MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Monalisa dziękuje za odpowiedź
Mi też odpowiada opcja ze koszule dawaja swoje ile chcesz i kiedy , ja mam kupione 2 do karmienia . Dobrze ze szyjka i wszystko inne dobrze po wizycie:)
Aisiak mój maluch też na ostatniej wizycie miał ułożenie posladkowe . Chyba jeszcze ma czas na przekręcenie. I super ze wszystko ok:)monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
weronika, a może trzeba powtórzyć badanie? Może CRP jest w normie, tylko wynik zniekształcony? Ja, o ile pamiętam, to w szpitalu miałam wynik 0,2, chociaż musiałabym sprawdzić.
AISAK- Stooo lat! Dużo zdrówka dla Ciebie i Malutkiejweronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:weronika, a może trzeba powtórzyć badanie? Może CRP jest w normie, tylko wynik zniekształcony? Ja, o ile pamiętam, to w szpitalu miałam wynik 0,2, chociaż musiałabym sprawdzić.
AISAK- Stooo lat! Dużo zdrówka dla Ciebie i MalutkiejGalanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
Napiszę Wam o smoczku Weroniki
Z początku byłam zdecydowaną przeciwniczką smoczków, ale po kilku tygodniach marzyłam, żeby czasem wzięła coś innego do buzi niż mojego cycucha
Niestety/stety Weronika zachowywała się tak, jakby się nim dławiła i za nic w świecie nie chciała go ssać. Próbowałam raz na jakiś czas, zazwyczaj w desperacji. Później sobie kompletnie odpuściłam. Aż pewnego pięknego dnia moja córa (miała jakieś 9-10 miesięcy) znalazła smoczka w szufladzie... i od tamtej pory raz na jakiś czas wymyśla sobie, że będzie z nim spała podczas popołudniowej drzemki
Do tej pory! Ale nigdy w nocy i nigdy podczas zabawy
Martynika chyba bym temu kurierowi łeb rozwaliłaWspółczuję
monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Kurde no musiałam nadrobić zaległości, ale Martynka tak mnie zagotował ten kurier że aż się skupić dobrze nie mogę
cham i prostak..niech go myszy zjedzą
oby wszystko skończyło się dobrze!! trzymam kciuki:*
Tusia oczywiście już zakupiłam kocyk..cena i Twoja opinia mnie zachęciły, bo miałam kupić la millou, ale ten jest równie śliczny:))
Weronika z tym CRP to raczej nie ma się co przejmować, ja mam wiecznie poza normą, teraz w szpitalu się tym wystraszyli, ale uświadomiłam ich że miałam nawet 120 w tej normie do 5a teraz raptem 30. Nikt nie wie dlaczego, teorii jest tyle co lekarzy;) więc przestałam się tym przejmować.
Dzisiaj przeżyłam dwie wizyty lekarskie, u endokrynologa i u internistki:D ehh i oczywiście się nasłuchałam od starych ropuch ile to one czekają i jeszcze muszą mnie przepuścića miałam u każdego lekarza nr 1, więc ja nie widziałam problemu...no i moje wizyty nie wiem czy trwały 2 minuty:D ale nagadać się musiały:D
Mam nadzieję że u reszty wszystko dobrze, bo oczywiście jak zwykle w czasie pisania uleciało mi kilka wątków.
Galanea, weronikabp, Martynika, Agusia2312, vikus001, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Martynika współczuję sprawy z kurierem. Niestety wiem z doświadczenia, że firma k-ex to chyba najgorsza firma kurierska. W pracy miałam często z nimi do czynienia, to zawsze coś było nie tak i z reklamacjami było ciężko.
Ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie udało się to wszystko wyjaśnić
Ja dziś miałam jakiś gorszy dzień. Wczoraj chyba za dużo na nogach byłam i dziś jakoś dziwnie się czułam i cały dzień przeleżałam. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. -
Dziękuję dziewczynki. Tak proszę o zm wieku na 26. Beee beee beee odbior:D
Jestem Baranem i jestem z tego dumna:) beee . Stop. beee. Stop. A żeby tego było mało to mam kochanego Męża Barana:)Niesforna, Galanea, weronikabp, alexast, nutka, Martynika, Agusia2312, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Dziękuję dziewczynki. Tak proszę o zm wieku na 26. Beee beee beee odbior:D
Jestem Baranem i jestem z tego dumna:) beee . Stop. beee. Stop. A żeby tego było mało to mam kochanego Męża Barana:)))) ale jaki fajny dzieciak
)))
Azi dzieki to moze rzeczywiście to małe ponad normę nic nie znaczyAISAK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Niesforna tez dzis, 30????
Galanea jak ciasto?
Melduję, że ciasto bardzo dobre. Tylko moja masa makowa jakaś rzadka była i ciężko nałożyć kawałek w całości. ale tak to niezłe w smakualexast, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Weronika, moze co dla niektórych dzieciak. Ale samodzielny, szczęśliwy, zdrowy i zakochany:)
. Jestes w super fajnym wieku choć w moim prawie 40 letnim życiu tez mi bardzo dobrze.
Czasem piszemy cos z serca, myślimy ze sprawiamy komuś radoche a tu niezrozumienie. -
Edyta84 wrote:Martynika spróbuję Cię pocieszyć kochana. Otóż mój, jak dotąd świetnie zorganizowany mąż, który o wszystkim pamięta i nigdy się nie myli
zapomniał o ubezpieczeniu samochodu. Otóż w maju zeszłego roku kupiliśmy używane auto i mój mąż stwierdził, że nie będzie zawierał nowego ubezpieczyciela tylko będziemy jeździć na ubezpieczeniu wcześniejszego właściciela. Ja mówię ok, on na to Słoneczko zobacz zaoszczędzimy. I wszystko było ok do zeszłego czwartku, kiedy to mój G zajrzał z ciekawości do OC i co..okazało się, że termin ubezpieczenia minął w połowie lutego, a on sądził, że mamy do maja - skoro auto było kupowane w maju. I tak mamy do zapłaty karę w wysokości uwaga prawie 3500 zł. Wyobrażacie sobie jak on mi to powiedział, to myślałam, że nie wiem co mu zrobię brrrrr. Tyle kasy, ile je za to bym rzeczy kupiła dla małej, a tak trzeba zapłacić. Ot, więc Martyniko głowa do góry, wierzę, że uwzględnią Twoją reklamację
Bo jak się kupuje auto to trzeba i tak iść do ubezpieczyciela i zgłosić to, przenieść ubezpieczenie na siebie. Chcieliście oszczędzić to macie;P -
nick nieaktualnyAISAK wrote:Nie wiem jak inni zrozumieli mój wpis. Ale ja się nie obrazilam:)
Chyba za bardzo sie wszystkimi przejmuje i chce dobrze dla wszystkich i jak następuje taki moment to chce mi sie wycofać bo mam wrażenie ze choć chce dobrze robię zle. Nic to, trzeba troche odpocząć bo za bardzo sie zaangazowalam w forumowe zycie. W każdym razie mój wpis do Ciebie miał być mega miły i z uśmiechem.
Dobranoc.monalisa lubi tę wiadomość