X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do latarki, to moja koleżanka ma książkę, w której właśnie jest napisane, że dzieciaki właśnie tak mniej więcej jak my teraz jesteśmy w ciąży zaczynają widzieć światło jak np. się poświeci latarką.
    Ona to testowała jak była z synem w ciąży i rzeczywiście reagował.
    Ja chciałam spróbować ale mój m stwierdził, że nie będziemy dziecka męczyć :-):-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lece spać, chyba zgaga mnie dorwala znów! ;/

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym które jeszcze nie hajtnięte mogę doradzić jedno. Jak pójdziecie do salonu mierzyć suknie, to przymierzcie każdy możliwy rodzaj i niech z Wami ktoś pójdzie i robi wam zdjęcia w każdej. Oczywiście w niektórych się nie zgadzają, ale w niektórych nie mają nic przeciwko, albo da się robić zdjęcia jak nie patrzą.
    Naprawdę w domu potem dokonujecie osądu na spokojnie i naprawdę zmienia się zdanie często.
    Ja zawsze chciałam taką wąziutką z koronki i w ogóle taką skromną, ale właśnie po przymierzeniu zmieniłam zdanie.
    Mam 170 cm wzrostu i ważyłam 52 kg. wtedy jak założyłam taką wąską to mnie tak wyszczupliła (tak tak suknie ślubne wyszczuplają), że czułam się jak taka słomka, a poza tym jak założyłam koronki to miałam wrażenie, że mnie do ziemi ciągną takie były ciężkie. I naprawdę dokonałam wyboru bez względu na cenę :-) I koronki mi się nadal podobają i wąskie sukienki, a u mnie skończyło się na dużej z kołem :-)bo tak się w niej zakochałam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 23:22

Sue, Laurka lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam taką i gdyby mi ktoś powiedział, rok wcześniej, że taką wybiorę to bym się kłóciła. Była bardzo lekka, a i tak z każdą godziną wesela cięższa :-)

http://www.iv.pl/images/11897408006639456071.jpg

megg lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara nie ma cie na fotce:)

sloneczna 31.10 maja byc kody na allegro, ale ta wysyka za 0zł zvisa tez jest ok

teraz to juz padam, milych snow

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 23:26

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do dzisiejszej dyskusji :-) Ja dziś czytałam od rana i jestem na bieżąco. Naprawdę musimy przymykać oko na pewne sprawy.
    Dziś tak naprawdę jedna z nas miała zły dzień i przeniosła to na forum :-(
    A my rozpoczynając dyskusję na ten temat rozdmuchujemy wszystko.

Nad tego typu postami po prostu trzeba przejść bokiem.

Każdy może mieć gorszy dzień, no co prawda można różnie to rozładować nie koniecznie na forum,ale nie mnie oceniać :-)
    Nikt tu dziś żadnej zadymy nie wszczynał, jeden jedyny ostrzejszy post (przemyślany czy nie; mało istotne!), także spokojnie babeczki :-):-);-)

Miłej nocki, choć spać nie mogę :-)

Sue, Gosiak lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megg przesuń stronę na bok :-)
    Ja na lapku widzę :-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    rodzą w lutym to są na liście

lista to lutówki i to że ktoś sie nie udziela nie znaczy ze bede go wypieprzala

niektore dziewczyny jak np dotychczas kafabi sie nie udzialaly tylko czytaly i wiele jest takich dziewczyn i nie mam zamiaru nikogo usuwac!

pozatym co chwile jest tak ze jakas sie odzywa i juz wczesniej pisala ale z jakiegos powodu nie pisala np 2mc i co na liscie juz by jej nie bylo, a tak to jest, wiadomo kim jest, na kiedy ma termin i ja mam mniej roboty

nie podoba mi sie wasz pomysl z selekcja ! to że ktos nie jest no lifem i nie spedza przed forum dni i tygodni nie znaczy że ma zostac usuniety

chcecie robic liste z numerami to robcie swoja indywidualna liste osob ktore waszym zdaniem zasluguja na niej byc bo udzielaja sie tak czesto jak wam pasuje

usuncie kogo tam sobie chcecie i laczcie sobie w pary

nikt wam nie kazal robic losowania na podstawie mojej listy ktora wam nie pasuje z jakis wzgledow

i gdzies mam że znowu sie przyczepisz że moje posty sa agresywne i kolejne 5 dziewczyn sie nie bedzie udzielalo bo poczuje sie urazone ch*j wie czym i bedziecie 50 stron rozstrzasac na ktorej to stronie byl post

nie chcecie to nie bede w ogole pisac, stworzcie swoje grono osob ktore pisza tak jak Wam sie podoba, pisza tak czesto jak wam sie podoba i bedziecie mialy swoje zlote grono

Kobieto czytaj ze zrozumieniem i ogarniaj calosc bo mam tego powoli dosc...
    Moj post tyczyl by dziewczyny zrobily osobna liste z numerami tel by mozna z niej stworzyc pary...
    Czytasz po lebkach wkurzasz sie o byle guwno a racji nie masz...

Sory ale ja mam juz dosc przemilkiwania Twoich rozbuchanych postow...

Lara 82, megg, kasia_1988, Penelope lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sue Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Megg przesuń stronę na bok :-)
    Ja na lapku widzę :-)

Lara, ja też nie widzę :( I nie mam jak przesunąć strony. A jestem meeeega ciekawa, jaką miałaś sukienkę:)

LadyDi, padnie pewnie na kolana, w najmniej spodziewanym momencie ;)

Ja się właśnie zastanawiam nad tym ślubem, bo nie chciałabym raczej wyglądać jak kula śnieżna :)

megg lubi tę wiadomość

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue a nie macie na samym dole paska żeby go w prawo przeciągnąć?
    No nie wiem jak to jest na tablecie albo na telefonie,ale na laptopie?

relge6yd3cl8y0me.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie mam takiego paska :/ Może wina mojej przeglądarki?
    Ja jestem na laptopie, więc powinno działać ;)

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam miniaturkę choć nie wiem co tam będzie widać :-)

http://www.iv.pl/images/47744083207665188678_thumb.jpg

Fedra, Sue, megg lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha nie wiem czy wiesz ale jak 2 razy klikniesz w zdjęcie to zobaczysz w normalnym rozmiarze.

relge6yd3cl8y0me.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki Dziewczyny ze wybuchlam ale jak jestem spokojna tak teraz mam juz tego dosc...
    Chyba z 10 razy przeczytalam swojego posta i nie znalazlam w nim nic niestosownego dalam tylko propozycje...
    A ta osoba jedzie po mnie jakby miala powod...
    No chyba ze go miala to mnie olsnijcie...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sue Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, ale z Ciebie laska!! Sukienka piękna, moja bardzo dobra koleżanka miała bardzo podobną :)
    I pasowała, jesteś bardzo szczuplutka, jakbyś miała obcisłą, to rzeczywiście wyglądałabyś jak słomka ;) Ciekawa jestem jak wyglądasz teraz, pewnie też laseczka z piłeczką tylko z przodu :)
    Mnie się podobają syreny :)

Lara 82 lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i nie wiem czemu, ale wyobrażałam sobie, że masz ciemne włosy :D

• Sue Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać, bo już padam na zęby :)

Śpijcie dobrze, nie denerwujcie się i nie kłóćcie :) <3

Dobranoc :*

Fedra lubi tę wiadomość

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i odnośnie koła w sukni to zawsze mi się wydawało, że to takie będzie przeszkadzało a jak siądę to koło stanie i będzie widać co pod sukienką. Ale tak nie jest koła są teraz super elastyczne z silikonu itd.
    No i to zależy od charakteru wesela. Ja uwielbiam tańczyć, mieliśmy duże wesele i naprawdę koło do tańczenia sprawdziło się rewelacyjnie. Ja już w salonie zauważyłam, że np. w sukienkach bez koła zahaczałam obcasami to co by było dopiero przy tych wirażach na weselu nie wiem. U mnie przy naszym szaleństwie koło sprawdziło się rewelacyjnie :-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moje naturalne są ciemniejsze ale jestem farbowaną blondynką, obecnie z mega odrostami :-);-) Mój m ma czarne, gęste włosy :-)
    Ja bym chciała aby nasz syn i jak Bóg da jeszcze kiedyś córcia miały jego włosy :-) To takie moje jedyne malutkie życzenie ;-) (co do wyglądu), ale oczywiście najważniejsze jest zdrowie :-)

Fedra, megg lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moja suknie wspominam bardzo dobrze jedynie co bym zmienila to dorobilabym chociaz jedno ramiaczko :) bo niestety jak tanczylam suknia mi zjezdzala bo od poprawek schudlam jeszcze z 2 kg :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ