MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia, przypomniałaś mi o koszulach do karmienia... Chcę dorwać takie na cienkich ramiączkach, bo naprawdę nie przeżyję rękawków, fuj!
A, belly pokazuje mi 8 miesiąc, ale wg mnie to ja ciągle w 7 jestem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 15:22
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Natalia, przypomniałaś mi o koszulach do karmienia... Chcę dorwać takie na cienkich ramiączkach, bo naprawdę nie przeżyję rękawków, fuj!
Ja nie przeżyje koszuli nocnej... i kto tu ma gorzej?!chce kupić sobie szlafrok do kostki żeby nie czuć się jak golas haha
. Jeszcze taka wielka beczka odziana w koszule nocną... a fuj!
Modelka, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
Modelka alles ma takie, kiedyś też widziałam w outlecie Italian Fashion.
W rossmannie jest teraz płyn do prania bobini za 8.99 na 12 prań. stwierdziłam że na pierwsze pranie będzie idealny, jak mała będzie go źle znosiła to wtedy zmienie na lovele.
eh ja też mam dni lenia..wczoraj prawie cały dzien spałam, w nocy w sumie też bez problemu, tylko tyłek już mnie od tego łóżka rozbolałdzisiaj ruszyłam się z moją przyjaciółką do sklepu dziecięcego na rekonesans i powiem Wam że sklepiki w małych miastach mają swój urok i są dużo tańsze:D kupie tutaj materac, wkład do pościeli, prześcieradła.Wanienki standardowe kosztują aż 18zł
weronikabp, Modelka, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Weronika wiem o tych z alles, ale zbieram opinie
ja mialam duze piersi juz przed ciaza i teraz mam spooore i chcialabym cos najlepszego co bedzie dobrze trzymalo, ale i do karmienia bedzie fajne.
Przejrzalam wszystkie rzeczy z paczki Gemini i sa superniania dziala, laktator dziala, smoczek do mierzenia temperatury dziala, reszta wedlug zamowienia.
Modelka tak od razu to ten brzuch nie spadaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 15:32
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Natalia, przypomniałaś mi o koszulach do karmienia... Chcę dorwać takie na cienkich ramiączkach, bo naprawdę nie przeżyję rękawków, fuj!
A, belly pokazuje mi 8 miesiąc, ale wg mnie to ja ciągle w 7 jestem... -
nick nieaktualnyModelka wrote:Natalia, jaka wielka beczka! Po porodzie brzucha już nie ma, a jeśli jakiś jeszcze zostaje, to nie beczkowaty
Oby oby, ale nawet u największych lasek jak widziałam brzuszki po porodzie to nie była deseczkaWejdź sobie na pamiętnik Chiang Mai pokazywała swój brzuch po porodzie, nie wiele mniejszy niż w momencie porodu miała kilka dni po porodzie.
I na takie coś się przygotowuje żeby nie było niemiłej niespodzianki
iiiii.. dlatego zamawiam szlafrok po kostki, kit że się zagotuje, heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 15:33
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Weronika wiem o tych z alles, ale zbieram opinie
ja mialam duze piersi juz przed ciaza i teraz mam spooore i chcialabym cos najlepszego co bedzie dobrze trzymalo, ale i do karmienia bedzie fajne.
Przejrzalam wszystkie rzeczy z paczki Gemini i sa superniania dziala, laktator dziala, smoczek do mierzenia temperatury dziala, reszta wedlug zamowienia.
Modelka tak od razu to ten brzuch nie spada
Ja tez zbieralam opinie o bieliźnie najlepsze ma alles i ta druga firma ktora Ci dzis wrzuciłam. Ale moze znajdziesz jeszcze cos fajniejszego -
weronikabp wrote:Laktatora nie otwieram jak sie nie przyda to sprzedam nieotwierany
Ja tez zbieralam opinie o bieliźnie najlepsze ma alles i ta druga firma ktora Ci dzis wrzuciłam. Ale moze znajdziesz jeszcze cos fajniejszego
Ja otworzylam zeby sprawdzic czy na pewno dziala, a poza tym zalecaja zeby wziac do szpitala jakby trzeba pobudzic pokarm albo dziecko sobie nie radzilo, a trzeba go wygotowac przed uzyciem. -
nick nieaktualnyMucha wrote:Ja otworzylam zeby sprawdzic czy na pewno dziala, a poza tym zalecaja zeby wziac do szpitala jakby trzeba pobudzic pokarm albo dziecko sobie nie radzilo, a trzeba go wygotowac przed uzyciem.
Gotujemy laktatory?Mucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Ja otworzylam zeby sprawdzic czy na pewno dziala, a poza tym zalecaja zeby wziac do szpitala jakby trzeba pobudzic pokarm albo dziecko sobie nie radzilo, a trzeba go wygotowac przed uzyciem.
-
nick nieaktualnyexcella wrote:No przynajmniej wygotować ta koncowke co.sie przyklada do cycka
Ja też nie znoszę koszul, czuje sie w nich obleśnie. Kupie sobie jakieś spodnie 3/4 i koszulke na ramiączka.
Myślisz że to przejdzie? Właśnie chciałam tak zrobić teżJa wiem że to jest głupie, ale ja się czuje tak okropnie w koszuli nocnej że będę się źle czuła
jak taki kasztanowy ludzik
Mucha haha a co się stanie jak ugotuje zasilaczek i silniczek?:D ja kupiłam w końcu inny, a miałam kupić też ten medeli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 16:00
excella lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Myślisz że to przejdzie? Właśnie chciałam tak zrobić też
Ja wiem że to jest głupie, ale ja się czuje tak okropnie w koszuli nocnej że będę się źle czuła
jak taki kasztanowy ludzik
Mucha a co się stanie jak ugotuje zasilaczek i silniczek?:D ja kupiłam w końcu inny, a miałam kupić też ten medeli
No mam nadzieje ze przejdzie. Na dzien dobry na pewno zaloze.koszule, ale pozniej sie przebieram,
Róża, ja piore wszystko, kocyki też.
NataliaK lubi tę wiadomość
-
To chyba niebszpieczne praktyki z tymi spodniami. Przez jakies 48 godz w szpitalu musza kontrolowac zy wam za duzo krwi nie leci a w spodniach to bedzie utrudnione tez i dla was. Poza tym wskazane by po porodzie bylo przewiewnie dla krocza
Galanea lubi tę wiadomość