Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaaa28 wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy któraś kupowała już albo ma wybrany materac do łóżeczka? Bo tego jest tyle że nie mam pojęcia co wybrać?
Na jaki się zdecydowałyście?
Mi bratowa poleciła materac Gryka Pianka Kokos i taki właśnie kupiłam . ; ) -
No dziewczynki, w końcu nadrobiłam, bo czytam i czytam, i nie umiałam do końca dojść
Śliczne te brzuszki ciążowe
Ja właśnie zjadłam placuszki ziemniaczane z serkiem ze szczypiorkiem. Pycha!!
Nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty (jeszcze 24 h i 16 minut hihi)
Mam nadzieje, że Czaruś się ładnie pokaże na tym USG 3d i będę się mogła pochwalić ślicznym zdjęciem;)
No i mamy nowy awatarTo nasz Cezary w 19 tyg:) akurat lekarz sprawdzał nosek hihi;)
Buziaczki i miłego wieczoru;)angelcia, juska19, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Martsonek hej, dawno się nie odzywałaś. Co u Ciebie?
Hej ! Faktycznie trochę dawno mnie tutaj nie było, ale obiecuję teraz będę zaglądać tutaj częściej i udzielać się jeszcze częściej.
A u mnie jak najlepiej, czuję się świetnie . Muszę się pochwalić, będę mieć Synka Mateuszka i termin porodu przesunął mi się na 25 stycznia.
I oczywiście Witam nowe mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 18:40
Sue, Gosiak, Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cath wrote:Aaa i wlasnie kurier u mnie byl z kocykiem i rożkiem od Makaszka
cudo
mój młodszy kot juz wypróbował kocyk
jaki zamowilas? kolor/wzor?
ja czekam na swojWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 18:43
-
nick nieaktualny
-
Jestem. Już po! Nic się nie zmieniło, synuś będzie jak się patrzy
Samo GynCentrum zrobiło na mnie niesamowite wrażenie, pięknie, jasno, czysto i pachnąco. Badanie robił pan Piotr Dawid. Podobnie jak pani Agata Włoch uspokajał, że ta torbiel to nie patologiczna zmiana. Szczęśliwie dla Brzuszkowego torbiel zmniejszyła się z 5,7mm na ok.3,5mm (w przeciągu 2 tygodni). Cała reszta bez zastrzeżeń. I tak jak było mówione jest ociupinkę mniejszy, wg USG mam termin na 22 lutego. Ale to nic, będzie miał urodzinki bliżej mamusi
Widzieliśmy pięknie stópki, rączki. Nawet się do nas uśmiechnął
Pan doktor był na tyle miły, że włączył też obraz 3D i zrobił nam kilka zdjęć 3D.
Poza tym jestem wypompowana tym nerwowym oczekiwaniem dziś na badanie.megg, Martsonek, Sue, AsiaSzw, Gosiak, truskawkax25, Lara 82, angelcia, Aagnieszkaa, Atakasobiejedna, Januszkowa, juska19, Bietka, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a ja bym zrobiła liste poprostu dziewczyn które podały numery bo mojej pary chyba tez nie ma bynajmniej ja nie kojarze
EDIT:
i bym jeszcze poczekała z tworzeniem par niech na razie Gosia zbiera numery do stycznia jest daleko a nóż widelec więcej dziewczyn się odezwie...
a i na liście są laski które odeszły na amen nawet się pousuwały z listy a nadal na niej sa...
rodzą w lutym to są na liście
lista to lutówki i to że ktoś sie nie udziela nie znaczy ze bede go wypieprzala
niektore dziewczyny jak np dotychczas kafabi sie nie udzialaly tylko czytaly i wiele jest takich dziewczyn i nie mam zamiaru nikogo usuwac!
pozatym co chwile jest tak ze jakas sie odzywa i juz wczesniej pisala ale z jakiegos powodu nie pisala np 2mc i co na liscie juz by jej nie bylo, a tak to jest, wiadomo kim jest, na kiedy ma termin i ja mam mniej roboty
nie podoba mi sie wasz pomysl z selekcja ! to że ktos nie jest no lifem i nie spedza przed forum dni i tygodni nie znaczy że ma zostac usuniety
chcecie robic liste z numerami to robcie swoja indywidualna liste osob ktore waszym zdaniem zasluguja na niej byc bo udzielaja sie tak czesto jak wam pasuje
usuncie kogo tam sobie chcecie i laczcie sobie w pary
nikt wam nie kazal robic losowania na podstawie mojej listy ktora wam nie pasuje z jakis wzgledow
i gdzies mam że znowu sie przyczepisz że moje posty sa agresywne i kolejne 5 dziewczyn sie nie bedzie udzielalo bo poczuje sie urazone ch*j wie czym i bedziecie 50 stron rozstrzasac na ktorej to stronie byl post
nie chcecie to nie bede w ogole pisac, stworzcie swoje grono osob ktore pisza tak jak Wam sie podoba, pisza tak czesto jak wam sie podoba i bedziecie mialy swoje zlote grono
-
Witam dziewczyny:)
Z tymi numerami to dobry pomysłA nie da się wpisać numerów np do tej tabelki i zrobić nową kolumnę ?
tylko żeby ta lista nie była dla wszystkich dostępna. Na listopadówkach mają taką listę zamknięta.
Nie usuwajcie nikogo bo faktycznie nie które mamusie często się nie udzielają ale czytają
Np ja do takich należęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:09
-
Vel, ale o co chodzi. Przecież nikt nie miał złych intencji. Nie denerwuj się bo nie ma czym. Nikt ci nie KAŻE usuwać kogoś z listy, padła tylko taka PROPOZYCJA. A twoje argumenty mają i plusy i minusy. Natomiast skoro nie chcesz nikogo usuwać to tego nie rób i tyle.
Moja sałatka z zielonych pomidorów już zrobiona, a i brioszki w piekarniku
Plan na dziś :
WYKONANY W CAŁOŚCI !