Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super inf z tym zus
tylko musze się tam przejechać bo mam Nie zaufane konto
I dziękuję za pomoc z wynikami. Widać to nic strasznego ale dotąd miałam wyniki okWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 16:38
-
agaaa28 wrote:Dziewczyny, w jakim szpitalu planujecie poród w Warszawie?
Wczoraj widziałam się z moja położną, miałam też okazję zobaczyć klasyczne sale porodowe jak i te w domu narodzin. Serdecznie Wam polecam. Pięknie to wszystko wygląda. I nie dochodziły mnie żadne krzyki
Ja nie mam w tym szpitalu lekarza prowadzącego, byłam tam wczoraj pierwszy raz w życiu. W 36 miesiącu podpisuje umowę z położną, a za poród i pobyt w szpitalu nie płacę.Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
U mnie zupa ugotowana (minestrone).
Korzystając z ładnej pogody poodkurzałam w samochodzie, teraz mam w nim czyściutko i milutko, niech mąż się wstydzi
Dzisiaj tematem dominującym jest mycie podłóg- ja myję w kuchni codziennie, łazienka co drugi dzień, parkiety raz w tygodniu, odkurzanie 3 razy w tyg.
Bietka, Dorka, Cath- śliczne brzuszki:)
Cath to lustro, w którym robisz zdjęcia chyba z Ikea, mam go na uwadze:) Muszę tylko namówić męża na zakupy.
Angelciu moja ulubiona sałatka:
szynka konserwowa
ser żółty
ananas
kukurydza
seler ze słoiczka
majonez
pieprz
(ser i szynkę w kosteczkę) ja zazwyczaj kupuję po 20 dag. jednego i drugiegoBietka, Fedra, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Witam na szybko. Wysłałam swój numer. Co do listy to myślę że lepiej wybrać samemu kogoś do kogo z kim jakoś miało się wspólny język. Ja tam mam swoje typy do kogo wolałabym napisać gdyby coś. Po prostu z niektórymi miało się częściej wymianę zdań niż z innymi.
Januszkowa, cath, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Aagnieszkaa wrote:Aga, ja planuje rodzić w Szpitalu na Żelaznej, w Domu Narodzin.
Wczoraj widziałam się z moja położną, miałam też okazję zobaczyć klasyczne sale porodowe jak i te w domu narodzin. Serdecznie Wam polecam. Pięknie to wszystko wygląda. I nie dochodziły mnie żadne krzyki
Ja nie mam w tym szpitalu lekarza prowadzącego, byłam tam wczoraj pierwszy raz w życiu. W 36 miesiącu podpisuje umowę z położną, a za poród i pobyt w szpitalu nie płacę.
Ja też to rozważam, tyle, że nie dom narodzin. Mam wstępnie zarezerwowaną położną, z którą mam się spotkać na początku stycznia. -
ANgelcia ja mam przepis na taka salatke:
1) rozyczki brokula ugotowane, cebula, kukurydza z puszki i ser feta plus majonez plus pieprz, troszke soli jak trzeba;)
bardzo lubie i jest smaczna!
a druga sledziowa!!!!! tez uwielbiam:)
ze 4 platy matjas takie, paluszki surimi- z pol opakowania, czerwona fasola z puszki, seler ze sloika, kukurydza majonez, pieprz i sol:) ( zawsze robie na swieta)
a ostatnio robilam taka:
ananas, szynka, kukurydza, pora troche sparzonego, seler ze sloika plus majonez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 16:49
-
agaaa28 wrote:A może chcesz mi wyjaśnić "jak krowie na rowie" jak wkleić zdjęcie?
Ja wchodze na strone fotosik.pl Tam na stronie klikasz dodaj zdjecie i jak juz Ci si doda, to zjezdzasz nizej i tam masz kody na forum dyskusyjne i kopiujesz pierwszy czyli miniaturka na forum i tutaj wklejasz i maszMam nadzieje, ze zrozumialas. A jak nie to prosze o pytania, postaram sie pomoc jak tylko moge. Ja tez mam Kubusia tylko 3-letniego juz
-
No w końcu mi się udało... Prezentuję swój brzucholek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 17:01
megg, Madlene, Bietka, Gosiak, truskawkax25, Januszkowa, Sue, juska19, lula88, maja35, Lara 82, asia888, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Ja wchodze na strone fotosik.pl Tam na stronie klikasz dodaj zdjecie i jak juz Ci si doda, to zjezdzasz nizej i tam masz kody na forum dyskusyjne i kopiujesz pierwszy czyli miniaturka na forum i tutaj wklejasz i masz
Mam nadzieje, ze zrozumialas. A jak nie to prosze o pytania, postaram sie pomoc jak tylko moge. Ja tez mam Kubusia tylko 3-letniego juz
Dzięki
Mam nadzieję, że też będę miała takiego przystojniaka -
agaaa28 wrote:Ja też to rozważam, tyle, że nie dom narodzin. Mam wstępnie zarezerwowaną położną, z którą mam się spotkać na początku stycznia.Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Agaaa28 jaki piekny brzuszek
Na pewno Kubus bedzie przesliczny i przekochanyTylko od razu mowie, ze mojego jest wszedzie pelno i ma swoj charakterek, wiec trzeba nad nim ostro pracowac. Tylko, ze to to akurat ma po mnie, ja bylam strasznym dzieckiem
agaaa28 lubi tę wiadomość