MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monalisa bardzo się cieszę ze pkazalas nam swoja family - widać ze jesteś z nich dumna. Ze swojej strony poproszę o więcej zdjec:)
Aaa powiem Wam co mi babcia ukochanapowiedziala, ubieralam sie do śniadania, założyłam krotka jeans spódnice ciążowa, a ona nie nakładaj obcisleglo bo chudzitka i zgrabniutka nie jesteś. Wiecie jak milo mi się zrobiło. Tylko brzuszek mi urósł... Żebym nałożyła zwykłą spódnice co by uciskala, a to ciążowa. Chciał człowiek poczuć się lepiej, elegancko moze nawet sexi a tu.... Ale kocham swoja babcie i mimo wszystko zle nie chciała... W każdymm razie hormon mi ruszył i aż przez myśli mi przeszlo zeby zamknac sie I nikomu sie nie pokazywac.monalisa, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
zdjęcia super
a to moja córcia
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10255291_626568374088958_3662964225476676757_n.jpg
i ja w 30 tygodniu
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10257882_626197147459414_2768666080500619009_n.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 21:39
weronikabp, monalisa, NataliaK, evas, Galanea, Tusia84, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc mamuski, u mnie swieta pozytywnie względem spędzania-mam cudowna teściową, to chyba po części właśnie dlatego
Natomiast od wczoraj chodze spuchnieta jak kulka, nogi,lydki, palce u rak, mam wrazenie ze cala jestem napompowana w dodatku to doslowie boli, brzuch mi sie zrobil jeszcze wiekszy,mam uczucie nacisku w pochwie tak mocne ze to tez tak boli ze momentami ciezko znalexc mi wygodna pozycje. Brzuch robi sie twardy doslownie co chwile-podsumowujac ogolnie to zrobilo sie nieciekawie....Chcialam dluzej posiedziec bo jest naprawdę bardzo fajnie, ale jutro z samego rana wracam do Warszawy, w domu czuje sie najbezpieczniej, w razie jakby cos tez moge podskoczyc do lekarza jak mi nie przejdzie. Khm, to chyba jeszcze niedawno ja mowilam ze nic mnie nie boli,nic nie dolega?yhym... wykrakalam chybaweronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Myślałam, że tylko ja taka spuchnięta jestem, a tu widzę że to ostatnio nasza forumowa dolegliwość.
Od 4 dni nie schodzi mi opuchlizna z nóg, już zapomniałam jak wyglądają moje kostki. Co prawda ostatnio sporo miałam pracy i 3 nieprzespane noce w ciągu jednego tygodnia, ale dziś już tylko odpoczywam, a poprawy nie ma
-
Współczuję Wam tego puchnięcia. Ciekawa jestem czy mnie też to czeka. Póki co poza brzuszkiem i sporadycznymi twardnieniami, nie mam jakiś wielkich dolegliwości ciążowych.
Natalia, pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś, że nawet nie wiesz co to są twardnienia brzucha, bo ich nie miałaś. Ale może się zaczynają, bo to już końcówka ciąży? A swoją drogą siedzenie przy stole i jedzenie są męczące
Może próbujcie moczyć nogi w chłodnej wodzie?weronikabp lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Elka ja nie znam żadnych z tych wózków więc ńie pomogę
do mnie juz jadą z Włoch moje foppapedretti
się cieszyć
MagdaO - śliczna Twoja córunia))
Mam pytanie dotyczace wozka ktory sprowadzasz z Wloch, tez jestem zainteresowana bardzo ta firma , mam nawet wypatrzony model tylko nie wiem jak go sprowadzic;( -
Cześć dziewczyny,
mi wczoraj bardzo miło czas zleciał. Najpierw śniadanie u teściów, później dłuuuuuuuugi spacer po parku - plac zabaw, zoo.
Mi nogi nie spuchły, za to dłonie jak balony aż nie mogłam palców zginać...
Wróciliśmy do domu to już późno było - moczyłam sobie dłonie w zimnej wodzie bo jakoś wydawało się przyjemniej robićzdrzemnęłam się z synkiem i wieczorkiem wzięliśmy samochód jeździdło i do moich rodziców spacerkiem powędrowaliśmy
Taki miło spędzony dzieńwczoraj było u nas tak ciepło, że chodziłam z krótkim rękawkiem
wieczorkiem dopiero lekko deszczyk pokropił - jak wracaliśmy od rodziców to tak przyjemnie deszczem pachniało mmmmm super było i cieplutko
dzisiaj też widzę ciepło tylko zachmurzone niebo
-
nick nieaktualnyKto już oblany wodą? przyznać się!
ja idę obudzić mojego K, nie będzie to miła pobudka, będzie mokra hehe
Natalia i inne spuchnięte dziewczyny, ja też powoli puchnę, trochę ręce trochę nogi, tragedii nie ma, ale idealnie też nie jest, piję dużo wody, wiem że to pomaga.
Wczoraj był bardzo fajny wesoły rodzinny dzień, dawno mnie tak przepona nie bolała ze śmiechu, było wspominanie dziecięcych lat mojego K i Jego rodzeństwa i kuzynostwa, Ciotka tyle historii opowiedziała, fajnie mieć taką wesołą Ciocię w rodzinie
Dziś chcemy odpocząć, tylko na obiadek skoczymy do Teściowej.
Co do pytania o wózek, to wystarczy wpisać w google nazwę modelu wózka i od razu otwiera się mnóstwo włoskich sklepów internetowych, gdzie ceny są dużo niższe niż u Polskiego jedynego dystrybutora tej marki.
Dobrego, mokrego dnia dziewczyny
Galanea, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość