Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustyna_cezary witaj
co prawda nie mialam takiego czegos jak Ty, ale miejmy nadzieje, ze to nic zlego
Pia Gizela zleci Ci do jutra
Sloneczna ja poki co nie jestem ciekawa jak wyglada Adrianna i nie chcialabym sie w najblizszych tygodniach przekonać (widoku na zywo face to face)
Januszkowa!! Masz zajebisty żyrandol!
Lara a o ile masz przekroczona norme? Spokojniepoczekaj do konsultacji z lekarzem!
Topola dobrze, że jestes w koncu na L4 i mozesz sobie odpoczac. Zagladaj czesciej tutajJak maluszek? Kopie?
Oszczędzaj się :*
Fedra kolezanka rodzila dwojke dzieci na Łubinowej i mowi, ze jest super. Co prawda, zeby sie tam 'zakwalifikowac' trzeba isc na ok 2 wizyty do ich lekarza + konsultacja z anestezjologiem, ale to chyba znośne. Wizyta ok 200zł a anestezjolog 100. Nie chciala karmic piersia, nie namawiali jej.. Pomagali przy dzieciach, ale po drugim CC cos tam zaczelo sie knocić z rana.. Ale nie ma jakies traumy przez to, bo to moglo byc nie zwiazane zupelnie z obsluga Łubinowej.
Heh, kupilam sobie michałki i liony na wage w BiedronceFedra, Januszkowa, Topola lubią tę wiadomość
-
Januszkowa ładnie macie
Lara Ty się nie stresuj na zapas !!! Nawet jeżeli masz cukrzycę, to nie jest to jakiś wyrokDasz radę
Ja właśnie posprzątałam. Aż jestem z siebie dumna, że zwlekłam się z kanapy i zabrałam się za ten syf. Znowu mnie naszła refleksja na temat sierści w domu - czyli, że jest ku*wa wszędzie !
Chyba wyciągnę mojego T na pizze, bo taką mam ochotę !!!
justyna_cezary - gdzie chcesz rodzić?Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
agaaa28 wrote:A ten trzeci chyba dobry co? Poczekaj na lekarza i się na przejmuj za bardzo. Mi np nawet nikt nie sprawdzał poziomu po 1h.
To pewnie cukrzyca nie jest, ale wskazanie, że coś się tam dzieje nie do końca książkowo. Warto wiedzieć i to sprawdzić dokładnie.
Lara82, kiedy idziesz z wynikami do lekarza? -
nick nieaktualny
-
A kto z Was ma normy dl obciążenia 75g. cz czczo, po godzinie i po dwóch.
Ktoś to podawał. No w necie jest że na czczo nie powinno być więcej niż 100 a po dwóch więcej niż 140 więc u mnie byłoby OK.
Tylko w jednym miejscu było że po godz do 180 to niby też by było OK. No ale nigdzie nie ma tych norm.
No jakbym miała 2 pobrania to bym mieściła się w normach. Zacznę zaraz myśleć, że specjalnie są 3 żeby diabetolodzy zbijali kasę !!!!!!!!!!!!
Któraś z Was miała? Tak mi się wydaje? -
dziewczyny pamietam ze pisalyscie ze ktos mial skurcz jelit niedawno
jak to oczuwalyscie?
bo ja dzis w sklepie dostalam jakiegos krotkiego skurczu bardzo nisko i sie wystraszylam ale jak poszlam do toalety (bardziej mi sie chcialo siii) to bylo ok
ale mimo wszytko teraz o tym mysle -
Właśnie nie wiem jeszcze;) W czwartek będę rozmawiać z ginem ( chodzę prywatnie do Katowic do Artura Chełmickiego; POLIS CLINIC - bardzo polecam). więc, albo u niego, albo w Chorzowie w Instytucie Matki i Noworodka, no albo na Goduli
Hihi to zapraszam do mnie na PICOLLO!!!!! -
nick nieaktualnyJustyna nie podpuszczaj, bo z Jaworzna nie mam w sumie tak daleko
powiedz mi jeszcze ile płacisz tam w tej klinice za wizytę z USG? Można iść tak o, na kontrolne USG czy nie bardzo? Bo szukam dalej jakiegoś dobrego lekarza, który zrobi dobrze te usg bez stwierdzen WAD SERCA KTORYCH NIE MA !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 15:46
-
ojej angelcia, powiem Ci, że nawet nie wiem, ale myślę, że tak (ja trafiłam do niego przez przypadek z plamieniem i już tam zostałam mimo,że nie zmuszał, ani nie proponował prowadzenia ciąży,ale tak mi przypadł do gustu, że zaczęłam do niego chodzić). za zwykłą wizytę z USG płace 150 zl:)
-
nick nieaktualnySłoneczna wpadam na tą kawę
Zauwazylam, ze jak Ty dajesz sobie spokoj ze slodyczami to ja znowu zaczynam i na odwrot
Justyna kurcze to chyba się do niego wybiorę.. Długo czeka się na termin? Cena też niewygórowana. Tworzysz suwaczek na np www.suwaczki.com kopiujesz BBCode i w ustawieniach masz coś takiego jak "społeczność" w rubryce "podpis" wklejasz ten BBCode i już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 16:15