X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Natalia za 40 minut bedzie u mnie paczka :) moze to ten sam kurier ;)

Galanea fajne, ale niestety do mebelkow nie beda pasowac :(

Taki młodziutki, blondyn, wysoki i mrr :P :D hahahaha no i bardzo miły, wniósł mi paczkę do mieszkania :)

AISAK ja nie kupowałam gazików ze spirytusem, uderzam w ten octenisept, podobno skuteczniejszy, się okaże :)

• excella Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    kOBITKI A CZY MOŻE KTÓRAŚ ZAMAWIAŁA GAZIKI NASĄCZONE SPIRYTUSEM DO PĘPUSZKA W TEJ APTECE? BO SZUKAM I ZNALEŹĆ NIE MOGĘ :(

Ja tam takich tez nie moglam znalezc. Kupilam na allegro razem z pieluchami.

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LEKO DO DEZYNFEKCJI SASZETKI 10 SZTUK
    3,79 zł

AISAK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.aptekagemini.pl/kompres-soft-zellin-do-dezynfekcji-100-sztuk.html

weronikabp lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam Octenisept ale gaziki tez, teraz jak bylam u znajomych to powiedzieli ze octenisept slabo wysusza i spirytusem salicylowym teraz zaczeli traktowac.

NataliaK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIĘKI DZIEWCZYNY- kTO PYTA NIE BŁĄDZI :) TERAZ TYLKO NA CO SIĘ ZDECYDOWAĆ...

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Ja wzielam Octenisept ale gaziki tez, teraz jak bylam u znajomych to powiedzieli ze octenisept slabo wysusza i spirytusem salicylowym teraz zaczeli traktowac.

To dokupie w takim razie :D

Patrzcie jaki fajny otulaczek znalazłam ;-) http://allegro.pl/cieply-kocyk-rozek-otulacz-minky-polar-nosidlo-i4072638885.html

Galanea, weronikabp, Martynika, alexast lubią tę wiadomość

• excella Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    DZIĘKI DZIEWCZYNY- kTO PYTA NIE BŁĄDZI :) TERAZ TYLKO NA CO SIĘ ZDECYDOWAĆ...

Wez.mały Octenisept, może przyda sie i Tobie i do tego te 10szt gazików.

Mucha lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również słyszałam, że ten Octenisept to średni ma działanie- siostra pielęgniarka zdecydowanie poleca te gaziki nasączone spirytusikiem. jak myślicie 40 szt starczy?

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia ale super ten otulacz! :)

NataliaK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja do pepuszka to kupiłam 200 ml Spirytusu w monopolowym :) tak dbalam o pepuszki moich dzieci i teraz tez tak zamierzam dbać. Bardzo szybko odpada. Kocyk Tusi też zamierzam po świętach zamówić ;) kolejny chyba już 4 będzie nowy bo po bratanku mam chyba z 5 sztuk. Jeszcze tylko Alantan i chyba będzie juz wszystko dla małej, a dla mnie to koszule do karmienia w domu bo do szpitala nie zabieram żadnej i podkładów jeszcze dokupie.

Limerikowo lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Natalia ale super ten otulacz! :)

Zakochałam się w tej firmie chyba :D
    Wszystkie paczki przyszły <3 staniki do karmienia super, koszula do szpitala supernacka(o ile chodzenie w koszuli może być super to jest ok:D) ,łapki niedrapki, ceratki i inne bajery :D

Ja nie wiem jak można nie mieć radochy z zakupów dla dziecka... :D to chyba najprzyjemniejszy element w całej ciąży ta cała wyprawka ;-)

weronikabp, Limerikowo, Tusia84, alexast lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    To dokupie w takim razie :D

Patrzcie jaki fajny otulaczek znalazłam ;-) http://allegro.pl/cieply-kocyk-rozek-otulacz-minky-polar-nosidlo-i4072638885.html
    bardzo fajne mnie tylko zastanawia podobnie jak w przypadku kocyków ala Tusia - co to materiał "minky"?? bo nie wygląda to na 100 % bawełnę, a jak wiemy dziecko tylko w 100% bawełnę można ubierać u otulać, jesli ktoś ma już ten kocyk to niech da znać co jest napisane o tym materiale minky - co to jest? ;) jeśli się okaże bawełną to na pewno kupię :)

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam 20 sztuk, 40 to chyba duzo, ale z drugiej strony mysle ze sie nie zmarnuja bo sa szczelnie pozamykane i na dlugo do dezynfejcji moga wystarczyc na przyszlosc.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam i octenispet i gaziki, mam jeszcze ten puder na pępek z Niemiec który poleciła Ivv podobnież mega skuteczny, czytałam opinie na niemieckich stronach.

Prędzej czy później musi odpaść ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:29

Galanea lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia a jak kupowalas staniki do karmienia? Gdzie i jak z rozmiarem?

Jest paczka, blonynek to to nie byl, ale sam z siebie wniosl do domu paczke :) super.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:35

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, my tu się szczypiemy, szukamy odpowiednich kosmetyków, leków itp, a pewnie ludzie pierwotni przegryzali pępowinę i tyle :D

weronikabp, Mucha, evas, Tusia84 lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    E tam, my tu się szczypiemy, szukamy odpowiednich kosmetyków, leków itp, a pewnie ludzie pierwotni przegryzali pępowinę i tyle :D
    Galanea a fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :))

Galanea lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    bardzo fajne mnie tylko zastanawia podobnie jak w przypadku kocyków ala Tusia - co to materiał "minky"?? bo nie wygląda to na 100 % bawełnę, a jak wiemy dziecko tylko w 100% bawełnę można ubierać u otulać, jesli ktoś ma już ten kocyk to niech da znać co jest napisane o tym materiale minky - co to jest? ;) jeśli się okaże bawełną to na pewno kupię :)

Nie znam składu, ale wierz mi szczerze że milszego i delikatniejszego materiału w rękach nie miałam jak dotknęłam dziś kocyk.

Mucha, kupiłam na allegro, ale nie podam Ci sprzedawcy bo to mąż zamawia ja tylko wybieram :P Wzięłam o rozmiar większy bo cały czas się powiększa, więc powinny być ok, teraz są ciut za duże, ale nawet jeśli tak zostanie to mi tak jest wygodniej.

Mucha lubi tę wiadomość

• evas Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    A ja mam i octenispet i gaziki, mam jeszcze ten puder na pępek z Niemiec który poleciła Ivv podobnież mega skuteczny, czytałam opinie na niemieckich stronach.

Prędzej czy później musi odpaść ;))

Też się zastanawiałam nad tym pudrem, ale nie ma kto mi tam na miejscu kupić. Mojemu Konradowi pępek trzymał się 1,5 miesiąca. Położna oglądała i mówiła, że ładnie się wysuszył, ale że gruba pępowina była to tak długo nie chciał odpaść.

weronikabp lubi tę wiadomość

9bsp388.png
‹‹ 805 806 807 808 809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ