X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeżywając radość Paschy, która objawia nam nieskończoną miłość Boga do nas, życzę wszelkiego dobra, łaski, zdrowia, aby kroczyć zawsze drogą świętości razem z Chrystusem.
    Błogosławionych Świąt Wielkanocnych, przepojonych pokojem i radością.

Dzisiaj nie miałam problemu żeby Was nadrobić ;)

Galanea, weronikabp, Mucha, Limerikowo, Agusia2312, balonik, monalisa, evas, nutka, Judi2014 lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi u mnie Michaś daje mi ścinać aleczy fryzjerce by dał to już ciężko powiedzieć :) ja jak pierwszy raz ścinałam to on oglądał bajkę a ja po kryjomu od tyłu hihi jak coś się orientował to ja chowałam nożyczki... dopiero jak ścięłam to pokazałam mu w lustrze jaki ładny chłopiec się zrobił. oczywiście on czuł że coś mu przy włosach majstruję aletak jakoś po trochu i poszło :) drugi raz już go uświadomiłam, że będę włoski ścinać żeby znowu ładny chłopie był ;) ale te pierwsze cięcia t takie na szybkigo i byle jakie :) teraz już cierpliwie czeka i tylko jak w szreku co raz pyta: już?!
    na pierwszy raz nie zapowiadałam i nie robiłam z tego wielkiego halo - u mnie to się sprawdziło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 21:44

Judi2014 lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogodnych, rodzinnych swiat spędzonych w milej i cieplej atmosferze. Niech w waszych serduszkach zagości Chrystus Zbawiciel, a w waszych brzuszkach pyszne potrawy:)

Pozdrawiam gorąco Wszystkie Mamutki Alleluja,Alleluja:)

Galanea, Mucha, Agusia2312, balonik, weronikabp, monalisa, Limerikowo, evas, Judi2014 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 03:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A W te piekne Swieta, gdy Pan Zmartwychwstanie, zyczymy smacznych jajek na sniadanie, na stole pysznosci, mokrego Dyngusa, zoltego kurczaczka, bialego zajaca i oby te swieta trwaly bez konca. Niech to bedzie czas uroczy _ życzę miłej Wielka Nocy

Agusia2312, balonik, Mucha, weronikabp, Limerikowo, evas, Galanea, Judi2014 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • excella Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    Pustki jak nigdy :)
    My już dawno po śniadaniu. Mąż poszedł do kościoła a ja syna położyłam spać i sama staram sie odpocząc, dziś nasze szczescie obudzilo sie po 2 I juz nie chcial spac. Wstalam o 7 jak zombie, makijaż nie pomógł ukryć workow.pod oczami.
    Jak sobie pomyśle ze niedlugo obiad to juz mi slabo :) najchetniej bym z lozka nie wychodzila az do czerwca :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dzis ovu pokazało 55 dni do porodu ale ten czasucieka mi przez palce.

Sniadanko o 8 juz jedliśmy :) Troszkę sie zdrzemnelam bo noc mialam ciężką od 1:26 do 5:40 corcia nie dala mi zasnąć :) i te skurcze B H . Obiadek zjedzony teraz czas na Inke i serniczek mniammm.
    U nas piekne słonko świeci wiec i spacer nas nie ominie :)

Limerikowo, evas, Galanea lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka - Wesołych Świąt.
    Jak mijają święta?
    U mnie ovu pokazało 70 dni do porodu :-) A tak wogóle to trochę jestem przerażona bo nogi strasznie puchną :-( Takie robią się raciczki :-(

Limerikowo, weronikabp, monalisa, Galanea lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis w super nastroju i energii, byl spacerek nad jez Maltanskim oraz wzmocnienie mala porcja frytek w czasie "postoju", w ogole piekne swieta z przepiekna sloneczna pogoda,full rodzin z dziecmi po 3 a widzialam tylko 2 ciezarowki
    a zajac z Zakopanego z wycieczki w sanatorium-tescie przyniosl mej malej paputki ;--)))
    359e79e.jpg

AISAK, weronikabp, monalisa, vikus001, evas, Galanea, Judi2014 lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z wielkim zmartwieniem, ale widzę ze to nie tylko u mnie tak jest. Nogi mam jaaak balony, żadnych butów nie naloze, ciężko mi chodzić. Buuu aż martwic się zaczęłam, mam nadzieje ze mojej Cory nic nie jest... Przez to siedzę zmartwiona aj.... Jak ja kocham te moje małe wielkie szczęście.

Pozdrawiam.

monalisa lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak sprobuj duzo pic wody i wody z sokiem, nawet 2l plus malymi szklankami regularnie, im wiecej sie pije tym wiecej biega do toalty ale mniej limfy sie zatrzymuje i mniej nogi puchna, sprobuj tez zimnych okladow lub moczyc nogi w misce z letnia woda
    mozna tez pojsc na basen i zimna woda wypchnie nadmiar limfy i obkurczy opuchlizne konczyn

monalisa, weronikabp, evas lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo dzięki za wskazówki. Wody pije 4l dziennie ze względu na cukrzyce. Teraz leżę z nogami w górze. Tak sobie myślę ze to moze od rajstop... Albo po rezulekcyjnym 1,5godz staniu. . Pierwszy raz tak mam. Ze strachu zmierzył mi M ciśnienie , ale 90/58 wiec zatrucia nie ma- juz troszku spokojniejsza jestem.

Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Witam Was z wielkim zmartwieniem, ale widzę ze to nie tylko u mnie tak jest. Nogi mam jaaak balony, żadnych butów nie naloze, ciężko mi chodzić. Buuu aż martwic się zaczęłam, mam nadzieje ze mojej Cory nic nie jest... Przez to siedzę zmartwiona aj.... Jak ja kocham te moje małe wielkie szczęście.

Pozdrawiam.
    Ja też tak mam i się martwię :-( Bardzo Ci współczuje i musimy się trzymać dzielnie :-)A bolą cię ? Czy tylko puchną ? A skąd wiadomo że nie ma zatrucia ?- jak myślicie Ja jak wstaję mam normalne jak pochodzę godzinę robią się bułeczki :-(

zem3i09keg891u11.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topa oj tak musimy się trzymać jakoś. Nogi nie bola mnie, tylko utrudnia Bogini to chodzenie bo stopy to takie jak na poduszkach. Pierwszy raz mam puchniecie.
    Co do zatrucia to= duze cisnienie+opuchlizna=powód do wizyty.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Topa oj tak musimy się trzymać jakoś. Nogi nie bola mnie, tylko utrudnia Bogini to chodzenie bo stopy to takie jak na poduszkach. Pierwszy raz mam puchniecie.
    Co do zatrucia to= duze cisnienie+opuchlizna=powód do wizyty.
    Ale duże ciśnienie to np od jakiej liczby? Mnie nogi bolą po bokach bo żyły widać :-(

zem3i09keg891u11.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi od tamtego tygodnia trochę puchły, ale po wczorajszym remoncie wieczorem nie miałam kostek tak mi spuchły nogi. Przez noc trochę opuchlizna zeszła, ale jak tylko zaczęłam chodzić to na nowo spuchły. Jak tylko usiadłam i nic nie robiłam było znowu lepiej. Mnie niestety stopy bolą i łydki.

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Norma wg mego szpitala do 140/90.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4kcrb.jpg
    Nowy nabytek mojego brata :)

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f2szug.jpg
    Moja córcia

Limerikowo, evas, Galanea, Martynika, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    255jqjl.jpg
    Moj synuś

Limerikowo, evas, Galanea, Martynika, Nalka, Agusia2312 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przenosiłam zdjęcia z ostatniej imprezy rodzinnej i chcialam wam przedstawic moje dzieci i ostatni tatuaż mojego brata ;)

MonikaS, Agusia2312 lubią tę wiadomość

bontbhr.png
‹‹ 831 832 833 834 835 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ