MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie prasowalam kocykow. Chyba ze masz gniecace to myślę ze wtedy wręcz trzeba.
Ah taka spokojna juz jestem po tej wizycie. A i w ciągu 3 tyg +2kg. Tak wiec waga wskazuje 68kg,przy wyjściowym 61. Grunt ze większość to brzusio:) tak trzeba sobie tlumaczyc:)Nalka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jeszcze co do firmy Pampers- nie kupujcie chusteczek od nich, bo skład jest beznadziejny.
Ja na podstawie składów zdecydowałam się na takie z reala(Real quality), podobno najlepszy skład, najzdrowszy, najmniej uczulający.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałam się pochwalić że od dziś mam wózek w domu ! Przyszedł, już go złożyliśmy - ale jestem happy !
Franek dziś strasznie daje mi popalić, kręci się jak szalonyJutro mam wizytę i wieeeelkiego stresa
Nalka ja prasowałam wszystko prócz właśnie koców i ręcznikówGalanea, weronikabp, Judi2014, Limerikowo, Tusia84, sunset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AISAK ja piłam SorbiFer durules jeżeli to o to chodziło
bardzo dobrze mój organizm go tolerował. Teraz mam znowu tardyFeron, z tym gorzej tzn organizm gorzej go znosi, ale da się żyć. Za to dzięki tym lekom podbiłam swoje wyniki bo były naprawdę Fatalne
ja jeszcze pieluszek nie mam.
mam wyrzuty sumienia bo na synka nakrzyczałamco prawda zasłużył, ale zawsze mi się serce kraje jak muszę go ukarać
byłam u okulisty i okazało się, że mam tzw męty ciała szklistego. Ponoć nic szkodliwego tzn biedy nie ma i rodzić można
na m dalej zagniewana i ten teraz siedzi ze słuchawkami przy laptopie i co chwilę mi tu zerka jak moje samopoczucie...
idę buziaka dam synkowi - śpi smacznie -
Paula, może Franek już się szykuje do wyjścia?
A ja trochę martwię się tym, że wszyscy są święcie przekonani, że ja nie urodzę przed terminem. Moja gin kazała mi przyjść na nast. wizytę w 36tc, a moja położna powiedziała, że dopiero po 35tc przyniesie mi plan porodu. Jakoś tak optymistycznie to wszystko brzmi i chciałabym, żeby tak było, ale stresuję się jak wiem, że nie jestem w pełni przygotowana
W środę mam jedynie usg szyjki, pewnie to będzie kluczowa sprawa, jak się dowiem czy się dobrze trzyma.Paula222, weronikabp lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem, tak zmieniając temat, że my to możemy mieć humorki itd. no bo hormony i wiadomo: ciąża. Jednak jak wchodzę na ovu i czytam niektóre kłótnie to te kobiety naprawdę nie mają co robić. No tak na siebie naskakują, że właśnie sobie przypomniałam, dlaczego w ogóle się tam nie udzielałam. Starsze naskakują na młodsze, młodsze na starsze, blondynki na brunetki, rude na farbowane itede, itepe. Jak w takiej nerwówce zajść w ciążę?
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Galanea co wieczór liczę na to, że Franio w nocy zacznie się pchać na świat ale nic z tego nie wychodzi i już tracę nadzieję
Ale jutro mam wizytę z USG zobaczymy co gin powie
Bo właśnie ja też miałam wciąż wrażenie że urodzę wcześniej, moja mama mówiła że tak czuje i mąż też, ale jakoś nie wydaje mi się
Nalka dobrze, że nie spotkałam się z taką kłótniąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 22:01
Galanea lubi tę wiadomość
-
Paula, właściwie to Franio ma jeszcze czas :> Pewnie dobrze mu u Mamy w brzuszku.
Czuję, że mi się dno macicy podniosło. Ciężko mi się oddycha jak siedzę, brzuch mnie ciśnie, chodzę jak kaczka.
Jeszcze niedawno położna mówiła, że brakuje mi 4 palców do max wysokości dna macicy. Tak więc czuję, że chyba już się podnosi. Jutro do mnie przychodzi położna rano, więc mi pewnie powie.
Kurczę, nagle uzmysłowiłam sobie, że niedużo czasu zostało. Muszę kupić staniki do karmienia, kocyk bawełniany, kosmetyki dla siebie do szpitala i koniecznie skończyć pranie i prasowanie. No i może faktycznie kupię też pampersy dwójki. Póki co mam 3 paczki jedynek Dada, ale tam paczka ma chyba 28 pieluch. -
Galanea ja dziś kupiłam biustonosz do karmienia i jestem mega zadowolona
No Franek ma czas, ale ja za nim tak tęsknię
A co do pieluch to mój mąż mnie wkurza, mamy jedne jedynki dada i dwie paczki dwójek , a on uważa że więcej póki co nie trzeba
ahh
Galanea lubi tę wiadomość