Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:A ja byłam na spacerze, wymaszerowalam 4,5km
w 40minut.
I mam taaaaaaaką ochotę na chipsy! Jeżu kolczasty!!
Agnieszkaa, zazdroszczę takiej możliwości porodu
Czyli Ty bedziesz teraz pomieszkiwac we Wrocu a na poród do Warszy?
Dokładnie tak. Jestem już na L4, więc wreszcie będę mogła spędzić więcej czasu z mężem. Do tej pory widywalismy się tylko w weekendy. Planuje pojechać do niego, i dopiero po nowym roku wrócic do Warszawy.
oczywiście w międzyczasie przyjedziemy do wawy nie raz, choćby na święta.
Najgorsze jest to że muszę mieć i tu i tu łóżeczko i inne gadżety, bo tak naprawdę nie wiadomo gdzie urodze, i gdzie będę z dzidzia mieszkać.
A w grę wchodzi jeszcze trzecia opcja, czyli moi rodzice. Nie wiem czy nie będę chciała przez pierwsze dwa miesiące mieszkać z nim. Więc i tam przydałoby się lozeczko. Już sama nie wiem jak to logistycznie rozwiązać, w rezultacie nic jeszcze nie mam dla FryderykaMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
AsiaSzw przyjęłam! Ale nie umiem wysłać wiadomości ;P
Dziś się wyłączam. Idę się wziąć prysznic i się odstresować. Muszę się odstresować.
PS. nie kłóćcie się za bardzo ;P
Januszkowa, też robię tą sałatkę. I bardzo lubię. Tylko, że mój Poślubiony sałatek nie lubi, więc za często jej nie jem. Ale na weekend zrobię. Zawiozę trochę do mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:20
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:AsiaSzw przyjęłam! Ale nie umiem wysłać wiadomości ;P
Dziś się wyłączam. Idę się wziąć prysznic i się odstresować. Muszę się odstresować.
PS. nie kłóćcie się za bardzo ;P
-
Vel wrote:rodzą w lutym to są na liście
lista to lutówki i to że ktoś sie nie udziela nie znaczy ze bede go wypieprzala
niektore dziewczyny jak np dotychczas kafabi sie nie udzialaly tylko czytaly i wiele jest takich dziewczyn i nie mam zamiaru nikogo usuwac!
pozatym co chwile jest tak ze jakas sie odzywa i juz wczesniej pisala ale z jakiegos powodu nie pisala np 2mc i co na liscie juz by jej nie bylo, a tak to jest, wiadomo kim jest, na kiedy ma termin i ja mam mniej roboty
nie podoba mi sie wasz pomysl z selekcja ! to że ktos nie jest no lifem i nie spedza przed forum dni i tygodni nie znaczy że ma zostac usuniety
chcecie robic liste z numerami to robcie swoja indywidualna liste osob ktore waszym zdaniem zasluguja na niej byc bo udzielaja sie tak czesto jak wam pasuje
usuncie kogo tam sobie chcecie i laczcie sobie w pary
nikt wam nie kazal robic losowania na podstawie mojej listy ktora wam nie pasuje z jakis wzgledow
i gdzies mam że znowu sie przyczepisz że moje posty sa agresywne i kolejne 5 dziewczyn sie nie bedzie udzielalo bo poczuje sie urazone ch*j wie czym i bedziecie 50 stron rozstrzasac na ktorej to stronie byl post
nie chcecie to nie bede w ogole pisac, stworzcie swoje grono osob ktore pisza tak jak Wam sie podoba, pisza tak czesto jak wam sie podoba i bedziecie mialy swoje zlote grononie denerwuj sie serio :*
Martsonek lubi tę wiadomość
-
Ja także czekam na wyjaśnienie co to są brioszki
Włąśnie zajadam się kanapkami z chleba kukurydzianego z ziarnami z zółtym serem i jajkiem gotowanym...do szczęścia brakuje mi sałaty,ale nie była za ładna w sklepie,więc zrezygnowałam z jej kupna.
Dziewczyny,głownie Vel,jesteś super pomocną laską i nie ma co się denerwować takimi detalami.
Każdaz nas może wysłać zaproszenie doprzyjaciółki i wymiane wiadomości wymienić się telefonami,nikt nikomu nic nie narzuca
My się skumałyśmy z kafabi,bo jest także w Norge,więc będziemy się wymieniać wiadomościami i np. o wyprzedażach ubranek niemowlęcych w H&M
Wspierajmy się wzajemnie i pomagajmy sobie, na dobre i na złe.
Nie macie pojęcia,jaka jestem szczęśliwa,że mam z kim popisać o naszych sprawach,ponieważ w pracy nie mam za bardzo z kim o tym rozmawiać.Moje koleżanki są pochłonięte przygotowaniami do sobotniej imprezki na Halloween,na którą ja nie idę,bo nie ma sensu...Gosiak, kafabi lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Gosiak, nie to fotka z neta.
Jak juz bede miała swoje to jakąś wstawie abyście zobaczyły, ale potem ja usunę. Kto wie kto tu zaglada
W ogóle chciałam powiedzieć, że Ty i Cath miałyście tak podobne avatarki kota, że musiałam zawsze nicka doczytywać dokładnie, żeby wiedzieć która pisze -
cath wrote:Sloneczna ja najpierw zamowilam w rozu ale a 10 minut pisalam maila ze jednak mieta
nie lubię różu a juz mi odbilo ze wbrew temu co lubię wszystko różowe bo dziewczynka!
basta koniec juz zero różu
cath to ja megg nie sloneczna
i co ladny kolor na zywo?
ja taki zamowilam bo stwierdzilam ze jest neutralny jakby 2 byla dziewczynka -
nick nieaktualnyPia Gizela no mówiłam! GynCentrum jest super, miałam tam drugie prenatalne i na trzecie też się tam wybiore! Oby też trafił mi się po raz drugi dr Dawid, bo jest na prawde rewelacyjny!
A co do tych cholernych list - weźmy je w cholerę skasujmy i będzie po problemie, bo ciągle ktoś ma o coś problema tu się skasowało, tej nie ma, ta ma złą date, ta ma złą parę, ta jej nie zna..
no matko. MIALO BYC TU LUZNO, A SPINAMY POŚLADY JAKBYŚMY WALCZYLY O ZLOTY TRON.. Heloł każda tutaj wchodzi ze swojej własnej nieprzymuszonej woli, tak samo podaje swoje dane, zapisuje na listy itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:33
Sue, megg, Gosiak, Januszkowa, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość