Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Znów jakiś problem jest?!
Bo to już śmieszne nie jest! Jak komuś para nie odpowiada to niech wyślę numer tylko do Gosiaka i wszystko w tym temacie!
Ja mam parę Angelique89 też jej na forum dawno nie było, i co? Ponadto jest z zagranicy! Nie robie tragedii, wysłałam numer do innej dziewczyny i jest ok.. Po co to zaraz afere tworzyć...jeżeli ktoś wie jak utworzyć listę zamkniętą tzw. Ddostępna tylko dla nas to niech takie coś stworzy, wtedy będą wszystkie numery i problem z górki, niech nawet hasłem będzie jakims blokowana..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:30
cath lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Agnieszkaa, ja tez mam w planach zakup biegówki
A na fitness chodzę tu:
http://www.activefitness.pl/grafik/mala
Na zajęcia "Aktywne 9 miesięcy". Moze nie wychodzę upocona, jak przed ciaza, ale jest fajnie:)
Nie przepadam za joga, lubie aktywniejsza formę sportu:)
Super wygląda ten grafik. Coś znajdę dla siebie. Chodzisz regularnie?Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
agaaa28 wrote:Jeśli chodzi o ozdoby dla dzidziusia to ja stawiam na naklejki
Popatrzcie:
http://www.madras24.pl/sklep,7,model_madras_zoo1_266_cm_x_1645_cm_.html
http://www.madras24.pl/sklep,11,model_sowki_xl.html
ja zakupiłam podobne drzewko z sowami,a starszy syn zażyczył sobie naklejkę auto terenowe na pół sciany
super są te naklejki -
A z tą całą listą, to ja mogę stworzyć dokument widoczny tylko dla wybranych osób. Także jak chcecie to mogę to zrobić. Po wejściu w link trzeba będzie się zalogować na konto e-mail i dopiero wtedy otworzy się zawartość. To już pozostawiam do Waszej decyzji.
Gosiak, Asiaa1201, truskawkax25 lubią tę wiadomość
-
Ja też staram się nie angażować w spory albo je jakoś rozładować/zmienić temat.
Co do listy - u mnie "wylosowała się" Mamaylie, która po prostu opuściła nasz wątek, więc zaproponowałam Angelci parę, bo jej przypadła FISH, która moim zdaniem miała fikcyjne konto. Wyślę też Agnieszce, bo też zaproponowała, poza tym, może będzie we Wro, więc tak lokalnieTakże da się to rozwiązać bez sporów i kasowania
Luuuz, tak jak pisze Gosiak.
Agnieszkaa - staram się chodzić regularnie, teraz byłam chora, więc odpuściłam, ale od przyszłego tygodnia znów zamierzam się tam dotoczyć)
Młody mnie dziś skopał po szyjce czy gdzieś tam po podbrzuszu - auć ;/Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
-
Cath, Tomasz, mój Lazy Boy też się łaskawie obudził
i kurde! Ale on jest silny już. Jak już kopnie, to tak solidnie, rośnie biegacz czyżby?
Miałam ochotę na chipsy, poszłam do sklepu i zwalczyłam zachciankę. Zrobiłam kanapki, zaraz dobawię śledziem. jestem dumna z siebie!
cath, Gosiak, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
czesc wieczorowa pora
od 14 mnie nie ma, a tu tyle stron do nadrobienia, oj gaduly z was dziewczyny
odbiegajac od tematow, pod moim mieszkaniem mieszka malutka 4 tygodniowa Zosia, i chyba kiepski humorek ma, bo slychac ja u mnie w mieszkaniu, ma glosik dziewczynkachyba zaczne sie przygotowywac na takie cudne dzwieki
Sue, Gosiak, cath, Asiaa1201, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
A czy wasze maluchy tez tak maja ze Np kopia intensywnie mocno. A jak chcecie nagrać i wlacza sie lampka do naświetlania to nagle przestają?
no ja moja dzis juz piąty raz próbowałam złapać ale mowie kopie kopie kopie. Wlaczam kamerę jest lampa i przestaje. Chcialam wam ngrac pokazac jak ona kopie vo tk sie w glowie nie mieści !! Wydaje ni sie ze nasze dzieci juz na tym etapie muszą widzieć to swiatlo bo innego wytłumaczenia nie mam
Gosiak, Patrycja20, Asiaa1201, megg, Fedra lubią tę wiadomość