MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, wszystkiego najlepszego na Święta, oby nasze maluszki były zdrowe, a nasze nadchodzące porody bezproblemowe
W święta się pewnie nie będę odzywać, więc do zobaczenia po świętachMucha, Agusia2312, weronikabp, Niesforna, Nalka, Galanea, Limerikowo, Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
Ja rowniez zycze wszystkim Wam spokojnych Swiat, samych radosci, zero dolegliwosci i spokoju w oczekiwaniu na zdrowe malenstwa!
Ja co prawda bede zagladac tu caly czas ale uznalam ze to chyba najlepszy moment na skladanie zyczenWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 07:35
Agusia2312, weronikabp, Niesforna, Galanea, Limerikowo, Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
Ja już od wczoraj wieczora w domu:) w szpitalu mi się podobało pod takim względem ze miłe położne, jedzenie dobre wiec nie głodowałam
codziennie ktg i liczenie ruchów
Wszystkim życzę zdrowych spokojnych świat, bez dolegliwości . Nie przejedzcie się mamuśki
Galanea naklejka się super prezentuje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 11:29
weronikabp, Galanea, Limerikowo, Tusia84, monalisa, evas lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja również składam Wam Najlepsze życzenia, żeby te kilka dni były bardzo rodzinne, pełne uśmiechu i fajnych spotkań z rodziną
a Pan Jezus Zmartwychwstały niech dodaje nam sił każdego dnia!
Stukacie się jajkami w domach?my tak, wygrywa ten kto pierwszy stłucze skorupkę przeciwnika
vikus001, Mucha, Niesforna, Galanea, Limerikowo, Tusia84, monalisa, evas lubią tę wiadomość
-
Życzę wam wszystkim wesołych i spokojnych świąt. Ja wczoraj mocno zabiegana byłam. Dzisaj powtórka z rozrywki. Mąż maluje pokój a ja szukam butów na komunię. Ja wrócę do domu to mu pomogę. Mam nadzieję że wszystko pójdzie po naszej myśli skończymy już remont.
vikus001, Mucha, weronikabp, Galanea, Limerikowo, Tusia84, monalisa, evas lubią tę wiadomość
-
Czytałam pewien artykuł o porodzie. No nie powiem wam jak się skończył bo znowu będziecie się denerwować. W każdym razie zastanowiło mnie to po co wstrzymywac rozpoczęty poród w 35 tc skoro dzidzius chce sam wyjść. Nie rozumiem takich praktyk. Ja wiem ze on gotowy na tip top jest w 37 tc ale zatrzymanie go mimo wszystko wydaje mi się grozniejsze niz wypuszczenie go. Ech... tez życzę wszystkim Wesołych Świąt Alleluja;)
monalisa lubi tę wiadomość
-
hej.
ALe miałam dziś ciężką noc, wczoraj stałam całym dzień w kuchni a wieczorem już sie ruszyć nie mogłam. Dojście do łazienki graniczyło z cudem. Koszmar. Dzis troszke lepiej, ale wczoraj wszystko zrobiłam a dziś mogę odpoczywać. Spakowałam mojego dzieciora i mąż zabrał go do dziadków, i panowie sprzątaja teraz samochód a ja leże
Też moje Drogie życzę Wam Wesołych Świąt
Miłego dniaMucha, weronikabp, Galanea, Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
no więc tak ta taśma jest w lewym rórnym rogu macicy i narazie nie przeszkadza dziecku,Pani ordynator mówiła że mieli juz takie przypadki i nic zlego sie nie stalo dziecku
wiec jestem dobrej myśli ale trzeba to obserwowac.
alexast, Mucha, excella, weronikabp, Galanea, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Dziewczyny Ja również życzę Wam wszystkiego dobrego, żeby te Święta były pełne radości i spokoju.
Wesołego Jajka, no i oczywiście mokrego dyngusa!Mucha, weronikabp, alexast, Galanea, Limerikowo, Tusia84, sunset, monalisa, evas lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyn!
Wielkanoc bez stukania sie jajkami?! To nie Wielkanoc! Tata zawsze dawał mi wygrywać.No i w Lany Poniedziałek obowiązkowo chowamy prezenty (zazwyczaj jakąś czekoladę). ^^
Wszystkiego najlepszego, spokoju, miłości i szczęścia. To cudowne, że możemy spotkać się z najbliższymi przy wspólnym stole.Kocham ten bałagan i harmider.
Idę piec torty bezowe, bo u nas tyle piplów, że jeden nie wystarczy.Mucha, weronikabp, alexast, Galanea, Limerikowo, Tusia84, sunset, Agusia2312, monalisa, evas lubią tę wiadomość
-
W chwili przerwy
Michaś śpi a ja zrobiłam sobie przerwę bo od rana sprzątałam. Teraz przygotowałam barwniki do jaj ale czekam aż jaja załapią temp pokojową bo jak będę gotować to popękają... mam nadzieję, że wyrobimy się na święcenie
zawsze maluję jajka woskiem, ale już dzisiaj nie mam siły, zbyt się zmęczyłam sprzątając... ale z eektów jestem zadowolona
A najbardziej jestem zadowolona, że z rana obcięłam Michasiowi włoski. Tak spokojnie siedział i cierpliwie jak nigdychyba z godzinę go tak ciachałam
i nawet super wyszło
A jak tam u Was dziewczyny - koszyczki już poświęcone?
u nas taka śliczna pogoda, cieplutko, 24stopnienawet zdążyłam na chwilę na plac zabaw się wybrać z synkiem
krótko to krótko ale zawsze coś
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
Życzę wszystkim smacznych i rodzinnych Świąt:) Ja jak zawsze zajęłam się słodką częścią potraw, więc zrobiłam tak: babkę pomarańczową, babkę maślaną z polewą czekoladową, drożdżówkę, sernik na zimno i mój pierwszy w życiu tort- czekoladowo- miętowy:) Teraz odpoczywam, bo troszkę brzuszek twardnieje.
Co do łożyska to ja w 30 tyg miałam II stopień.
Mnie też mąż denerwuje ostatnio, ciągle przez niego chodzę przybita- bez przerwy chodzi i się wścieka o wszystko i się wydziera. Mam już tego dość. Wcale nie cieszę się na te Święta.
Monika, mój Kacperek za żadne skarby nie daje sobie włosków obciąć- próbowałam sama- krzyk, byliśmy u fryzjera- histeria, i tym sposobem nie ma obciętych:) Spróbuję znowu za parę miesięcy, może się przełamie:)weronikabp, Galanea, Mucha, Limerikowo, Tusia84, MonikaS, monalisa, evas lubią tę wiadomość
-
Kochane Dziewczyny! Ja również życzę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt. Już niedługo po nich na świecie pojawią się nasze zajączki
Jeśli chodzi o wielkanocne tradycje, to oczywiście, że stukamy się jajkami! Tylko tata się wycwanił i całą dłonią zakrywa jajko, odsłaniając tylko czubek
U mnie w piekarniku 2 angielskie bakewell tarts. Jak któraś próbowała, to wiecie, co to za słodkie cholerstwovikus001, weronikabp, Mucha, Limerikowo, Tusia84, Agusia2312, monalisa, evas lubią tę wiadomość