MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Monalisa Tobie i Coreczce duzo zdrowka zycze bo ono najwaz plus jeszcze koncowka ciazy
mi uporczywe wymioty w 1Trym powstrzymala Smecta dopiero, a tez haftowalam jak kot nie wiem co wtedy pojadlam czy femibion plus przeziebienie tak mnie zalatwily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 13:00
monalisa lubi tę wiadomość
-
Hej kobiety powodzenia na wizytach
A tu możecie sobie poczytać o tym co czuje dziecko w trakcie porodu :_
http://babyonline.pl/co-czuje-dziecko-w-trakcie-porodu,przebieg-porodu-artykul,13678,r1.html
Ja wczoraj na szybkiej wizycie sprawdzającej szyjkę i znowu ma 26mm, tak już jej uroda wszystko zależy od tego jak dziecko głową uciska bo tydzień temu miała 30mm a teraz znowu 26mm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 13:03
Limerikowo, weronikabp, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
Nalka, Weronika - trzymajcie się na wizytach i dajcie znać po.
monalisa - zdrówka życzę!
Do mnie też dziś przyszła paczka z Gemini, faktycznie, super popakowane, wszystko wygląda świetnie
Dzisiaj byłam na morfologii, ciekawe jak moja anemia. Jutro mam wizytę.weronikabp, Limerikowo, monalisa, Nalka lubią tę wiadomość
-
Chorym mamuśką życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
za mamusie, które mają dzisiaj wizyty trzymam kciuki
Tusia - trzymam kciuki za szyjkę, żeby trzymała
Przepraszam z góry, ale nie potrafiłam się powstrzymać. Przepraszam za jakość, ale to zdjęcia zrobione telefonem
Galanea, weronikabp, Limerikowo, Mucha, monalisa, Agusia2312, Tusia84, Nalka, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach:)
Tusia no oszczędzaj sie kochana
Ja czekam za kurierem który ma jutro przywieź komplet pościeli do łóżeczka;)
Nic mi sie dzis nie chce, mam totalnego lenia ...
Alexast śliczny zestawik:)Tusia84 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Jakoś przegapiłam rozmowe o termometrach. Teraz tylko czekam na wypłatę i zamówię pościel:)))
http://www.gluck.pl/pl/posciel-drukowana-z-kokarda-gracja-p4-10235.p.html
http://allegro.pl/posciel-4-czesciowa-z-dwustr-ochraniaczem-minky-i4082317538.html
na gluck.pl też biorę rożek kangaroo:)
no i termometr, nawilżacz i parę aptecznych rzeczy. ale to dosłownie resztka..(mam nadzieje...)
Tusiu teraz czas wrócić do spoczynkowego trybu życia:)
Monalisa zdrówka dla Ciebie i córeczki!
Alexast ale masz już fajnie, że kącik urządzony:))) śliczny!
No i piszcie jak tam wizyty.
BuźkaTusia84, alexast, monalisa lubią tę wiadomość
-
Cześć ponownie,
słuchajcie wczoraj się położyłam na podłodze i jak podnosiłam się to poczułam jakby miednica była połamana i tak chrupało... i potem tak kilka razy i też chrupało... masakra jakaś... nie mówiąc o tym, że chodzę jakbym nie wiem jak połamana była... też któraś z Was tak ma?? może mi się coś uszkodziło tam...? nigdy tak nie miałam
Alexast super ten komplecikmi też się ten podobał tylko w innym kolorze bo nie bardzo lubię kolor niebieski nie wiedzieć czemu
ja lubię żółcie i beże, czasami zielony też - zależy co
ale komplet ładniutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 15:51
alexast lubi tę wiadomość
-
Dzięki kobiety dzisiaj odpoczywam ile się da, nawet spałam w dzień
przed chwilą wyciągnęłam kartę ciąży Hanki i w 30/31tydz miałam szyjkę 28mm później 32t -30mm, 34t- 26mm i 36t -22mm - więc teraz chyba też nie ma tragedii tak się pocieszam bo przy Hance nie musiałam leżećWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 15:53
Martynika, Galanea lubią tę wiadomość
-
Monalisa, bidulo, wracajcie szybko do zdrowia! Daj znać, co powiedział lekarz po wizycie.
Dziewczyny, ja dziś znowu zalatana, mąż rano złożył łóżeczko (), zaraz jedziemy do Jyska po narzutę na narożnik, a potem szkoła rodzenia o 18.
Chciałam Wam tylko napisać, że widziałam nagranie z monitoringu (tak, to ciąg dalszy historii z kurierem-debilem i zbitym telewizorem). IDEALNIE widać, jak kurier wchodzi do budynku i niesie pudło z dziurą, jeszcze tak chamsko się w niej światło odbija, więc pozamiatane. Rozdzielczość zajebista, widać każdy szczegół, dobrze, że nie oszczędzali na kamerach.
Na razie nie będę się ujawniać z tym nagraniem, wykorzystam je, gdyby im jednak odbiło i robili mi problemy z wymianą telewizora. W nowym protokole ten cały kierownik spisał, że niby uszkodzenia zewnętrznego nie było, tylko matryca wewnątrz zniszczona, co wg niego zapewni sprawniejsze załatwienie sprawy i wysłanie nowego telewizora ze sklepu, ale mam kopię pierwszego protokołu i to nagranie, więc w razie czego powrócę do pierwotnej wersji, niech mnie lepiej nie prowokują.
Lecę, trzymajcie się ciepło!Limerikowo, alexast, weronikabp, Galanea, monalisa, sunset, ivv lubią tę wiadomość
-
MonikaS - mąż też wolał krem/brąz ale ja się uparłam na niebieski
ja wróciłam właśnie od cukrzyków. Dostałam insulinę na noc żeby rano mieć niższe cukry. No i póki co pozostają te dawki, które mam, ale mogę zwiększyć jak coś będzie nie takmonalisa lubi tę wiadomość
-
alexast wrote:Przepraszam z góry, ale nie potrafiłam się powstrzymać. Przepraszam za jakość, ale to zdjęcia zrobione telefonem
Mam taki sam zestaw tylko beżowy
Ja też czekam na paczkę z gemini i jeszcze 2 paczuszki z allegro i już będę miała wszystko i dla siebie i dla Syneczka - przynajmniej mam taką nadzieję, że wszystko
Po weekendzie majowym zaczynam prać wszystkie ubranka, ubieram łóżeczko, pakuje torbę do szpitala i spokojnie czekamy na Jasia
Powodzenia wszystkim na wizytach!
Ja w piątek kolejna kontrola szyjki i pessara, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i dostane zgodę na jakiś spacerekalexast, Tusia84, sunset, weronikabp, Galanea, Agusia2312, monalisa lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:Cześć ponownie,
słuchajcie wczoraj się położyłam na podłodze i jak podnosiłam się to poczułam jakby miednica była połamana i tak chrupało... i potem tak kilka razy i też chrupało... masakra jakaś... nie mówiąc o tym, że chodzę jakbym nie wiem jak połamana była... też któraś z Was tak ma?? może mi się coś uszkodziło tam...? nigdy tak nie miałam
Monika moze spojenie lonowe Ci sie rozchodzi? Trzeba to sprawdzic jezeli czujesz dyskomfort przy chodzeniu.