Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lyona robisz żele, hybrydy czy po prostu malujesz paznokcie u stóp? :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANgelciu ale czy jest sens podawac nr do osob ktore sa tylko wpsiane na liste?
    BAsia Pelasia itd?

chyba nie.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula88 jesteś moja parą :D

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    derii84 wrote:
    Gosiak,ja wczoraj miałam kurs norweskiegom,ale przez te moje złe samopoczucie odpuściłam,będę nadrabiać sama.:)

A dlaczego uczysz się niemieckiego????
    W ciągu ostatniego roku odezwało się do mnie kilku rekruterów z bardzo ciekawymi ofertami pracy - ale z niemieckim właśnie. Ja w sumie nie myślałam o zmianie pracy, ale teraz pomyślałam, że skoro mam trochę wolnego czasu, to się poduczę, bo widać jest na rynku taka potrzeba ;) Jak to mówią: przezorny zawsze ubezpieczony :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to ja - mam ja w Przyjaciolkach -odezwala sie tylko na pcozatku ciazy potem zamilkla, psialam do niej i nic.

takze moze zrobmy taka mala liste ktos sie udziela i z tego losujmy..

atdcqtkf2affvuei.png
  • Katiś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba, że losowanie odbędzie się bez tych osób które się nie udzielają, a jakby się pojawiły to można wtedy się powymieniac nr, co Wy na to?

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Lyona Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko maluje, kiedys nosilam u rak zele, ale tez juz jakis czas temu zdjelam i powiem troszke nies kromnie, ze swoje mam ladne, dlatego teraz tylko malowanie sobie funduje :)

• agaaa28 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna, a napisz mi proszę, jak tam odbywają się zajęcia. Od której do której, ile razy w tygodniu i w jakim okresie?

Ja raczej pójdę tu na Bemowie, bo mam tam trochę daleko i mój mąż szału dostaje jak ma jechać na samą wizytę plus nie wiem, czy zdąży wrócić z pracy, a chciałabym, żebyśmy chodzili razem.

Kubuś - 9 luty, 4100 gram, 59 cm

951c9e183b.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sebza moja paro gdzie znikłas? Co u ciebie?

Ide po wyniki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 13:12

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w takim razie same decydujcie, ja chciałam dobrze zarówno teraz, jak i kiedyś jak okroiłam listę z osób, które się nie udzielały, a w efekcie lista i tak wróciła do swojego pierwotnego stanu ;) Także... i tak źle, i tak niedobrze ;)

• agaaa28 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, chyba nie ogarniam, o co chodzi z tym losowaniem jeszcze :D

Pewnie dlatego, że później do Was dołączyłam :)

951c9e183b.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja nie wiem jak wygaldaja zajecia- tylko jestem zapisana:) ale tam jest nr do poloznej co zapisuje- mozesz zadzownic i zpaytac co i jak i wtedy sie zastanowisz.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaaa28 wrote:
    O matko, chyba nie ogarniam, o co chodzi z tym losowaniem jeszcze :D

Pewnie dlatego, że później do Was dołączyłam :)
    Chodzi o to, że jak któraś z nas trafi do szpitala, to chciałybyśmy wiedzieć co u niej - czy urodziła czy leży i czeka itp...
    Ja zbieram numery wszystkich dziewczyn, bo siedzę na forum praktycznie cały czas i mam zamiar pomóc bardzo w takiej komunikacji między nami. Ale wiadomo, różnie może być. Więc pomyślałyśmy, żeby każda z nas miała jeszcze jakąś dziewczynę do pary i z nią też wymieniła numer (oczywiście prywatnie, nie na forum).

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja proponuje zrobic tak:
    zrobmy liste tu taka z dwoma grupkami. zeby kazdy mogl ja cytowac i edytowac.

1 polowa lutego i druga polowa lutego- powiedzmy przez tydzien sie utworzy.
    kto chce to sie wpisze na nia.

co wy na to?
    i po tyg angelciu wylosujesz:)

przez tydz to pewnie sie zdazy kazdy odezwac:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Aga ja nie wiem jak wygaldaja zajecia- tylko jestem zapisana:) ale tam jest nr do poloznej co zapisuje- mozesz zadzownic i zpaytac co i jak i wtedy sie zastanowisz.

OK, to zadzwonię i Tobie też dam znać

951c9e183b.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za bardzo nie jarze,o co chodzi z tą listą :) Więc nie pomogę w podjęciu decyzji :)

Oczywiście Gosiak,lepiej poszerzać swoje kwalifikacje,jak się uwsteczniać.

Ja także przez pracę uczę się,bo podstawą w moim zawodzie jest język norweski,ponieważ ze starszymi pacjentami nie dogadam si epo ang,a do pielęgniarki potrzebują do domu staruszków i przychodni,także też jestem zmotywowana,ponieważ po macierzyńskim chce zmienić prace.

Być tzw pigułą w Norge to lux :)

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaaa28 wrote:
    OK, to zadzwonię i Tobie też dam znać

Słoneczna, dzwoniłam i zajęcia będą najprawdopodobniej od 18 przez 1,5h 3 razy w tygodniu przez 6 tygodni.

Ja niestety nie dołączę do Was :( A szkoda. Miło byłoby się spotkać.

Mój mąż wraca z pracy koło 17.30 i nie dojedziemy tam na 18 :( A jakby usłyszał, że ma przedzierać się przez korasy 3 razy w tygodniu to by mnie chyba zamordował!!!

951c9e183b.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Chodzi o to, że jak któraś z nas trafi do szpitala, to chciałybyśmy wiedzieć co u niej - czy urodziła czy leży i czeka itp...
    Ja zbieram numery wszystkich dziewczyn, bo siedzę na forum praktycznie cały czas i mam zamiar pomóc bardzo w takiej komunikacji między nami. Ale wiadomo, różnie może być. Więc pomyślałyśmy, żeby każda z nas miała jeszcze jakąś dziewczynę do pary i z nią też wymieniła numer (oczywiście prywatnie, nie na forum).

OK, już czaję.

Zaprosiłam Cię właśnie do przyjaciółek. Ja zaakceptujesz to prześlę swój numer

951c9e183b.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecna para mi odpowiada :D

Zamarzam! Dziś mi cały dzień zimno, a niby w domu temperatura ok. Słońce też pięknie świeci mi przez okna, eh. Ja jeszcze sobie poczytam a za godzinkę zbieram się obiadek robić:)

AsiaSzw lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• kafabi Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mogę przesłać i wziąśc numery od dziewczyn które mieszkają w Norwegii, jeśli którakolwiek chce oczywiście :)

słoneczna od Ciebie też numer moge wziąść nie ma problemu :)

Gosiak lubi tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
‹‹ 1013 1014 1015 1016 1017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ