MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
O, dzięki za info, kto wygrał, bo właśnie przespaliśmy z mężem wyniki.Ja zasnęłam na jego klacie, on miał mnie obudzić i sam zasnął.Obudziłam się pięć minut temu, patrzę, a tu m jak miłość w połowie
.
Mnie tam kobieta z brodą jest zupełnie obojętna i nie wzbudza we mnie żadnych emocji jako osoba, ale fakt faktem, sama impreza mało ma dla mnie wspólnego z konkursem piosenki.
Dzięki za imiona, dziewczyny, uzupełnię je jutro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 01:32
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Kochane trzymajcie kciuki, aby mnie wypuścili dzisiaj do domu. Ja już się tak mastawiłam, że poprosiłam Dawida, aby "przyprowadził" mi auto pod szpital, żebym zaraz po obchodzie mogła sobie pojechać do domu, a nie czekać na niego do 14 aż skończy pracę
Modelka, Martynika, weronikabp, Mucha, kambel, Evelineq, Limerikowo, monalisa, Galanea lubią tę wiadomość
-
Alexast, daj znać, bo się martwię!!!
A u mnie pierwszy sukces od początku ciąży - od trzech tygodni utylam jedynie 200gram, co równie dobrze może być błędem pomiaru. Nie ograniczylam jedzenia, tylko tak wyszło. Przytyłam już i tak bardzo dużo, więc nie obrazilabym się, gdyby się już waga zatrzymałaczekajajaca, alexast lubią tę wiadomość
-
Modelka - u mnie wszystko ok. Po tym jak napisałam, zrobiłam sobie obiad i po zjedzeniu padłam. Spałam do 19. Mąż mnie obudził, musiałam go odebrać z pracy. Jak wróciliśmy poszliśmy jeszcze z psem i na ławce mały się tak rozszalał, że godzinę bez przerwy skakał. Potem przytuliłam się do męża i oglądaliśmy tv.
Dzisiaj już od rana mały skaczemąż się w łóżku z nim podrażnił. Dał rękę na brzuch a mały go okładał. Potem palcem nacisnął delikatnie brzuch i mały kopnął. Nacisnął w innym miejscu to mały kopnął tam gdzie nacisnął i tak się z nim dobre 10 min "bawił/droczył" (nie wiem jak to nazwać).
Dziękuję za troskę
MagdaO - trzymam kciuki, żeby Cię dzisiaj wypisaliMucha, weronikabp, Agusia2312, Modelka, monalisa, Galanea lubią tę wiadomość
-
Hej
Dziś nocka nawet ok, ciężko było mi wstać więc nie jest źle... Wczoraj miałam meeeega bolesny skurcz, zgięłam się wpół i trwał dłuższą chwilę, wieczorem miałam bóle okresowe i spinanie brzucha. Dziś jak wstałam poczułam kłucie ,,tam'' mocne, a teraz strasznie mnie boli... wręcz pali mocniej jak na okres... WIęc dziś dość objawowo...Mam tylko nadzieję że te kłucie to szyjka powoli się poddaje
MagdaO trzymam kciuki
alexast dobrze że wszystko ok
Modelka na pewno aż tyle nie przytyłaśJa zaczynam się podłamywać, ale i tak tragedii nie ma
Wszyscy mówią że dość szczupło wyglądam, ale dla mnie wyglądam jak SŁOŃ
Mucha, weronikabp, alexast, monalisa, Galanea, nutka lubią tę wiadomość
-
A mnie z rana obudziła czkawka małej. W ogóle śniło mi sie że za tydzień wplynelo moje macierzynskie na konto he he
ciekawe czy to proroczy sen . Nie ukrywam ze mógłby sie sprawdzić
Dziewczyny czy wy też macie taki gesty śluz? Bo u mnie dodatkowo są kawałki takiego rozciagliwego .bez wkładki ani rusz i zastanawiam sie tak czy to normalne na tym etapie bo prędzej to zazwyczaj suchutko było .monalisa lubi tę wiadomość
-
Paula będę teraz śledziła każdy Twój wpis
coś się ewidentnie tam u Ciebie szykuje
Cześć tak w ogóle
ależ dzisiaj niespodzianka była. Godzina 4:30 przychodzi mój synek rozbudzony jak nie wiem co i mówi, że już nowy dzień jest. Tak jasno było jakby Faktycznie była gdzieś 7 rano. Rób co chcesz - syn rozbudzony, dla mnie środek nocy hehe ale jakoś go uspałam a potem spowrotem wrócił to udawałam, że śpię to i on położył się obok i spała już myślałam, że będę musiała dzień po 4 godzinie rozpoczynać
Słuchajcie - po dzisiejszej nocy to mam ręce jak balony i pierwszy raz mi z lekka nogi spuchły... ale palce u rąk to masakra - jak serdelki... dobrze, że obrączkę parę dni temu zdjęłam bo bym już dzisiaj miała ogromny problemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 10:24
-
nick nieaktualny
-
ojjj oby oby
Bo już tak na niego czekamy
MonikaS a może przespałaś noc np na plecach? Mój gon mówił że od tego mogą być puchnięcia, dla tego staram się spać tylko na lewym, w ostateczności na prawy bok się obracam...
kambel mnie też nieraz czkawka obudziA sen hi hi kto wie
weronikabp, kambel, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Cos widze, ze sie zczyna na powaznie dziac
Monika to mnie przekonuje ze moze juz czas zdjac pierscionek i obraczke, caly czas z tym zwlekam, bo jakos tak glupio sie bede bez nich czula
Wczoraj cala eurovizje mala skakala i szalala normalnie jakby tanczyla do piosenekale punktacha to ja juz chyba tylko denerwowala, bo nic nie miala wspolnego z tym jakie byly piosenki.
-
Kambel, u mnie też gesty śluz i czasami z jakimiś niezidentyfikowanymi kawałkami, ale jak już kiedyś pisałam-nie przywiązuję wagi do śluzu, dopóki jest czysty, tj.bez krwi, nie pachnie podejrzanie i nie towarzyszy mu świąd ani pieczenie.Konsystencja zmieniała mi się już w ciąży tyle razy, że bym osiwiała, gdybym zaczęła to analizować
.
-
Paula śpię zawsze to na prawym to na lewym boku
ale ostatnio miałam spuchnięte dłonie z tym że nie aż tak
może warunki pogodowe czy cuś?
ostatnio często mam problemy z drętwieniem samych dłoni w nocy. Temu często zmieniam bok, żeby odrętwienie przeszło
stąd i te puchnięcia zapewne
trudno - już mało do terminu i problemy się skończą
Muszka zdejmij zdejmij, mi też dziwnie było tak bez obrączki, ale jakoś idzie się z czasem przyzwyczaićcieszę się, że to zrobiłam bo dzisiaj bym chyba palca sinego miała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 10:31
-
nick nieaktualnyVikus ja też mam takie dolegliwości bolowe jak na okres, kłucia , dziś mnie obudził taki skurcz w brzuchu jak czasami łapie w łydce. No cóż, my nie słonice powtarzam to juz któryś raz, kiedys urodzić trzeba
Nie wsłuchuje się w ciało aż zanadto, bo sobie nawkręcam coś i dopiero będzie
Wiecie co, zaczęłam się trochę baćweronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
A ja nie ściągałam ani obrączki ani pierścionka
Mam nadzieję że pewnego dnia nie obudzę się z ,,bańkami'' zamiast palców
No czuję że coś u mnie postępuje, ale wątpię że się coś z tego rozwinie, już w sumie staram się nie czekać i nic sobie nie wmawiać , teraz czekam do wtorku czyli pojutrze mam wizytę dowiem się co i jakevas lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Vikus ja też mam takie dolegliwości bolowe jak na okres, kłucia , dziś mnie obudził taki skurcz w brzuchu jak czasami łapie w łydce. No cóż, my nie słonice powtarzam to juz któryś raz, kiedys urodzić trzeba
Nie wsłuchuje się w ciało aż zanadto, bo sobie nawkręcam coś i dopiero będzie
Wiecie co, zaczęłam się trochę bać
ja tez sie wole nie nakrecac bo to tylko moze zaszkodzic....bedzie co ma byc:) wiem tylko poprostu ze jak pojawia sie regularne bolesne skurcze to czas jechac:D to tyle....NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość