MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Natalia za 40 minut bedzie u mnie paczka
moze to ten sam kurier 
Galanea fajne, ale niestety do mebelkow nie beda pasowac
Taki młodziutki, blondyn, wysoki i mrr
hahahaha no i bardzo miły, wniósł mi paczkę do mieszkania 
AISAK ja nie kupowałam gazików ze spirytusem, uderzam w ten octenisept, podobno skuteczniejszy, się okaże
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Ja wzielam Octenisept ale gaziki tez, teraz jak bylam u znajomych to powiedzieli ze octenisept slabo wysusza i spirytusem salicylowym teraz zaczeli traktowac.
To dokupie w takim razie
Patrzcie jaki fajny otulaczek znalazłam
http://allegro.pl/cieply-kocyk-rozek-otulacz-minky-polar-nosidlo-i4072638885.html
Galanea, weronikabp, Martynika, alexast lubią tę wiadomość
-
A ja do pepuszka to kupiłam 200 ml Spirytusu w monopolowym
tak dbalam o pepuszki moich dzieci i teraz tez tak zamierzam dbać. Bardzo szybko odpada. Kocyk Tusi też zamierzam po świętach zamówić
kolejny chyba już 4 będzie nowy bo po bratanku mam chyba z 5 sztuk. Jeszcze tylko Alantan i chyba będzie juz wszystko dla małej, a dla mnie to koszule do karmienia w domu bo do szpitala nie zabieram żadnej i podkładów jeszcze dokupie.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Natalia ale super ten otulacz!

Zakochałam się w tej firmie chyba
Wszystkie paczki przyszły
staniki do karmienia super, koszula do szpitala supernacka(o ile chodzenie w koszuli może być super to jest ok:D) ,łapki niedrapki, ceratki i inne bajery 
Ja nie wiem jak można nie mieć radochy z zakupów dla dziecka...
to chyba najprzyjemniejszy element w całej ciąży ta cała wyprawka
weronikabp, Limerikowo, Tusia84, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybardzo fajne mnie tylko zastanawia podobnie jak w przypadku kocyków ala Tusia - co to materiał "minky"?? bo nie wygląda to na 100 % bawełnę, a jak wiemy dziecko tylko w 100% bawełnę można ubierać u otulać, jesli ktoś ma już ten kocyk to niech da znać co jest napisane o tym materiale minky - co to jest?NataliaK wrote:To dokupie w takim razie

Patrzcie jaki fajny otulaczek znalazłam
http://allegro.pl/cieply-kocyk-rozek-otulacz-minky-polar-nosidlo-i4072638885.html
jeśli się okaże bawełną to na pewno kupię
-
nick nieaktualnyA ja mam i octenispet i gaziki, mam jeszcze ten puder na pępek z Niemiec który poleciła Ivv podobnież mega skuteczny, czytałam opinie na niemieckich stronach.
Prędzej czy później musi odpaść
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:29
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:bardzo fajne mnie tylko zastanawia podobnie jak w przypadku kocyków ala Tusia - co to materiał "minky"?? bo nie wygląda to na 100 % bawełnę, a jak wiemy dziecko tylko w 100% bawełnę można ubierać u otulać, jesli ktoś ma już ten kocyk to niech da znać co jest napisane o tym materiale minky - co to jest?
jeśli się okaże bawełną to na pewno kupię 
Nie znam składu, ale wierz mi szczerze że milszego i delikatniejszego materiału w rękach nie miałam jak dotknęłam dziś kocyk.
Mucha, kupiłam na allegro, ale nie podam Ci sprzedawcy bo to mąż zamawia ja tylko wybieram
Wzięłam o rozmiar większy bo cały czas się powiększa, więc powinny być ok, teraz są ciut za duże, ale nawet jeśli tak zostanie to mi tak jest wygodniej.
Mucha lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:A ja mam i octenispet i gaziki, mam jeszcze ten puder na pępek z Niemiec który poleciła Ivv podobnież mega skuteczny, czytałam opinie na niemieckich stronach.
Prędzej czy później musi odpaść
)
Też się zastanawiałam nad tym pudrem, ale nie ma kto mi tam na miejscu kupić. Mojemu Konradowi pępek trzymał się 1,5 miesiąca. Położna oglądała i mówiła, że ładnie się wysuszył, ale że gruba pępowina była to tak długo nie chciał odpaść.
weronikabp lubi tę wiadomość

[/