małą blondynkę w wielkich okularach:
- Proszę Panaaa!!! Bo tu się mohery do kibla pchają!!!
Nie wiem jak wy, ale ja bym chyba nie potrafiła zachować kamiennej twarzy. Dzieci są szczere do bólu.ivv, Paulina1986, nutka, Limerikowo, Galanea, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoznione najlepszego dla mamusiek
Nalka widze ze chociaz ty ode mnie mlodsza,ah od razu razniej
Chorobstwa ciag dalaszy, ale przynajmniej mam zajecie w pisaniu pracy naukowej o cukrzycy,wczoraj tak mi zlecialo ze nawet kiedy ciemno sie zrobilo
Modelka powodzenia tam u naszego doktorka
Milego dnia mamuski, mimo dupnej pogody... przynajmniej u mnieModelka lubi tę wiadomość
-
Weronika właśnie więcej luzu i dystansu do siebie i innych. Rozumiem kobitka w ciąży to Bomba hormonow:) Ja naprawdę starsza byc nie chce:) najchętniej zatrzymalabym się na20-stce I tak szczeiwie spedzala dni z Mezem I Bobaskiem.
Ps. Chcialabym miec jeszcze jednego Babelka przed 30-stka, ale jak tylko Bozia pozwoli.
Buziaki - slodziaki wszystkim- piękny dzień dzisiaj u mnie.
-
Aisiak i Niesforna spoznione życzenia urodzinowe, szczęśliwego rozwiązania
Ja też bym chciała mieć drugie dziecko przed 30-stka
Mucha super ze szyjka ok, ciekawa jaka moja teraz bedzie za tydzien. Ze się bardziej nie skróci staram się więcej leżakować jak mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 09:05
Mucha lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
cześć dziewczyny,
u mnie póki co słońce, ale ponoć ma padać
wczoraj uśmiałam się do łez. mój m jak przyjechali po niego do roboty wychodząc przyczepiła mu się do rzepa kurtki czapeczka dla naszego brzdąca tego w brzusiu taka biała na drutach robiona jakbyi tak do tego samochodu poszedł a tam mu się odczepiła i spadła gdzieś za siedzenie. kolega sprzątał auto i znalazł - pomyślał, że to czapeczka brata mojego m bo on ma małą dziewczyneczkę. chciał dobrze i wsadził tą czapkę dla niego do plecaka. ten wrócił do domu otwiera plecak a tam czapka... nie wiedział o co chodzi więc zaniósł ją spowrootem do samochodu i zostawił na siedzeniu. drugiego dnia sytuacja się powtarza. brat m wraca do domu znowu z czapką w plecaku, aż żona zaczęła podpytywać dla jakiego on dziecka tą czapkę nosi hehehehehe no to ten znowu do samochodu. i sytuacja znowu by się powtórzyła ale mój m w końcu ją przed kolegą znalazł i tak mówi do nich - skąd tu wzięła się czapeczka mojego dziecka? hehehe a ja mówię, że jeszcze raz by brat do domu ją zaniósł to jego żona by z walizkami pogoniła sądząc, że prowadzi podwójne życie hehehehehehe
Modelka, ivv, Paulina1986, Agusia2312, Galanea, Bea_tina, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Weronika właśnie więcej luzu i dystansu do siebie i innych. Rozumiem kobitka w ciąży to Bomba hormonow:) Ja naprawdę starsza byc nie chce:) najchętniej zatrzymalabym się na20-stce I tak szczeiwie spedzala dni z Mezem I Bobaskiem.
Ps. Chcialabym miec jeszcze jednego Babelka przed 30-stka, ale jak tylko Bozia pozwoli.
Buziaki - slodziaki wszystkim- piękny dzień dzisiaj u mnie.Skoro jestem mało wyluzowana to nie "usztywniam" Wam atmosfery. Juz wiem kto za chwile się odezwie i bedzie miał radochę. Natalia Ty tez wiesz co?
trzymajcie się.
-
AISAK wrote:Dziękuję dziewczynki. Tak proszę o zm wieku na 26. Beee beee beee odbior:D
Jestem Baranem i jestem z tego dumna:) beee . Stop. beee. Stop. A żeby tego było mało to mam kochanego Męża Barana:)
My też dwa barany, a jak Martynka się wstrzyma to będą jeszcze dwa raczki -
Kochana ale właśnie Twój pierwszy wpis został dokładnie tak odebrany (w każdym razie przeze mnie). Tylko potem się przejęłaś i przeprosiłaś. Napisałam o tym luzie mając w głowie tekst Goofiego z bajki "Goofy na wakacjach", ma naprawdę zabawny wydźwięk, zwłaszcza, że ojciec to mówi do syna.
-
a ja w ogóle nie wiem o co tu chodzi
to tak jak kiedyś koleżanka była pewna, że się na nią obraziłam, bo buźki uśmiechniętej w sms-ie nie napisałam, a zawsze pisałam
to sie nazywa nieporozumienie
jedziemy na basen, a Wy tu spokój
weronikabp, Martynika, Galanea lubią tę wiadomość
-
monalisa wrote:Martynika co do uszkodzonego tv to w GLS jest 7 dni na złożenie reklamacji tzn . kurier który dostarcza towar na obowiązek przyjąć reklamacje w ciagu 7 dni od dostarczenia l. Mało kto o tym wie. Ja pracuje jako spec . sprzedaży i marketingu i mamy umowę z GLS i takie są np.warunki gwarancji. Dowiedz się kto dostarczal i poproś aby kurier wrócił po przesyłkę i spisz protokół reklamacyjny pamiętaj musisz zaznaczyć USZKODZONY ZEWNĘTRZNIE. Mam nadzieje ze się uda
Tutaj też jest 7 dni na złożenie reklamacji, zrobiłam to od razu. Wysłali tego samego kuriera z centrali, żeby spisał protokół. Z tym, że naczytałam się już, że ta firma to banda oszustów i zrobią wszystko, żeby reklamacji nie uznać. Zaznaczyłam w protokole, że opakowanie było uszkodzone, mam zdjęcia, jeszcze sprzed otwarcia pudła (widać, że jest oklejone, a w prawym dolnym rogu zieje dziura).
Wczoraj przed 22 przyszedł do mnie ochroniarz z budynku, chciał, żebym pokazała mu to pudło od telewizora, bo w związku z remontami i wykończeniami ciągle kręcą się jacyś kurierzy i nie mógł wyłapać który to. Powiedział, że dzisiaj ktoś od dewelopera przyjdzie do mnie z płytką z nagraniem i jeżeli się da, to spowolnią tak, aby było widać dokładnie opakowanie. Bardzo miło mnie zaskoczył, bo już myślałam, że olali mój telefon - nikt do mnie nie zadzwonił. A tu się okazuje, że ochroniarz cały wieczór próbował odnaleźć kuriera z jakimś tam informatykiem od nich, bo sam nie umiał. Chociaż wyraził wątpliwość, że cokolwiek będzie widać, ale naprawdę się starał.
Też się nie nastawiam, że coś zobaczę na tym nagraniu. Ech, ech... staram się przekierować moje myślenie na dzisiejszą paczkę z łóżeczkiem i komodą dla Artura, będzie też materacyk do przewijania i rożek. Ale tutaj z kolei znowu się boję, kurier niby z innej firmy, ale chyba godzinę go będę trzymać, aż dokładnie wszystko obejrzę. Choćby mnie miał znienawidzić.
Limerikowo, Bea_tina, monalisa lubią tę wiadomość