X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sc51jb.jpg
    Cud narodzin

vikus001, weronikabp, AISAK, Limerikowo, Galanea, pekinka82, Agusia2312 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa gratuluje superowych dzieciaków ! :-) Ile syn ma lat? Ale chłopisko :-) To malenstwo bedzie niezle rozpuszczane :-)

monalisa lubi tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33jr5a1.jpg
    A to juz my

AISAK, Galanea, pekinka82 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syn 17 lat córka 13 lat :)

weronikabp, Martynika, Agusia2312 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisa bardzo się cieszę ze pkazalas nam swoja family - widać ze jesteś z nich dumna. Ze swojej strony poproszę o więcej zdjec:)

Aaa powiem Wam co mi babcia ukochanapowiedziala, ubieralam sie do śniadania, założyłam krotka jeans spódnice ciążowa, a ona nie nakładaj obcisleglo bo chudzitka i zgrabniutka nie jesteś. Wiecie jak milo mi się zrobiło. Tylko brzuszek mi urósł... Żebym nałożyła zwykłą spódnice co by uciskala, a to ciążowa. Chciał człowiek poczuć się lepiej, elegancko moze nawet sexi a tu.... Ale kocham swoja babcie i mimo wszystko zle nie chciała... W każdymm razie hormon mi ruszył i aż przez myśli mi przeszlo zeby zamknac sie I nikomu sie nie pokazywac.

monalisa, pekinka82 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dziś na nich patrzyłam to pomyślałam ze niedawno się radzili, a juz są tacy duzi i samodzielni :) aż mi łezki poleciały

Martynika lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjęcia super
    ;-)
    a to moja córcia
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10255291_626568374088958_3662964225476676757_n.jpg
    i ja w 30 tygodniu

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10257882_626197147459414_2768666080500619009_n.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 21:39

weronikabp, monalisa, NataliaK, evas, Galanea, Tusia84, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny padam mam nadzieje że dziś się wyspie :)

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamuski, u mnie swieta pozytywnie względem spędzania-mam cudowna teściową, to chyba po części właśnie dlatego ;-)
    Natomiast od wczoraj chodze spuchnieta jak kulka, nogi,lydki, palce u rak, mam wrazenie ze cala jestem napompowana w dodatku to doslowie boli, brzuch mi sie zrobil jeszcze wiekszy,mam uczucie nacisku w pochwie tak mocne ze to tez tak boli ze momentami ciezko znalexc mi wygodna pozycje. Brzuch robi sie twardy doslownie co chwile-podsumowujac ogolnie to zrobilo sie nieciekawie....Chcialam dluzej posiedziec bo jest naprawdę bardzo fajnie, ale jutro z samego rana wracam do Warszawy, w domu czuje sie najbezpieczniej, w razie jakby cos tez moge podskoczyc do lekarza jak mi nie przejdzie. Khm, to chyba jeszcze niedawno ja mowilam ze nic mnie nie boli,nic nie dolega?yhym... wykrakalam chyba

weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz chyba tak już będzie ;-( trzeba tą końcówkę przeżyć

monalisa lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Myślałam, że tylko ja taka spuchnięta jestem, a tu widzę że to ostatnio nasza forumowa dolegliwość.
    Od 4 dni nie schodzi mi opuchlizna z nóg, już zapomniałam jak wyglądają moje kostki. Co prawda ostatnio sporo miałam pracy i 3 nieprzespane noce w ciągu jednego tygodnia, ale dziś już tylko odpoczywam, a poprawy nie ma :(

9bsp388.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Wam tego puchnięcia. Ciekawa jestem czy mnie też to czeka. Póki co poza brzuszkiem i sporadycznymi twardnieniami, nie mam jakiś wielkich dolegliwości ciążowych.
    Natalia, pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś, że nawet nie wiesz co to są twardnienia brzucha, bo ich nie miałaś. Ale może się zaczynają, bo to już końcówka ciąży? A swoją drogą siedzenie przy stole i jedzenie są męczące :/
    Może próbujcie moczyć nogi w chłodnej wodzie?

weronikabp lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • SylwiaBrad20 Nowa

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Elka ja nie znam żadnych z tych wózków więc ńie pomogę :-) do mnie juz jadą z Włoch moje foppapedretti :-) się cieszyć :-)
    MagdaO - śliczna Twoja córunia :-)))

Mam pytanie dotyczace wozka ktory sprowadzasz z Wloch, tez jestem zainteresowana bardzo ta firma , mam nawet wypatrzony model tylko nie wiem jak go sprowadzic;(

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    mi wczoraj bardzo miło czas zleciał. Najpierw śniadanie u teściów, później dłuuuuuuuugi spacer po parku - plac zabaw, zoo.
    Mi nogi nie spuchły, za to dłonie jak balony aż nie mogłam palców zginać...
    Wróciliśmy do domu to już późno było - moczyłam sobie dłonie w zimnej wodzie bo jakoś wydawało się przyjemniej robić ;) zdrzemnęłam się z synkiem i wieczorkiem wzięliśmy samochód jeździdło i do moich rodziców spacerkiem powędrowaliśmy :)
    Taki miło spędzony dzień :) wczoraj było u nas tak ciepło, że chodziłam z krótkim rękawkiem :) wieczorkiem dopiero lekko deszczyk pokropił - jak wracaliśmy od rodziców to tak przyjemnie deszczem pachniało mmmmm super było i cieplutko :) dzisiaj też widzę ciepło tylko zachmurzone niebo :)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto już oblany wodą? przyznać się! :) ja idę obudzić mojego K, nie będzie to miła pobudka, będzie mokra hehe

Natalia i inne spuchnięte dziewczyny, ja też powoli puchnę, trochę ręce trochę nogi, tragedii nie ma, ale idealnie też nie jest, piję dużo wody, wiem że to pomaga.

Wczoraj był bardzo fajny wesoły rodzinny dzień, dawno mnie tak przepona nie bolała ze śmiechu, było wspominanie dziecięcych lat mojego K i Jego rodzeństwa i kuzynostwa, Ciotka tyle historii opowiedziała, fajnie mieć taką wesołą Ciocię w rodzinie :)
    Dziś chcemy odpocząć, tylko na obiadek skoczymy do Teściowej.

Co do pytania o wózek, to wystarczy wpisać w google nazwę modelu wózka i od razu otwiera się mnóstwo włoskich sklepów internetowych, gdzie ceny są dużo niższe niż u Polskiego jedynego dystrybutora tej marki.

Dobrego, mokrego dnia dziewczyny :)

Galanea, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już mokra :) m też :D
    i po obfitym śniadanku - jak tak dalej pójdzie to waga na następnej wizycie się popsuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 09:48

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moją córeczkę i męża już oblałam :-) Oliwka delikatnie popryskała Boryska :-) Mąż wylał całe wiadro na sąsiadkę która ma 80 lat ale było śmiechu :-) U nas cieplutko jest, słonko świeci :-)

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do opuchnięć to też myślałam że sama jestem a tu widzę że więcej ma tą dolegliwość :-( Eh dziewczyny musimy jakoś to przetrzymać :-)

zem3i09keg891u11.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Ja moją córeczkę i męża już oblałam :-) Oliwka delikatnie popryskała Boryska :-) Mąż wylał całe wiadro na sąsiadkę która ma 80 lat ale było śmiechu :-) U nas cieplutko jest, słonko świeci :-)
    Mam nadzieję, że ona też się śmiała ;)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    Mam nadzieję, że ona też się śmiała ;)
    Tak tak śmiałą się :-) Mamy super sąsiadkę :-)

zem3i09keg891u11.png
‹‹ 832 833 834 835 836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ