MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
NAtalia chyba wszystkiego nie przeczytałaś co ja pisałam
bo właśnie podkreślałam, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i że dokładknie tak jak napisałaś, 2000 dla kogoś z jednego miasta to dużo a dla kogoś z drugiego to już mało bo koszt życia jest diametralnie zróżnicowany...
ot w ramach obrony
bo właśnie rozkminiałyśmy potrzebę tych głupich granic dochodowych przy becikowym...a właściwie brak potrzeby heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 16:50
sunset lubi tę wiadomość
-
No nie wiem, i w Gdańsku, i w Warszawie i w Dupidziurce też trzeba za coś żyć przecież.
My dostaniemy becikowe - biedni studenci.Mój mąż był ewenementem i urząd nie wiedział jak go wpisać - niepracujący student zarabiający. haha.
Co do łożyska to podobno teraz najważniejsze są przepływy. Jeśli tętnica mózgowa i pępowinowa dziecka jest ok oraz nasze tętnice również to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Każda z nas ma łożysko dobre, tylko my z Sunset po prostu mamy dzieciaczki małe, że zwracają większą uwagę może.
Z drugiej strony Sunset nasze dzieci przybierają zamiast 200 gram , 150 gram nie jest tak źle. Za to u mojej idzie zamiast w wagę to w siłę. Oj karateczka będzie. Dzisiaj pobiła Nalę.
O jasny gwint!!! 33 tydzień zaczynamy!!! A jeszcze w zeszłym roku podziwiałam moją bratową, która była w 4 miesiącu ciąży wtedy. W tym roku znowu przyjeżdża cała familia już małym Alankiem.Może w przyszłym roku moja kuzynka zajdzie w ciąże?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 17:15
Limerikowo, Galanea, Margotka87, sunset lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:z nudów już drugą parę bucików na szydełku zrobiłam - teraz pozostało je tylko ładnie jakoś wykończyć
chyba na myszki przerobię
Mały szaleje, że hoho tylko brzuch skacze
hmm reklama kawy dla kobiet w ciąży hmm
Kawa musi byc swietna bo.kosztuje tylko 35zl w aptecewole wypić inkę
Limerikowo, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia masz rację, przeprowadziłam się z Wawy do mniejszego miasta i koszty życia są dużo niższe. Nie da się ukryć, więc każdy ma inne potrzeby bo i inne wydatki. Nie ma co się o to spierać uważam, w nas Polakach problem tkwi jeden: zazdrość i zawiść, choroba narodowa, jak komus lepiej to inni znieść tego nie mogą, oczywiście nie wszyscy, ale wielu, mieszkałam tez wiele lat za granicą będąc na kontakcie i nie widziałam tak podłych zachowań i zawiści jak w naszym kraju, to bardzo smutne. Ja zawsze się cieszę, jeśli komuś się wiedzie, w nauce, w biznesie, w życiu, dopinguję i nie mam pojęcia co to zazdrość i zawiść, dzięki Bogu tak jestem wychowana. Natomiast sama bardzo często odczuwam takie zachowania w stosunku do mnie, ktoś nie wie, że na wszystko sama cięzko zapracowałam , nauką a potem pracą a ocenia jak to ona musiała żyć, że tyle zarabia.. itp
Ale takich ludzi omijam z dalekacieszę się z grona Przyjaciół, którzy szczerze dopingują i cieszą się z naszych sukcesów a w porażkach też nie opuszczają, to jest Skarb.
A teraz zmieniam temat, bo te finansowe są zawsze męczące
i biorę się za farbowanie jajek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 17:57
Limerikowo, Galanea, monalisa, NataliaK, evas, ivv lubią tę wiadomość
-
edit posta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 21:17
weronikabp, balonik, Martynika, Limerikowo, Niesforna, Mucha, monaaa, vikus001, Paula222, alexast, MonikaS, monalisa, Tusia84, Agusia2312, excella, Nalka, Karola:), sunset, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
balonik wrote:Pięknie to wygląda
też się zastanawiałam czy nie kupić ale nie wiem czy na tapecie będzie się trzymać.
Podobno najlepiej trzyma się na farbie akrylowej matowej, ja właśnie taką mam. A na tapecie to nie wiem, jeśli jest wypukła lub śliska, to może się odklejać. Nie polecają również na farby lateksowe. -
Hej dziewczyny, już prawie tydzień nie pisałam, nie mam czasu za bardzo.nie jestem w stanie nadrobić, podczytuję tylko wieczorami, w łóżku z tel.
U mnie 30 tydzień. Babcia jest u nas i czas szybko leci, nie nudzę się. to tyle z pozytywów. jestem przeziębiona, boli gardło, katar..całą zimę udało mi się ominąć choroby, ale ostatnio zmarzłam no i masz..odechciało mi się trochę Świąt przez to..
no ale sernik upieczony, dwa rodzaje śledzi zrobione, babeczka do święconki zrobiona. jutro piekę pasztet
Wy przechodziłyście choroby, mam nadzieję, że nie wpływa to bardzo źle na maluszka? ja biorę tylko ziołowe tabletki na gardło, herbata z cytryną..co można jeszcze, na katar, gardło?
życzę Wam przede wszystkim ZDROWYCH Świąt, spokojnych i radosnych
Galanea, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Paula, ja zamówiłam stąd:
http://allegro.pl/naklejki-scienne-na-sciane-drzewo-160x160cm-sowy-i4149772017.html
Tylko polecam przesyłkę paczką pocztową. Ja zamówiłam listem i trochę pogniecione przyszło, musieliśmy rozprostowywać. Ale na ścianie już nie było śladu i szybko nam poszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 21:43
-
Galanea super - ślicznie to wygląda
Mój synek jest taki kochany, przyszedł i zauważył moje rozbite kolano. Ogląda ogląda i wreszcie mówi - dam buzi to nie będzie boleći dał buziaka
Zrobił dokładnie to co ja robię jak się skaleczy
nie wiem ile z nas jutro będzie się tu odzywać stąd wolę dzisiaj
Dziewczyny chciałam Wam życzyć samych radosnych chwil na te świętażeby zdrówko Wam dopisywało a dzieciaczki poczekały z wypakowaniem się na czas poświąteczny
Wesołych Świąt
Dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 22:33
Galanea, Mucha, weronikabp, Limerikowo, Tusia84, sunset, evas lubią tę wiadomość
-
Dzięki, cieszę się, że Wam się podoba
Wszystkim Dziewczynom, które jutro nie zajrzą na forum życzę zdrowych i spokojnych Świąt. A tym pozostałym złożę jutro
Chyba burza idzie, popadało, a teraz grzmi. Uwielbiam burzeweronikabp, Limerikowo, Tusia84, sunset, evas lubią tę wiadomość