WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • maggda Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika tak bardzo ci współczuje tej sprawy z paczka,
    ja niestety tez przez weekend miałam sporo nerwów bo przyjechał do nas męża brat z swoja dziewczyna "księżniczką" i mnie kurwica brała normalnie a jak jeszcze się dowiedziałam ze on będzie z nami mieszkał po maturze to mi szczena opadła z załamki

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Nalka, znam ten ból, ja też się zapominam i to na dodatek przy mojej krótkiej szyjce. Co chwila się po coś schylam, podnoszę, zginam, zamiatam na kolanach. A zrobiłam się jakaś strasznie nieporadna i wszystko mi leci z rąk. Ech, niepoważna jestem...

Weronika, za 10 min wyciągam ciasto (pachnie świetnie). Jak ostygnie, to dam znać czy warto robić ;)
    dzięki kochana, czekam.

Nalka a Ty nie szarżuj kochana :)

Natalia jak się czujesz?

Magda - wdech wydech, nie denerwuj się :) a to już pewne że zamieszka z Wami? nie ma innej opcji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 18:53

Nalka, Galanea lubią tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggda wrote:
    Martynika tak bardzo ci współczuje tej sprawy z paczka,
    ja niestety tez przez weekend miałam sporo nerwów bo przyjechał do nas męża brat z swoja dziewczyna "księżniczką" i mnie kurwica brała normalnie a jak jeszcze się dowiedziałam ze on będzie z nami mieszkał po maturze to mi szczena opadła z załamki

A czemu ma z wami mieszkać?

• Nalka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już będę grzeczna. Dzisiaj moja wykładowczyni stwierdziła, że jestem bardzo dzielna, bo mimo zwolnienia i 8 miesiąca ciąży uczęszczam na zajęcia. Haha, a kto to potem za mnie zda? Raczej nie Nadia.:D

Magda doskonale Cię rozumiem i powiem jedno: broń się rękami i nogami. Nam się udało eksmitować mojego szwagra po dłuugim czasie. Nie powiem - moja ciąża też ma w tym swoją zasługę.

alexast, weronikabp lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka sesja miala trwac niecale 2 ale wyszlismy po 3,5 wiec wyobrazcie sobie faceta w takiej sytuacji:):):) bylam pelna podziwiu dla mojego meza za jego cierpliwosc ale to bylo chyba spowodowane pieskiem ktory towarzyszyl nam caly czas :)

weronikabp, Nalka, Limerikowo lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, ja sobie w ogóle nie wyobrażam mieszkania z kimś innym, niż mój mąż.

Poza tym męża brat jest po maturze, znaczy się ma 19 lat? I zakładam, że sam się nie utrzymuje, dlatego ma mieszkać z Wami? Oj, maggda, nie znam dobrze sytuacji, ale kiepsko mi to wygląda, zapieraj się przed tym nogami i rękami, bo jak młody u Was zalegnie i będzie miał wszystko pod nosem, to ciężko się go będzie potem pozbyć...

weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

• maggda Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety ale to jest typ który to co chce to musi mieć, a nie chce mieszkać na wsi z mama tylko z nami w mieście. On to luz tylko ze on chce z ta piękną swoją a mama się na to godzi bo nie potrafi mu odmówić a maź mówi ze nie będzie tak źle, bo ono zawsze widzi ta lepsza stronę a ja przesadzam

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ale ma mieszkać u Was, to chyba masz coś do powiedzenia?

• maggda Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie nie jest za fajnie, bo wątpię ze on znajdzie prace lub czy ruszy dupę do pracy. Ja z nim od 7 lat nie mogę się dogadać i to się raczej nie zmieni, prędzej ja się z domu wyniosę niż się go pozbędę

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggda no nie wyobrażam sobie. Jak może się Wam wprowadzić do domu, jak Wy małe dziecko będziecie mieli? I jeszcze z obcą babą? No przecież masz chyba prawo głosu?? :| Mnie męczą nawet wizyty na 2-3 dni "teściów", a co dopiero takie coś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:16

weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, no, ale co to za stawianie Cię przed faktem dokonanym. Chłopak się przeprowadza i w Waszym obowiązku jest go niańczyć? Mój mąż jak chciał się przeprowadzić do miasta na studia, to musiał sobie radzić sam od A do Z. Niech się weźmie za jakąś weekendową robotę jak ma studia dzienne i wynajmie pokoik. Akademiki też chyba nie są najdroższe, więc bez przesady.

Limerikowo lubi tę wiadomość

• maggda Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ogólnie jest dom teściowej ale ona mieszka w swoim rodzinnym domu na wsi, a ja z Arkiem mieszkamy tutaj i my wszystko robimy. A ten jego brat myśli tak ze skoro to dom mamy to on będzie tutaj mieszkał i ja nie mam nic do tego.

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • maggda Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Problem w tym ze ja wiem ze ten huj robi to specjalnie bo się nie lubimy a wie ze maż nie chce się kłócić z najbliższymi.

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda hehe:) widze biedaku ze jestes bezsilna....strasznie ci wspolczuje....moze jeszcze jakos uda sie wybrnac sz tej sytuacji a jak nie to moze maz twoj musi na oczy przejzec i zobaczyc ze tak nie da rady.....

weronikabp lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggda wrote:
    Problem w tym ze ja wiem ze ten huj robi to specjalnie bo się nie lubimy a wie ze maż nie chce się kłócić z najbliższymi.

Magda... ale to TY jesteś mu najbliższa ;). Jak się nie chce kłócić z najbliższymi, to niech pogoni brata ;).

maggda, weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

• maggda Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On ma za miękkie serduszko bo tak jest nauczony ze z rodzina się nie kłoci.
    Tak sobie myślę ze poczekam do maja zobaczę jak będzie jedynie będę się zmieniać w jędzę na miotle, że wszystkim się wszystkiego odechce bo ja nie posiadam miękkiego serca a ranić też potrafię . tylko aby moja rybcia nie ucierpiała na tym <3

alexast, vikus001, Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie maggda, skup się teraz na dzieciątku, ale broń swoich racji. Przecież jak się dziecko urodzi, to potrzebujecie swobody, czasu tylko dla siebie, a nie krępacji przy kimś obcym (brat, nie brat, dla Ciebie to obca osoba, plus jego dziewczyna). I gdzie tu miejsce na komfort po porodzie?

Dziewczyny, Was też swędzą piersi w okolicach sutków? Mnie od trzech dni swędzi wściekle, ale żadnej siary nie widzę. Jedyny incydent z siarą miałam jak leżałam w szpitalu, po tym cisza.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    galanea mnie ogolnie swedzi skora na brzuszku i na piersiach i nie wiem czego to oznaka...

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda ja bym nie odpuściła, musisz teraz się z tym problemem uporać. W maju są matury, wprowadzi się do was jeszcze za nim urodzisz. A potem będzie miał pretensje, że nie umie się wyspać bo dziecko płacze. Ja bym nie odpuściła. Najpierw bym z mężem pogadała a potem z teściową. Jak oni sobie to wyobrażają?? Że ty urodzisz i będziesz niańczyć małe dziecko i obcych ludzi?

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    galanea mnie ogolnie swedzi skora na brzuszku i na piersiach i nie wiem czego to oznaka...

To akurat pewnie rozciąganie skóry. A mnie bardziej sutki swędzą.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
‹‹ 755 756 757 758 759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ