Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cath wrote:A czy wasze maluchy tez tak maja ze Np kopia intensywnie mocno. A jak chcecie nagrać i wlacza sie lampka do naświetlania to nagle przestają?
no ja moja dzis juz piąty raz próbowałam złapać ale mowie kopie kopie kopie. Wlaczam kamerę jest lampa i przestaje. Chcialam wam ngrac pokazac jak ona kopie vo tk sie w glowie nie mieści !! Wydaje ni sie ze nasze dzieci juz na tym etapie muszą widzieć to swiatlo bo innego wytłumaczenia nie mam
Cath, my się dzisiaj śmialiśmy, bo co ja mówiłam do P. "Kochanie popatrz na brzuch!" to mały przestawał kopać. W końcu mówię "To tata, nie patrz, na brzuch", na co P. odpowiedział "Nie patrze, w ogóle mnie to nie interesuje" i zaczął kopać.
Wiem, że on nie rozumie, co się mówi, ale sytuacja była zabawnaGosiak, Asiaa1201, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
wstydliwa ta Twoja Konstancja
gdzies czytalam, ze mocne swiatlo dzieci widza, tak jak np cieplo czuja, gdy dotkne reka, gdy moja dziewczynka fika, przestaje sie ruszac a jak odejme reke od brzucha znowu zaczyna fikac
cath, asia888 lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Cath moja właśnie jak przyłożę telefon z włączoną latarką daje we znaki! Tak samo jak puszczę muzykę i przyłożę do brzuszka
a i puszczam młodej kolysanki bo ściągnęłam aplikacje na telefonie z nimi to tez cisza !! Ale jak Comy mama slucha to szlaeje
-
cath wrote:A czy wasze maluchy tez tak maja ze Np kopia intensywnie mocno. A jak chcecie nagrać i wlacza sie lampka do naświetlania to nagle przestają?
no ja moja dzis juz piąty raz próbowałam złapać ale mowie kopie kopie kopie. Wlaczam kamerę jest lampa i przestaje. Chcialam wam ngrac pokazac jak ona kopie vo tk sie w glowie nie mieści !! Wydaje ni sie ze nasze dzieci juz na tym etapie muszą widzieć to swiatlo bo innego wytłumaczenia nie mam
Cath ja mam to samo ... chociaz moja Lili jeszcze nie kopie bardzo mocno ale juz widocznie.... chciałam nagrac dzisiaj 2 razy i 2 razy nagle bezruch...
nadrobie Was jutro bo dzisiaj padam i nie jestem w temacie o co chodzi z tymi numerami.... Dobranoc.
mam taka ochotę na czipsy.... aj....cath lubi tę wiadomość
-
Lyona wrote:wstydliwa ta Twoja Konstancja
gdzies czytalam, ze mocne swiatlo dzieci widza, tak jak np cieplo czuja, gdy dotkne reka, gdy moja dziewczynka fika, przestaje sie ruszac a jak odejme reke od brzucha znowu zaczyna fikac
bo czy wstydliwa to nie wiem bo na każdym usg rozkraczona jest aż milo
Lyona, Gosiak, Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:cath bo wtedy pewnie sobie myśli "No co Ty Mama?!
Takie nudziarskie piosenki, chcesz żebym poszła spać? To okej, FOCH
" I PÓŁ DNIA CISZY
Moja też się rozszalałaaj juz charakter i mają te nasze łobuzy!
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny super zdjecia brzuszkow
kurcze Cath chcialabym zobaczyc ten twoj szalejacy brzuch bo az nie moge sobie wyobrazic
Moj maluszek uaktywnia sie w nocy w dzien malo go czuje
Lyona tez mam czesto tak ze jak dotkne reka to maly sie uspokaja a potem jak zabiore reke znow pokopujeLyona lubi tę wiadomość
-
to moja Mała lubi chyba ciepło, bo zawsze jak się rękę położy to ona zaczyna się ruszać i się tak jakby przytula do tego miejsca, albo kopie.
No i mi bardzo często udaje się nagrać ruchy, już mam tyle filmików, że poczekam teraz z miesiąc, półtora i wtedy jeszcze sobie nagram, jak Zoja będzie już na prawdę duża.
Także moje dziecko jest jakieś inne
Powiem Wam, że dostałam dzisiaj kopniaka w jakiś narząd, aż mi łzy poleciały i słabo mi się zrobiło. Później mega mnie kuło przez jakiś czas. Kurcze, boję się co będzie później. Chyba nie będę za dużo prowadzić auta, bo jak mi się to podczas jazdy przytrafi to będzie masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 22:32
-
cath wrote:Jejku przepraszam. Co sie dzis ze mna dzieje!!
wlasnie sloneczna tez ma misia i nadrabialam to co naskrobalyscie i jakos tak. Bardzo cie przepraszam :*
Jutro zdjęcia wstawie.kolor cudowny
juz w łóżeczku leży kocyk
a jaki mieciutki
moja mama wlasnie mnie odwiedziła i byla zachwycona tym kocykiem
mowi ze może pościel bym zamowila z makaszki
nic nie szkodzi:)
czekam na zdjecie, ja dzis dostalam mail ze moj kocyk juz do mnie jedzie
Cath a jaka aplikacje na tel z kolysankami sciaglas?
Sloneczna a ty dzis cos ucichlasbo nie widze Kubusia
ide sie polozyc, dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 22:49
-
Lady Di nie jesteś inna. U mnie też właśnie na odwrót do ręki przypływa
Jak leży i go nie czuję i np. chcę żeby się ruszył to muszę położyć rękę i wtedy kopie.
W ogóle to mój jest bardzo spokojny ale ostatnie dwa dni też szaleje i dziś to już bardzooo. Najlepsze, że wczoraj jak dostałam z lewej strony to pierwszy raz podskoczyłam, nie wiem w co trafił.
A, że mnie z lewej strony brzuch często boli, na pewno jak tam ucisnę te moje niegrzeczne jelita to mam tam bardzo wrażliwe.
I dziś rozmawiam przez tel. z kuzynką i nagle krzyknęłam bo dostałam właśnie w jelito po lewej.
Aż się roześmiałyśmy bo to był bardzo nie kontrolowany krzyk
A ona ma 2 dzieci i się śmiała, że to jeszcze nic bo jak będzie większy i sobie wsadzi nóżkę pod żeberko to będę piszczeć, że hoho
megg lubi tę wiadomość
-
też mi się podobają koronkowe, ale takie dziewczęce suknie ślubne. Ciekawe czy ja się kiedyś doczekam zaręczyn i ślubu, bo na razie to się nie zapowiada
Patrzcie jaka fajna stronka z pomysłami na wszystko, m.in. obiady, desery, koktajle, sałatki, dekoracje, zrób to sam itd. Polecam.
http://kobieceinspiracje.pl/