Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
megg, juska19, angelcia, Atakasobiejedna, truskawkax25, Sue, kasia_1988, agaaa28, gusiaa, Fedra, cath, Patrycja20, Januszkowa, Lara 82, LadyDi, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nie bede jechac do innego spziatla- bo to tak jest jak moja koleznka mowila- prowadzila ciaze w Medicover a pojechala rodzic na Karowa- i cesarke miala zaplanowana to pojechala i jej nie zrobili- ( na czczo 12 godz) zeby przyjechac za tydzien bo maja inne na cito.
za tydzien czekanie na czczo od 8 do 21~!!
i nic nie zrobisz.
nikt sie Toba nie zajmie -
słoneczna 85 wrote:nie bede jechac do innego spziatla- bo to tak jest jak moja koleznka mowila- prowadzila ciaze w Medicover a pojechala rodzic na Karowa- i cesarke miala zaplanowana to pojechala i jej nie zrobili- ( na czczo 12 godz) zeby przyjechac za tydzien bo maja inne na cito.
za tydzien czekanie na czczo od 8 do 21~!!
i nic nie zrobisz.
nikt sie Toba nie zajmie
No właśnie dziś będę się zapisywała do szkoły rodzenia, ale mieszkam na Bemowie i znalazłam coś tu bliżej.
A będziesz brała swoją położną? -
nick nieaktualny
-
zastanawiam sie nad polozna- pytalam dr o to to mowi ze jeszcze jest duzo czasu i nie wie jak bede rodzic jeszcze.
Polozna on zalatwia na drugi dzien
wg cennika Praskiego polozna indywidualna to koszt 1250 jesli jest on aktualny.
a do szkoly rodzenia mysle isc tam gdzie sie chce rodzic.
lezalam bo zaczelam krwawic w 6 tyg,
i tak trafilam na tego lekarza i juz zostalam zeby prowadzil mi ciaze.
lezalam tydzien.
mi sie podoba tam to ze polozne wsyztskie ktore byly sa starsze - a nie jakies gowniary.
nie wiem jak na oddziale polozniczym ale pewnie tez.
-
Hej kobitki:m
Cieszę się,że dzisiejsze glukozy przezyteOby wyniki były prawidłowe
Chciałabym Wam towarzyszyć od rana,ale niestety,muszę jeszcze troszkę popracować
Wł;aśnie postawiłam sobie wędzony boczuś,do tego czosnek,suszone grzyby,liście laurowe i ziele ang na żurek,cos tak mnie naszło i po dłuższej weryfikacji stwierdziła,że dawno nie jedliśmy tej pysznej polskiej zupki
Na drugie będzie chińszczyzna i mam wielką nadzieję,że obiad ten zostanie do jutra,bo nie chce mi się już gotować codziennie i wymyślać jak tu dogodzić moim Panom:)
Teraz siedzę popijam herbatkę,piszę do Was i rozmawiam z Małym,bo się obudził.
Wczoraj Olaf skopał tatusia rękę,mąż był zachwycony i dumny,że ma takiego silnego synka
Dzisiaj mam zerowe plany na popołudnie,więc czeka mnie relaksik
A jakie Wy mamuśki macie plany na dzisiejszą resztę dnia ??megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Dzisiaj mam zerowe plany na popołudnie,więc czeka mnie relaksik
A jakie Wy mamuśki macie plany na dzisiejszą resztę dnia ??
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Też bym już zamówiła na Allegro całą wyprawke, powstrzymuje mnie to że mam bajzel przez remont no i nie mam mebli
Dzisiaj w końcu M. zaczyna kłaść tapety, będzie widać postęp no i będzie można posprzątać jak skończy i wrócić do spania na normalnym łóżku, bo już mnie wszystko boli od spania na kanapie -
nick nieaktualnyGosiak, haha nic nie musisz robić
Znalazłam program i zaraz wygeneruję listę przyporządkowań i wstawię screena. Powiedz mi, co z osobami które się nie odzywają? Ja je zostawiłam na liście. Najwyżej jeśli któraś z Nas trafi na taką osobę będzie mogła sobie wybrać sama, dowolnie inną. Może być?
EDIT: Ewentualnie te osoby, które "źle" trafią będą losowane jeszcze raz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 12:58
-
angelcia wrote:Gosiak, haha nic nie musisz robić
Znalazłam program i zaraz wygeneruję listę przyporządkowań i wstawię screena. Powiedz mi, co z osobami które się nie odzywają? Ja je zostawiłam na liście. Najwyżej jeśli któraś z Nas trafi na taką osobę będzie mogła sobie wybrać sama, dowolnie inną. Może być? -
nie wiem do kiedy trwaja, na stronie jest zakladka o szkole rodzenia.
ale tez pewnie sa zmiany bo jest napisane ze o 17 sa zajecia a mi pwoiedziala 19,30.
ja ide nawet jak powiedza ze u m nie cesarka.
roznie moze byc a pielegnacja itd sie przyda:D
-
nick nieaktualnyLISTA KONTAKTOWA
Zgodnie z tym co ustaliłyśmy kilka dni wcześniej numery do każdej z Nas powinna posiadać GOSIAK. Ja przy pomocy programu losującego stworzyłam listę, która pozwoliła przyporządkować nam osobę do której będziemy mieć numer. W związku z tym proszę o kontaktowanie się w wiadomościach prywatnych wygenerowanych par w celu wymiany numerami. Z kolei jeśli któraś z Was jest w parze z osobą, która się nie udziela, lub nie jest chętna na wymianę numeru - proszę o kontakt ze mną w celu wygenerowania nowej listy składającej się z osób powiedzmy, że "bez pary".http://iv.pl/images/77864864978463632004.jpg -
derii84 wrote:Hej kobitki:m
Dzisiaj mam zerowe plany na popołudnie,więc czeka mnie relaksik
A jakie Wy mamuśki macie plany na dzisiejszą resztę dnia ??
Ja na 14 mam kosmetyczke, niech mi zrobi paznokcie u nog, bo mi brzuszek powoli przeszkadza
a pozniej jakis obiad, pewnie kurczak z ryzem, szybko i smacznie, zglodnialam jak czytalam te wasze menu obiadowe