Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się witam z wieczora. Ostatnio mam bardzo aktywne dni, więc Was podczytuję hurtowo.
Wybaczcie, że nie podzielę się numerem tel, ale mam internet w tel i tablecie, także jakby u mnie się coś działo to dam Wam znać osobiście, albo poproszę W.
Ja planuję dzisiaj zrobić szarlotkę z rodzynkami. Właśnie zabieram się za obieranie jabłek.
A jutro na obiad wymyśliłam gołąbki!angelcia, megg, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aagnieszkaa wrote:Nie mam. Ale coś sobie wymysle. Zawsze wszystko może się zdarzyć! A Ty jaki inny bierzesz pod uwage?
Myślałam o Inflandzkiej. Tam też chwilę leżałam na oddziale, kilka razy byłam na IP i moim zdaniem jest super opieka. Ewentualnie Starynkiewicza.
Tyle, że u mnie też może się to zmienić, bo Mały trochę pcha się na świat i jeśli miałby być wcześniakiem to Starynkiewicza. -
Sue wrote:Asiu, dziekuje, moze mi tez sie udadzą
Agnieszkaa, to w takim razie widzimy sie na fitnessie?
Zdecydowanie tak. Ja tak jak Ty biegalam przed ciaza, i brakuje mi tego ruchu bardzo. Jednak joga nie daje mi takiego kopa i takiego wystrzalu endorfin jak bieganie.
Ale niedługo wrócę do tego, i już rozglądam się za wózkiem do biegania.
Cudownie wyglądają mamuśki z takimi pedzacymi bobasami.
Udało mi się zarazić moją pasją mojego męża, więc będziemy taką biegajaca rodzinka. Już nie mogę się doczekać!
A na jakie zajęcia chodzisz na fitnessie?Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
angelcia wrote:A co do tych cholernych list - weźmy je w cholerę skasujmy i będzie po problemie, bo ciągle ktoś ma o coś problem
a tu się skasowało, tej nie ma, ta ma złą date, ta ma złą parę, ta jej nie zna..
no matko. MIALO BYC TU LUZNO, A SPINAMY POŚLADY JAKBYŚMY WALCZYLY O ZLOTY TRON.. Heloł każda tutaj wchodzi ze swojej własnej nieprzymuszonej woli, tak samo podaje swoje dane, zapisuje na listy itp.
Powiem szczerze, że właśnie dlatego coraz mniej się tu udzielam. Jak zaczęłam tu pisać to było fajnie i miło, a teraz kłótnie, pretensje, wyszukiwanie u siebie jakiś objawów na siłę, narzekania, przekonywania na siłę do swoich racji itd. Aż czasami nie chce się tu zaglądać, bo co chwilę COŚ.
No i od razu przeproszę jeśli kogoś uraziłam. Nie chcę wszczynać kolejnej kłótni...AsiaSzw, Patrycja20, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Agnieszkaa, ja tez mam w planach zakup biegówki
A na fitness chodzę tu:
http://www.activefitness.pl/grafik/mala
Na zajęcia "Aktywne 9 miesięcy". Moze nie wychodzę upocona, jak przed ciaza, ale jest fajnie:)
Nie przepadam za joga, lubie aktywniejsza formę sportu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:50
-
nick nieaktualnyAsiaSzw z tego co dobrze kojarzę to dżem pomarańczowy jest zawsze w Kauflandzie (u mnie na 100%), nie wiem jak u Ciebie, bo niekiedy asortymentowo markety się różnią.
LadyDi Pewnie wszędzie są konflikty, bo to nieuniknione. Cóż, mnie też już to zaczyna męczyć, bo ja myślałam, że wchodząc na takie forum uda mi się oderwać od rzeczywistości.. Ale myślenie to jednak nie moja najlepsza strona - na to wygląda -
Dziewczyny, ja proponuję więcej dystansu. Ja bardzo Was lubię i nie zamierzam rezygnować z przebywania na forum tylko dlatego, że pojawiają się jakieś kłótnie czy zgrzyty. Staram się po prostu w to nie angażować, bo szkoda nerwów.
Jest nas tu sporo, każda jest inna, ma inny charakter, inaczej została wychowana. Ja jestem oazą spokoju i przymykam oko na takie rzeczy a patrzę na pozytywy
P.S. Niemiecki mam odwołany, ale co sobie powtórzyłam, to mojecath, Aagnieszkaa, kafabi, Sue, Lara 82, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
megg wrote:cath to ja megg nie sloneczna
i co ladny kolor na zywo?
ja taki zamowilam bo stwierdzilam ze jest neutralny jakby 2 byla dziewczynkawlasnie sloneczna tez ma misia i nadrabialam to co naskrobalyscie i jakos tak. Bardzo cie przepraszam :*
Jutro zdjęcia wstawie.kolor cudowny
juz w łóżeczku leży kocyk
a jaki mieciutki
moja mama wlasnie mnie odwiedziła i byla zachwycona tym kocykiem
mowi ze może pościel bym zamowila z makaszki
megg, megg lubią tę wiadomość
-
No dlatego ja w tych konfliktach nie uczestniczę i staram się puszczać mimo uszu, no ale coraz więcej rzeczy muszę omijać czytając. :p
Gosiak, daj złoty środek na to żeby się zmusić do nauki języka! Ja nie mogę się zabrać za duńskiGosiak lubi tę wiadomość
-
LadyDi wrote:No dlatego ja w tych konfliktach nie uczestniczę i staram się puszczać mimo uszu, no ale coraz więcej rzeczy muszę omijać czytając. :p
Gosiak, daj złoty środek na to żeby się zmusić do nauki języka! Ja nie mogę się zabrać za duński
Ja chodzę sobie do sypialni z tabletem i tam na Skypie mam lekcję. Zamykam się na razie, żeby mój M. nie słuchał jak dukam
-
nick nieaktualnyAsiaSzw to wyślę Ci na gwiazdkę słoik tego dżemu
Mysle, ze dobra mobilizacja do nauki jezyka jest po prostu chęć do nauki! \
Gosiak a Wy na tym skype odpalacie sobie kamerki, czy tylko audio?
co do tapet.. ta jest boska:
http://www.tapetydladzieci.net/produkt/1377/tapeta_upstairs_downstairs_panterka_338-346814.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:28
AsiaSzw, megg lubią tę wiadomość