MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Natalia za 40 minut bedzie u mnie paczka
moze to ten sam kurier
Galanea fajne, ale niestety do mebelkow nie beda pasowac
Taki młodziutki, blondyn, wysoki i mrrhahahaha no i bardzo miły, wniósł mi paczkę do mieszkania
AISAK ja nie kupowałam gazików ze spirytusem, uderzam w ten octenisept, podobno skuteczniejszy, się okaże -
nick nieaktualnyMucha wrote:Ja wzielam Octenisept ale gaziki tez, teraz jak bylam u znajomych to powiedzieli ze octenisept slabo wysusza i spirytusem salicylowym teraz zaczeli traktowac.
To dokupie w takim razie
Patrzcie jaki fajny otulaczek znalazłamhttp://allegro.pl/cieply-kocyk-rozek-otulacz-minky-polar-nosidlo-i4072638885.html
Galanea, weronikabp, Martynika, alexast lubią tę wiadomość
-
A ja do pepuszka to kupiłam 200 ml Spirytusu w monopolowym
tak dbalam o pepuszki moich dzieci i teraz tez tak zamierzam dbać. Bardzo szybko odpada. Kocyk Tusi też zamierzam po świętach zamówić
kolejny chyba już 4 będzie nowy bo po bratanku mam chyba z 5 sztuk. Jeszcze tylko Alantan i chyba będzie juz wszystko dla małej, a dla mnie to koszule do karmienia w domu bo do szpitala nie zabieram żadnej i podkładów jeszcze dokupie.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Natalia ale super ten otulacz!
Zakochałam się w tej firmie chyba
Wszystkie paczki przyszłystaniki do karmienia super, koszula do szpitala supernacka(o ile chodzenie w koszuli może być super to jest ok:D) ,łapki niedrapki, ceratki i inne bajery
Ja nie wiem jak można nie mieć radochy z zakupów dla dziecka...to chyba najprzyjemniejszy element w całej ciąży ta cała wyprawka
weronikabp, Limerikowo, Tusia84, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:To dokupie w takim razie
Patrzcie jaki fajny otulaczek znalazłamhttp://allegro.pl/cieply-kocyk-rozek-otulacz-minky-polar-nosidlo-i4072638885.html
jeśli się okaże bawełną to na pewno kupię
-
nick nieaktualnyA ja mam i octenispet i gaziki, mam jeszcze ten puder na pępek z Niemiec który poleciła Ivv podobnież mega skuteczny, czytałam opinie na niemieckich stronach.
Prędzej czy później musi odpaść)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:29
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:bardzo fajne mnie tylko zastanawia podobnie jak w przypadku kocyków ala Tusia - co to materiał "minky"?? bo nie wygląda to na 100 % bawełnę, a jak wiemy dziecko tylko w 100% bawełnę można ubierać u otulać, jesli ktoś ma już ten kocyk to niech da znać co jest napisane o tym materiale minky - co to jest?
jeśli się okaże bawełną to na pewno kupię
Nie znam składu, ale wierz mi szczerze że milszego i delikatniejszego materiału w rękach nie miałam jak dotknęłam dziś kocyk.
Mucha, kupiłam na allegro, ale nie podam Ci sprzedawcy bo to mąż zamawia ja tylko wybieramWzięłam o rozmiar większy bo cały czas się powiększa, więc powinny być ok, teraz są ciut za duże, ale nawet jeśli tak zostanie to mi tak jest wygodniej.
Mucha lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:A ja mam i octenispet i gaziki, mam jeszcze ten puder na pępek z Niemiec który poleciła Ivv podobnież mega skuteczny, czytałam opinie na niemieckich stronach.
Prędzej czy później musi odpaść)
Też się zastanawiałam nad tym pudrem, ale nie ma kto mi tam na miejscu kupić. Mojemu Konradowi pępek trzymał się 1,5 miesiąca. Położna oglądała i mówiła, że ładnie się wysuszył, ale że gruba pępowina była to tak długo nie chciał odpaść.
weronikabp lubi tę wiadomość