Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
wstałam przed 10 chwile a już mi się chce spać...
nadrobiłam Was i ide zrobić sobie kawe bo zaraz przydzwonie łbem w klawiature
a i ja zamiatam podłogi codziennie bo moja Czekolada dość duzo futra zrzuca obecnie
Witam dawno niewidziane mamy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Januszkowa wrote:Dzisiaj rano obudziłam się z plamami na koszulce. Na piersiach nie widzę żadnych zmian, zaskoczyło mnie to. Czy któraś z Was już tak miała?
U mnie to samo już od paru tygodni budzę się z plamami na koszulce, siara już się zaczyna -
Jejuuu, ale pospałam:-D jak zasnęłam po 8, to teraz wstałam:-D
A co do rzeczy dla Małego to pewnie się zdziwicie, ale ja nie mam kompletnie nic (boje się jeszcze zapeszać - niby stary zabobon, a jakos nie umiem sie przelamac). Nie znioslabym tego jakby nie daj boze cos sie stalo brrr:-) tyle tego teraz jest, ze spokojnie kupimy wszystko po swietach:-) buziaczki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 11:42
-
A ja się właśnie zbieram do sklepu - dziś na obiad wymyśliłam mielone, ziemniaczki z masełkiem i surówka z pora chyba
Zachciało mi się też mandarynek, najchętniej to z 10 bym zjadła.
Mój syn śpi chyba, wczoraj łaskawie obudził się o 1:30Także rośnie mi nocny marek, a właściwie Nocny Tomek
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja też planuję praski, aczkolwiek biorę jeszcze kilka pod uwagę np Inflancką
ja już odkurzyłam, ogarnęłam mieszkanie i czekam na siostrę, która ma być za około godzinę
Ja podłogę powinnam codziennie chociaż zamieść, bo mam ciemną i wszystko na niej widać a poza tym rano jak słońce świeci to widać każdy pyłek -
Ja też ogarnęłam mieszkanko już - a na obiad planuję ziemniaczki puree z koperkiem i bigosik - taką mam od wczoraj chęć na bigos, że szok
Wczoraj byliśmy wieczorem na zakupach i zrobiłam prawdziwe zapasy jedzeniowe - kupiłam dużo łakoci:
ogóreczki konserwowe, paprykę konserwową, avocado, oliwki, olej lniany, camemberty, ser mimolette, itp...
A jutro przyjeżdżają do mnie prawdziwa kiszona kapusta 3kg i ogórki kiszone 2kg
Jestem zadowolona z taką pełną lodówkąFedra, Pia Gizela, megg, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Są słodkie
Ja również ogarnęłam mieszkanie, wstawiłam pranie, zaraz zabieram się za obiadek (schaboszczak, ziemniaczki i sałata zielona ze smietaną) No i jeszcze w planie mam upiec ciasto czekoladowe, bo normalnie chce mi się słodkościGosiak, megg, angelcia, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
aga ja tez mam lekarza z Praskiego i tam lezalam w 6 tyg- wiem ze warunki moze nie takie ale chyba ma byc remont;)
do kogo chodzisz? ludzie chwala tam porody. wszedzie moze byc roznie.
nie zgadniesz-
ja jesli bede miec naturalny to wykupie polozna raczej.
a jesli cesarka to juz jak bedzie- moze ten moj mi zrobi? nie wiem jak to sie odbywa.
-
słoneczna 85 wrote:aga ja tez mam lekarza z Praskiego i tam lezalam w 6 tyg- wiem ze warunki moze nie takie ale chyba ma byc remont;)
nie zgadniesz-
a jesli cesarka to juz jak bedzie- moze ten moj mi zrobi? nie wiem jak to sie odbywa.
Chodzę do Czempińskiego. Też tam leżałam 1,5 tygodnia. -
słoneczna 85 wrote:aga ja tez mam lekarza z Praskiego i tam lezalam w 6 tyg- wiem ze warunki moze nie takie ale chyba ma byc remont;)
nie zgadniesz-
A Ty do kogo chodzisz?