Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
co znaczy ze erytrocyty, hemoglobina i hematokryt sa ponizej min?
;/
w moczu pojedyncze bakterie, co jest?
cukrzycy chyba nie mamtaki plus! ale dowiem sie we wt na pewno
wiec dzis ide na gofry:)
ale co z ta reszta? kto pomoze? -
derii84 wrote:He he,Cath eh te nasze zachcianki,ja już soboty nie mogę się doczekać,bo będziemy z moim T robić pączusie mniamniusie
Angelcia powinnaś się cieszyć,że masz mały brzuszek,łatwiej zgubisz po porodzie,no i masz mniejsze szanse na pojawienie się wkurzających rozstępów -
Mniam gofryyyyy
Cath dziś chyba taki dzień bo ja też ciągle bym jadła. Dopiero co skończyliśmy jeść z młodym obiad, a ja już myśle o ktorej zacząć robić Brioszki.
Ja w tym roku miałam na balkonie nasadzone pomidory. Mieliśmy taki urodzaj, że nie zdążyły dojrzeć i właśnie się nad nimi zlitowałam i zerwałam cały koszyczek taki na owoce. Będę robić sałatkę z zielonych pomidorówz papryką i cebulką. Pychaaa
-
nick nieaktualnyDeri zjadłabym takiego pączusia jeszcze ciepłego z domu!! Albo oponki
Megg ja mam zawsze niższy hematokryt. teraz hemoglobine i erytrocyty miałam niższe i kazano mi przyjmować żelazo. Co do pojedycznych bakterii to brałam na to urofuragin albo coś takiego. Spokojnie, moze zle pobrałaś próbkę.
Ta z Was, która zaraziła mnie ochotą na frytki będzie miała mnie na sumieniu jak się roztyję, mąż mnie rzuci i będę miała rozstępyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 15:16
megg lubi tę wiadomość
-
megg:
To oznacza,że możesz mieć anemię,ponieważ erytrocyty to czerwone krwinki,a hemoglobina jest pogata w tlen,takze jak nie bierzesz dodatkowo żelaza,lekarz może Ci go przepisać
Bakterie w moczu są ok,o ile jest napisane obecne nie licznie w polu widzenia. Każda z nas ma bakterie w moczu,najważniejsze,żeby nie było cukru oraz białkamegg lubi tę wiadomość
-
Sue 59cm boziuuu ja tyle to chyba w podstawowce mialam. Zawsze miałam plaski brzuch ale nigdy nie miałam wymarzonego 60, zawsze ok 70-73. wiec teoretycznie tez kolo 25-30 cm wiecej mam teraz
Angelcia ja tez mam anemie i biore żelazo.Sue lubi tę wiadomość
-
No ja dobilam do 59 w kwietniu
Ostatnio szok przeżyłam, bo zawsze potrafiłam sie złapać w talii, a teraz? Jeszcze jedna ręka by weszła
Wczoraj powiedziałam P. ze nie wyciągam rzeczy z szafy, w ktore nie wchodze, bo przecież wejdę w nie za 4 miesiące
P. był zaskoczony, ze w jakies swoje ubrania juz nie wchodze
Wniosek jest taki, ze faceci widza nas inaczej))
-
No i w końcu ja też się zmierzyłam i mam 35 cm do przodu !!!!! Przed ciążą jakieś 65 a teraz 100 !!!
W tym tempie to będę wyglądała jak piłka przy moim wzroście -162.
A brzuch mam już naprawdę spory i śmiesznie spiczasty się robi.megg lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które czekają na pieniądze z ZUS, polecam założyć konto na Pue zus, jeżeli macie już potwierdzony profil zaufany w jakimś urzędzie, to nawet można to zrobić bez wychodzenia z domu. Na tej platformie pue sprawdzicie czy zus juz dostał wasze l4 i na kiedy jest przewidziana wypłata i w jakiej kwocie
i w ogóle dużo innych rzeczy można przez nią załatwić, aż jestem w szoku ze to działa, nawet było widać moje l4 wypłacone w 2013 roku, szok
Sue, megg lubią tę wiadomość
-
Dzieki takim osobą jak agaaa nie czuję się samotna
Pociesxzam się tym,że z Tymkiem także miałam wielki brzuch,ale nie wiem czy aż tak wielki ??? gdy zapytałam męża,to on stwierdził,"Kochanie to było ponad 8 lat temu"
Myślałam,że mężczyźni pamiętają nas takie,jakie byłyśmy wcześniej?? -
nick nieaktualny