MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA wlasnie, te pampery rozmiar 1 sa konieczne? Nie moga byc 2 pd razu? Bo jak patrzylam na przedzial kg to jest tylko 1 kg roznicy,a nie wiem jaki Franito sie urodzi gruuuuuby ;P
Mamuski mowcie,co wiecie, jak konieczne,dokupiejak nie,bede brac same 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 19:28
-
Przed chwilą dziewczyny na fb mi napisały, że jak się przyłoży 1i2 z pampersa to nie ma różnicy...;/ No i teraz nie wiem. Myślę, że mimo to jedną paczkę 1 kupię do szpitala, choćby z tego względu, ze mają wycięcie na pępek. A do domu kupię 2 ale już Dada. Jak będą za duże to zawsze można dokupić jeszcze 1 a 2 poczekają.
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nutka wrote:Słuchajcie, jakbyście gdzieś natrafiły na jakąś promocje Pampersów 1 to dajcie znać, bo chcę już kupić
NataliaK wrote:A wlasnie, te pampery rozmiar 1 sa konieczne? Nie moga byc 2 pd razu? Bo jak patrzylam na przedzial kg to jest tylko 1 kg roznicy,a nie wiem jaki Franito sie urodzi gruuuuuby ;P
A to i tak są małe paczki - po 43 szt, i do 5 kg, więc myślę, że aż taki wielki ten mój Jaś się nie urodzi i je zużyjęweronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:A wlasnie, te pampery rozmiar 1 sa konieczne? Nie moga byc 2 pd razu? Bo jak patrzylam na przedzial kg to jest tylko 1 kg roznicy,a nie wiem jaki Franito sie urodzi gruuuuuby ;P
Nie wiemy kiedy urodzimy i jakie będą dzieci, więc pewnie dobrze mieć jedyneczki.
-
Powiem tak - 1 chyba wychodzą taniej od 2 (jest ich chyba więcej w paczce, ale już teraz na 100% pewności nie mam), ja przy córce 1 nie kupowałam tylko od razu 2, a wycięcie na pępek to jak dla mnie nie priorytet, zawsze można zawinąć pieluszkę - tak nas uczyli wtedy na szkole rodzenia
Natalia - jak Franek zapowiada Ci się w normie czy też powyżej średniej, to nie ma co się bawić z jedynkami.
I najważniejsze - Topa, Martynika - mocno ściskamy kciuki za WAS!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 19:43
-
nick nieaktualnyNie no to jeśli mamy w 1 wycięcie na pępek to warto zainwestować chociaż w paczkę większa, bo idąc sposobem zawijania może od razu wróćmy do tetry- no co? w końcu ją też można zawijać
myślałam że w dwójce też jest dziuła
nie widziałam różnicy w cenie a jest więcej 1 w paczce, ale tak jak pisałam ja kupuje w selgrosie, tam jest mega tanio i mega wybór, może w innych sklepach faktycznie jest wyższa cena.weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka juz teraz nie pamietam, pisalam ostatnio ze jak ktos ma dostep do selgrosa to sa fajne promo i podalam cene. Ale juz teraz nie pamietam jaka byla :p przelec sobie wstecz:D hyhyhy
Jak ktoras z Wawy chce to moge pozyczyc do selgrosa na przylesiubo akurat do tego selgrosa mam
-
nick nieaktualnyMuszka ja mam selgrosa pod nosem jak bede to sprawdze i dam Ci znac. Ale ceny sa naprawde ok, porownywalam sobie to jest spora przebitka. Jak jest jakies promo to juz w ogole bajucha
Haha Muszka zaraz sie okaze ze mieszkamy kolo siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:49
Mucha lubi tę wiadomość
-
Nutka masz rację. Przepraszam. To AISAK ma piękniuchny brzuszek, chociaz pewnie Twój też niczego sobie.
My kupiliśmy jedną paczkę 1, bo niby małe dziecko więc głównie dlatego. Potem przejdziemy od razu na 2. No i 1 mają wycięcie na pępek ale z drugiej strony na szkole rodzenia pokazywali jak zawijać oraz jak mocno zapinać pieluszkę, żeby nie było za luźno.
Martynika wiem, tylko szukając na siłę przyczyny doczytałam się o CMV po prostu. Jestem jednak dobrej myśli. Trzymam kciuki, dobrze, że ciśnienie masz w normie. Może musisz widzieć szpital żeby ciśnienie spadło?
Topa dacie radę! Wszystkie was tu dopingujemy.
Wyprasowałam pieluchy tetrowe. Dobrze, że mąż wrócił to poprasował te flanelowe. Kocyki też prasować? czy to już przesada?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:50
nutka lubi tę wiadomość
-
Ropa 3 mam mocno kciuki za Was.
Martynika dobrze ze ciśnienie w normie. Czekamy na interpretacje lekarza.
Karolina czyli dobre wieści . Ja bym nie wytrzymała bez usg.
Co do pampersów 1 mam zielone 1 op do szpitala i 1op tych białych do domu.
ja kupowałam w rosmanie po promocjach zielone 19zl normalnie 22-43szt., 1op białe 35-39zl normalnie 53chyba-78szt.
A teraz relacja z wizyty. Szyjka dluuuuga, zamknięta. Lekarz powiedział ze tylko pozazdrościć.
Mala nietoperzuje sobie wiec jestem szczęśliwa.
Wazy 2137g, mlodsza dalej o nie caly tydzien.
Przeplywy w glowce , pepowinie super.
Serduszko puka 143. Zdrowiutkie.
Wody, łożysko oki.
Dostałam żelazo na spadek hemoglobiny Sobifor. Czy ktoras ma to?
Jesteśmy zadowoleni z wizyty. Super pooglądać takiego dużego człowieczka.
Do 8 maja mój gin ma wolne. 9 maja mam dzwonić do niego i pójść na ktg gdy będzie na dyżurze w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:54
Nalka, Mucha, weronikabp, Agusia2312, Galanea, Judi2014, Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny