MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
co prawda ja ostatnio z domu nie wychodzę to nie wiem czy już u nas można kupić truskawy... Misiek chory to boję się trochę tak z nim łazić. Jeszcze jutro antybiotyk i w poniedziałek kontrola. Mam nadzieję, że już te zapalenie oskrzeli poszło w niepamięć
vikus to naprawdę musiały być dobre skoro kilogram poszedł heheWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 16:04
-
Wracając do tematu kota, to ja też mam kotkę, raczej trochę wycofaną. Jestem jedyną osobą, do której się cały czas łasi, czasami śpi na mnie lub przy mnie. Ale nie ma w niej ani krztyny agresji, raczej lubi święty spokój i jak ktoś przychodzi, to ona idzie spać. Zastanawiam się jak się będzie zachowywać kiedy pojawi się dziecko.
-
trzeba tylko patrzeć czy w zwyczaju nie będzie miała kłaść się na dziecko - w sensie o kocie piszę
, moja się nie kładła na nim tylko zawsze obok, np w nogach - jak na zdjęciu
a np jak ze mną śpi to kładzie się przy twarzy i to jest denerwujące. Zimą znowu w nogach pod kołdrą
obecnie jak z Miśkiem śpi to na nogach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 16:12
Galanea lubi tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:Ganena powiedz co tam u tej dziewczyny co urodziła tak wcześnie dawała ci znac co z dzieckiem?
Nie wiem, nie odezwała się już do mnie, a ja nie chcę się narzucać, bo być może nie skończyło się to dobrze i nie chciała o tym mówić. Życzę jej jak najlepiej, jak sama będzie chciała, to się odezwie.weronikabp lubi tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:no rozumiem tak pytam bo myślałam że coś wiesz, oby było wszystko dobrze
Jakbym się coś dowiedziała, to dam znać. Ale opowiadałam tę historię mojej położnej i powiedziała, że jeśli dziecko dostało 1ptk, to źle wróżyKazała mi zapomnieć o tym i nie myśleć o takich rzeczach. Ale jak tu zapomnieć?..
-
kambel wrote:Topa - u mnie też ok 10 kg na plus . Ostatnio gdzieś czytałam że w ostatnim miesiącu już się nie tyle a czasami waga nawet w dół może iść
i teraz wygląda na to, że będzie podobnie
-
co prawda ja w tej ciąży schudłam i dopiero niedawno do wagi wyjściowej dobiłam, ale ja i tak mam za dużo tych kg więc wolę już nie przytyć
poprawiły się wyniki morologii i od razu apetyt wrócił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 16:26
-
U mnie ok 8 na + , apetyt mi wzrasta jak mam mniej zajęć- z nudów. Ale obiad to jem duuuuzy. Najchętniej konia z kopytami bym zjadła i jeszcze dopchala mala swinka:)
No i te loooody mmmm przed spankiem prawie codziennie.
a jedzonko z grila też bym wszamala najchętniej razem z grilem:)
Też bym pomaranczow zjadła , soków się napila ale to sam cukier:[Agusia2312, vikus001 lubią tę wiadomość
-
MonikaS spokojnie:) mam ochotę wielka na takie rarytaski ale jestem praktycznie na 99% przekonana, ze soków bym nie pila bo za słodkie a pomarańcz również w ilości 1szt byłaby wystarczajaca. tak to jest jak człowiek stara się unikać cukru.
Dlatego też wole zjeść śmietankowe lody i usnac z czystym sumieniem, ze nie podnoszę cukru.