MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzis byliśmy na grilluu ciotki m , uwielbiam tą rodzinę sa wszyscy wspaniali kuzyn będzie chrzestnym naszej Lenki jesli ksiadz sie zgodzi bo oni slubu kościelnego nie maja. Ciocia z wujkiem zawsze nasz ugoszcza od sniadania po kolacje. Sunia nssza się wyszalala na ogrodzie i w lesie na spacerze. My obejrzeliśmy dom który nam sie podobał lecz niestety zawiedlismy sie na zdjęciachnie bylo widac ile czeba wkladu jeszcze zainwestować bo w ogłoszeniu "stan deweloperski" opisany , a tym czasem tam tylko podlogi wylane okna zamontowane elekryka i woda pociagnieta, na poddaszu wata wychodziła ach szkoda mowic. Myslelismy ze z 200 tyś nam na urządzenie domu wystarczy,a ty z 300 by nie starczyło jeszcze chcą 379 ty za niego i tylko 9 tys zjada. Masakra.
Zrelaksowalam się w pieknm ogrodzie cioci slonko grzalo i prawie usnelam na chustawce. Dzis kolezanka urodzila synka Jedrusia w 40 tc, a od 34tc byla na podtrzymaniu czyli Celeston Fenoteror i lezenie po wyjściu ze szpitala i prosze donosila do 40 tc :)mam nadzieje ze i mi sie poszczesci w środę sie okaże. Na skierowaniu mam napisane OWP, SM i nie moge sie doczytac Łacinska jakas nazwa ewnie odnosnie przepływów małej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 21:27
weronikabp, evas, Galanea, Nalka, Limerikowo, Agusia2312, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Ja tak na szybko i na chwilke wpadam Wam powiedziec, ze remonty juz nie na moje sily. Czulam sie jak piate kolo u wozu lezac na kanapie i tylko mowiac wszystkim co maja robic. No ale jak zaczelam od rana z kopyta, to mi brzuch przyjal dziwny ksztalt, zjechal na sam dol i jak mi szyjka skorcz zasadzila to myslalam, ze sie zloze w pol
Po tej akcji juz tylko lezalam i sterowalam bezpiecznie z kanapy
No i prosze Martynike o dopisanie u mnie imion corci: Alicja Mariaweronikabp, sunset, Martynika, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
U nas będzie jednak Milena.. już tak długo mówiliśmy do brzucha Milenka, że i dzieci się nie mogły przestawić na Gabrysię i ja też z przyzwyczajenia ciągle Milenkowałam
Hania była najlepsza przyłożyła usta do brzucha i mówi: Milenka chcesz mieć na imię Gabrysia???
no chyba, że się urodzi i jak zobaczę to zmienię zdanie..
Moja mała szaleje od ponad pół godziny tańczy cały brzuch..
Powiem Wam, że strasznie mnie swędzi blizna po cc wiem, że skóra się naciąga ale to miejsce jedynie mnie swędzi wręcz boli.. lekarz sprawdzał bliznę na usg na macicy i mówił, ze jest wszystko dobrze.. więc pewnie przez naciąganie skóry tak mam..Mucha, weronikabp, evas, Galanea, sunset, Agusia2312, misia_k1, czekajajaca, Paula222, Martynika, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skrot OWP na karcie ciazy znaczy obciazony wywiad polozniczy
tez mam taki wpis od razu na poczatku-1sza str karty pod pieczatka lekarza prowadzcego
a propos Eurowizji to moja b ladnie ruszala sie kiedy spiewala Słowenia z flecikiem ;--))) a na innych piosnkach juz nieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 23:09
weronikabp, Galanea, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Ostatnio na wizycie dowiedziałam się że dostanę skierowanie na łyżeczkowanie od razu po porodzie. Po poprzednich porodach też miałam robione ale dopiero na 3 dobę, po zrobieniu badań z krwi. Wychodził mi stan zapalny i trzeba było czyścić. Teraz pani doktor stwierdziła że szkoda by mnie i malucha trzymali przez to dłużej w szpitalu i lepiej będzie jak zrobią to od razu.
Martwi mnie to, że dostanę synka tylko na troszkę, bo potem narkoza i zabieg. Z dobrych wieści jest natomiast to, że będą mnie zszywać w znieczuleniu.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevas wrote:Ostatnio na wizycie dowiedziałam się że dostanę skierowanie na łyżeczkowanie od razu po porodzie. Po poprzednich porodach też miałam robione ale dopiero na 3 dobę, po zrobieniu badań z krwi. Wychodził mi stan zapalny i trzeba było czyścić. Teraz pani doktor stwierdziła że szkoda by mnie i malucha trzymali przez to dłużej w szpitalu i lepiej będzie jak zrobią to od razu.
Martwi mnie to, że dostanę synka tylko na troszkę, bo potem narkoza i zabieg. Z dobrych wieści jest natomiast to, że będą mnie zszywać w znieczuleniu. -
weronikabp wrote:ale dlaczego łyżeczkowanie?
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Lyzeczkowanie po porodzie w narkozie? Moja siostra miała po dwóch porodach i nie usypiali jej
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Lyzeczkowanie po porodzie w narkozie? Moja siostra miała po dwóch porodach i nie usypiali jej
Oficjalnie rozpoczynam 35 tc)) dobranoc kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 00:16
evas, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Położna mi powiedziała ze gdyby były problemy z lożyskiem i była konieczność lyzeczkowania to bedzie krótka narkoza dosłownie 4 min. Miałam juz taką podczas gastroskopii. Po czułam sie swietnie, jakbym w ogole nie zasypiala. Ale mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby, oby, czego i Wam zycze
A jak mi to zrobią od razu to jest szansa na wyjście ze szpitala w trzeciej dobie. A nie tak jak poprzednio w szóstej. -
hej Kobitki jak tam pan/i z broda sie podobal/a?
zasmiewamy sie do ropuku z komentarzy, nie sorry ze tu jakies katolickie forum, ale jak zaczal sie austriacki wystep to mowie do meza, ze jeszcze wygra i voila ;--((
takie wartosci sa teraz promowane w pub tv, ze niezly orzech bedziemy kiedys mialy do zgryzienia, najgorzej jak ktos okreslic sie nie moze i narzuca to innym..ono
juz duzo lepsza dla oczu byla kiedys Dana z Izraela na Eurowizji..
ps nazwe konkursu oprocz politycz aspektu to powinni juz dawno zmienic
MonikaS lubi tę wiadomość