Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:Aga, moj maz tez do 17,30
pewnie nie na wszytskie spotkania ze mna pojdzie no ale nie wiem czy gdzies zajecia odbywaja sie pozniej.
juz jak bedzie:)
mam nadzieje tylko ze jak 6 tyg to dotrwam do konca tych zajec:)
Ja też mam przeczucie, że rozpakuję się szybciej. Mam tylko nadzieję, że ten upragniony widoku rodziców poczeka choć do połowy stycznia. -
Dorocia czasami i pączek jest potrzebny,moim zdaniem wcale nie jest to małoambitne.Ostatnio,nawet chyba wczoraj,oglądałam tv i była reklama auchan a tam pączki w promocji i powiedziałam do mojego T,że straszna mam ochote na pączusia.
Ustaliliśmy,że zrobimy w sobotę
A co do brzuszka,to widzę,że te sam tydzień i na tym samym wózku z metrem krawieckim jedziemy -
Jejuuuuu ale wy piszecie,
Mi również pasuje przyporządkowana para
Pia Gizela wysłałam ci juz zaproszenie do przyjaciółek. Jak zaakceptujesz to podam Ci swój numer.
Ja mysle ze to jest dobry pomysł z tymi numerami. Pisalam wam kiedys ze pisze jeszcze na innym forum i właśnie tez tak robiłyśmy, jeszcze za czasów staranek wymieniłyśmy się coponiektóre nr telefonui teraz jest fajnie bo jak koleaznka urodziła to ja wstawiałam fotki jej dzidzi na watek zamkniety bo ona z telefonu nie miala takiej opcji.
Ja dzis z planem jestem nawet na bierzacocoprawda podłóg nie chce mi się myć
ale za to drugie pranie sie robi, zakupy juz zrobione, obiad sie piecze- u nas dzis pieczone udka z kurczaka, ziemniaczki i marchewka z groszkiem. Teraz leże i napawam sie wiercipiętą
a i wieczorem chce upiec brioszki do odrywania
mniam
DZIEWCZYNY KTORE Z WAS MAJA SKIEROWANIE NA CC ?? -
hmm wiecie co ja Wam powiem, po mnie to w ogóle nie widać, że jestem w ciąży:) znaczy się jak jestem ubrana, bo tak w domu to widać
ja przed ciążą ważyłam 83 kg, a teraz ważę 81,5 więc mniej, ale lekarz uspokajał, że to normalne (bo do chudzielców to się na pewno nie zaliczałam), a teraz więc lepiej wyglądam:D cycki takie jak były, tyłek mi spadł i nogi, ramiona szczuplejsze, tylko brzuszek bardziej zaokrąglony;D i każdy mówi, że świetnie wyglądam i kwitnę :)Przed ciążą miałam obwód brzucha koło 89-90 teraz mam 97
-
słoneczna 85 wrote:Kasia to ja - mam ja w Przyjaciolkach -odezwala sie tylko na pcozatku ciazy potem zamilkla, psialam do niej i nic.
takze moze zrobmy taka mala liste ktos sie udziela i z tego losujmy..
a ja bym zrobiła liste poprostu dziewczyn które podały numery bo mojej pary chyba tez nie ma bynajmniej ja nie kojarze
EDIT:
i bym jeszcze poczekała z tworzeniem par niech na razie Gosia zbiera numery do stycznia jest daleko a nóż widelec więcej dziewczyn się odezwie...
a i na liście są laski które odeszły na amen nawet się pousuwały z listy a nadal na niej sa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:10
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Moja para jest Mamaylie, ktora opuściła nasze forum. Pamiętacie z jakim fochem
?
Więc jeśli któraś z Was ma tez mamę do pary, ktora sie nie udziela - zapraszam :€)
Angelcia, nie denerwuj sie:) świetna robota, resztę sie dogra przecież)))
Ja jeszcze Gosiak numeru nie podeslalam, ale mysle, ze bede sie mogła po prostu podpiąć pod jakas pare, ok?cath lubi tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy któraś kupowała już albo ma wybrany materac do łóżeczka? Bo tego jest tyle że nie mam pojęcia co wybrać?
Na jaki się zdecydowałyście?Dokadnie mam gryka i trawa kokosowa
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:56
Patrycja20, Sue, Fedra, AsiaSzw, agaaa28, derii84, megg, truskawkax25, dorocia2324, Aagnieszkaa, Januszkowa, Asiaa1201, Lara 82, asia888, MistrzyniWKochamCieMisiu, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Cath,brzusio boski
Tak obserwuję wasze fotki,i zazroszczę,bo mi się brzuch już od piersi zaczyna,ale położna mi powiedziała,że jest to spowodowane przesunięciem macicy u mnie po cc....oby tak byłocath lubi tę wiadomość